Το Μυστικό των Υδραυλικών για το Σωστό Ξεβούλωμα της Τουαλέτας σε 1 Λεπτό!

Δεν χρειάζεται να το παραδεχτείτε αλλά σίγουρα σας έχει συμβεί έστω και μια φορά στη ζωή σας. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βουλώσει η τουαλέτα σας εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση των ειδικών.
Άλλωστε δεν υπάρχει πιο ειδικός να σας πει πώς να ξεβουλώσετε την τουαλέτα σας από ένα υδραυλικό.

Πρώτο Βήμα Αν η τουαλέτα σας δεν έχει βουλώσει μόνο και έχει αρχίσει να αυξάνεται και η στάθμη του νερού τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε την παροχή του νερού έτσι ώστε να σταματήσει πριν φτάσει στο σημείο να ξεχειλίσει.

Με λίγο καυτό νερό η τουαλέτα σας θα ξεβουλώσει στο λεπτό!

Δεύτερο Βήμα Αφού σιγουρευτήκατε πώς δεν θα ξεχειλίσει η τουαλέτα σας, προχωρήστε στο επόμενο βήμα. Ζεστάνετε σε ένα μικρό κατσαρολάκι νερό και αφού ζεσταθεί καλά, ρίξτε το μέσα στην τουαλέτα. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό των υδραυλικών. Κάνοντάς το αυτό μπορεί να μην χρειαστεί καν να χρησιμοποιήσετε τουμποφλό. Αφήστε το ζεστό νερό να κάνει τη δουλειά του για μερικά λεπτά και η τουαλέτα σας θα είναι έτοιμη για χρήση και πάλι.

Τρίτο Βήμα Αν το δεύτερο βήμα δεν έχει αποτέλεσμα και δεν λύσει το πρόβλημά σας, τότε η επόμενη επιλογή σας είναι να ρίξετε μέσα στη λεκάνη υγρό απορρυπαντικό πιάτων ή υγρό σαπούνι για τα χέρια. Αφού ρίξετε λίγο από αυτό περιμένετε για μερικά λεπτά και έπειτα τραβήξτε το καζανάκι (αφού ανοίξετε την παροχή του νερού). Το σαπούνι θα βοηθήσει επίσης να ξεβουλώσει η λεκάνη.

Τώρα ξέρετε το μυστικό για να αντιμετωπίσετε μια βουλωμένη τουαλέτα σαν επαγγελματίας.

loading...

1 thought on “Το Μυστικό των Υδραυλικών για το Σωστό Ξεβούλωμα της Τουαλέτας σε 1 Λεπτό!

  1. Για να μην βουλώνουν οι λεκάνες της τουαλέτας να μην πετάτε μέσα σερβιέτες και Συριζαίους.

Comments are closed.