Η Απελευθέρωση των δούλων. Από τον Ισραήλ Shamir.

Στο Κοινοβούλιο της ΕΕ,FYI το παρακάτω άρθρο από το Ισραήλ Shamir. Με το όνομα "Η Απελευθέρωση των Σκλάβων».
Αυτό το άρθρο περιγράφει με εξαιρετικό τρόπο την για πολλά χρόνια τις δράσεις της απάνθρωπης νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων (NWO). Και φυσικά, και "μας" U των αγορών.


Επίσης περιγράφει το τι θα πρέπει να αλλάξει στον κόσμο, όπως γράφει, «αν Trump θα το κάνει για να τα εγκαίνια του .. ......".
Δηλαδή, ο γνωστός κίνδυνος, για την "κακή" προέδρους, για την «NWO»

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, ένα από τα χειρότερα εγκλήματα απάνθρωπη της NWO της ΕΕ ήταν και είναι η συνεχιζόμενη εξόντωση του ελληνικού λαού. Και η λεηλασία των εθνικών και ατομικών πλούτου της. Με επικεφαλής τον εν λόγω υπαλλήλων της NWO ΕΕ, καθώς οι δυο γνωστοί και "μεγάλη" προσωπικότητες. Pierre Moscovici και Jeroen René Victor Anton Dijsselbloem.

Αλλά, όπως επίσης πρέπει να ξέρετε, το χειρότερο έγκλημα της ΕΕ ήταν και είναι η εξόντωση των χωρών της ΕΕ και του πολιτισμού μέσω του εξισλαμισμού.
Ως τη μόνη δύναμη που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει «NWO», ήταν τα έθνη της ΕΕ. Και αυτή η ΕΕ της Μέρκελ, του Junker, του Ολάντ, κλπ, προσπάθησε να τους δώσει ως θήραμα να το ριζοσπαστικό Ισλάμ.
Δηλαδή, με τις μαζικές παράνομες ριζική μουσουλμάνοι μετανάστες,. Που όλοι βαφτίστηκαν ως πρόσφυγες πολέμου

Ευριπίδης Μπίλλης
Ex-Επίκουρος Καθηγητής Εθνικού (κακή λέξη για την Νέα Παγκόσμια Τάξη) Μετσόβιο Πολυτεχνείο


Η Απελευθέρωση των Σκλάβων
http://www.unz.com/ishamir/

Από το Ισραήλ Shamir

Εκλογική νίκη του Donald Trump εξαπολύσει pent-up τεκτονικές ενέργειες για την πρωτοφανή κλίμακα. Ο κόσμος έχει αλλάξει, πολύ περισσότερο από ό, τι θα μπορούσε να αναμένεται από κάθε εκλογή του προέδρου των ΗΠΑ. Ακριβώς ένα σύντομο χρονικό διάστημα έχει περάσει από την ημέρα των εκλογών, αλλά φαίνεται ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη έχει λάβει ένα χτύπημα συντριβής. Υπάρχει μια μεγάλη αίσθηση της ελευθερίας στον αέρα, καθώς και αν η ψήφος έσπασε τις αλυσίδες μιας γενιάς, και βρήκαμε ξαφνικά τον εαυτό μας ελεύθερο.

Ως το πρώτο σημάδι της νέας αυτής της ελευθερίας, υπάρχουν αναφορές ότι η επίφοβη ΤΤΙΡ και ΤΤΡ, οι συμφωνίες δίδυμο σχεδόν επιβάλλονται από τη διοίκηση Ομπάμα για τον κόσμο, είναι τόσο καλό όσο νεκρός. Trump σκότωσε τις συμφωνίες, είπε στους Γερμανούς , και είναι μια πολύ καλή είδηση. Ακριβώς γι 'αυτό, άξιζε την εκλογή Trump.

Silly ακτιβιστές λένε ότι σταμάτησε τη ΤΤΙΡ και ΤΤΡ από τις δικές τους προσπάθειες. Αερολογίες! Χωρίς Trump, οι συμφωνίες θα έχουν δεόντως υπογραφεί και κυρωθεί παρ 'όλες τις διαμαρτυρίες. Ας του δώσει, λόγω του.

Συγχαίρω Trump για την επιλογή Stephen Bannon. Είναι τόσο βαριά δαιμονοποιηθεί από τις NWO δυνάμεις, τόσο θερμά που ονομάζεται «αντισημίτης», που πήρε να είναι καλή. Αν Trump θα επιμείνουμε και να τον κρατήσει, θα είναι πρόσθετη απόδειξη ότι η Trump είναι άφοβος, ότι η μαγεία της πολιτικής ορθότητας έχει σταματήσει να λειτουργεί και ότι η λέξη «αντισημίτης» δεν καταστρέψει πια μια καριέρα.

Λυπάμαι για τους φτωχούς παιδιά και κορίτσια που περπατούν τις αμερικανικές πόλεις διακηρύσσοντας την αγάπη και fealty τους στον Ομπάμα και Κλίντον. Είχαν zombified σε τυφλή εμπιστοσύνη ότι το καθεστώς NWO ήταν πάντα, ότι υπάκουο μαύροι, συναισθηματική Latinos, λεπτή ομοφυλόφιλοι και οι έξυπνοι Εβραίοι θα ψηφίσουν πάντα όπως τους λένε από έξυπνες γυναίκες στο παντελόνι, ενώ οι εργαζόμενοι του Ντιτρόιτ θα μαζεύομαι για πάντα κάτω από το μαστίγιο της λευκό αρσενικό προνόμιο. Παρακολούθησαν πάρα πολλές ταινίες και έχασε την επαφή με την πραγματικότητα, όπως βασιλόφρονες λατρεία πορτρέτα του έκπτωτου και νεκρό βασιλιά.

Ήμασταν όλοι σκλάβοι, αλλά σκλάβοι των δύο ειδών: οι σκλάβοι πρόθυμοι και απρόθυμοι, σκλάβοι σπίτι και το πεδίο σκλάβοι της NWO. Το πλήθος "Δεν Πρόεδρος μου" είναι σκλάβοι σπίτι? έμαθαν να αγαπούν και να τηρείτε τους πλοιάρχους. Trump τους ελευθέρωσε, πάρα πολύ, αλλά δεν το απολαμβάνουν ακόμα και παρακαλούν να επιστρέψει στη δουλεία.

Η Ευρώπη είναι γεμάτη από σκλάβους σπίτι. Για μια γενιά, ο μόνος τρόπος να προχωρήσει ήταν να γίνει μια ευτυχισμένη σκλάβος, και έτσι έκαναν. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες ευχαριστημένοι σκλάβοι σπίτι στη Σουηδία, ο οποίος έμαθε απ 'έξω όλα τα συνθήματα της NWO, αν πραγματοποιηθεί η Σουηδία στην καταστροφή. Συμφώνησαν να ριζοσπαστική φεμινιστική κανόνα και στους διακινούμενους εξαγοράς, και ξαφνικά δεν χρειάζεται πια. Τώρα αντιμετωπίζουν την ελευθερία και δεν τους αρέσει.

Αλλά για μας, για τους σκλάβους τομέα, η νίκη του ατού είναι καθαρή ευδαιμονία. Εμείς μισούσε τη δουλεία, και θα απολαμβάνουν την ελευθερία, και θα δούμε μέσα από τα φτηνά τεχνάσματα των πρώην σκλάβων αφέντες μας, οι οποίοι προσπαθούν να μας φοβίσουν πίσω στο κλουβί.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι νεκρός

Καλέσαμε το παλαιό καθεστώς "Η Νέα Παγκόσμια Τάξη», και φοβόμασταν ότι θα διαρκέσει πολύ. Ήρθε σε λειτουργία κάποια στιγμή στα τέλη της δεκαετίας του 1960, επεκτάθηκε στα ογδόντα, καρποφόρησαν του στις αρχές της τρίτης χιλιετίας, και κατέρρευσε μόλις λίγα λεπτά πριν από την καταστροφή του κόσμου. Μέσα σε αυτό μικρή διάρκεια ζωής, η Δύση γνώρισε μια ασυνήθιστη μορφή άκρως ιδεολογική διακυβέρνησης, της φουτουριστικό υποδούλωση του ανθρώπου, όπως προβλέπεται Όργουελ.

Η πλειοψηφία του πληθυσμού έχει δαιμονοποιηθεί? απλούς ανθρώπους που εργάστηκαν, είχε αγαπώντας γυναίκες και τα παιδιά, πήγε στην εκκλησία κλήθηκαν «φασίστες», ή «προνομιακή λευκά αρσενικά"? παραδοσιακή χριστιανική πίστη τους είχε τεθεί εκτός νόμου και να βγει έξω από το δημόσιο χώρο? κανονικές σχέσεις των δύο φύλων πετάχτηκαν σε ένα αρνητικό φως? η προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας έγινε ως διάχυτη η κομμουνιστική προπαγάνδα σε ημέρες, γονείς και παιδιά σχέσεις Λεονίντ Μπρέζνιεφ ήταν εκτός συγχρονισμού? αρκετά είχαν απαγορευτεί συνήθεις λέξεις.

"Ρητορική μίσους" έγινε ο κορυφαίος έγκλημα NWO? «Φανατικός», μια ήπια όρος που εφαρμόζεται ήδη σε ηλικιωμένους συνταγματάρχες, έγινε ο χειρότερος ετικέτα μπορεί κανείς να βάλει σε έναν άνδρα, ενώ τα θανάσιμα αμαρτήματα, ήταν ανεκτές ή ενθαρρύνονται. "Αντισημιτισμός" έγινε ένα ασυγχώρητο έγκλημα, και περιλάμβανε την αποδοκιμασία της Federal Reserve, η αντιπάθεια της Janet Yellen, της Goldman Sachs και την απόρριψη των New York Times. Όταν ο Donald Trump μίλησε κατά της διεθνούς χρηματοδότες, η ADL φώναζαν «Ο αντισημιτισμός!», Αν και ο ίδιος δεν ανέφερε τους Εβραίους καθόλου, γιατί ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι χρηματοδότες. «Απληστία» βγήκε από τη χρήση συνολικά, αν και θεωρήθηκε η χειρότερη αμαρτία ή ο πατέρας όλων των αμαρτιών. Πιθανώς "απληστία" έγινε μια λέξη μίσους, πάρα πολύ.

Η εβραϊκή αιώνα είναι πάνω

Γιούρι Slezkine περιγράφεται εποχής μας, όπως το εβραϊκό αιώνα . Φαίνεται ότι αυτή η εβραϊκή αιώνα είναι πάνω, με την εκλογή του Trump. Οι Αμερικανοί συγκεντρώθηκαν αρκετό θάρρος για να ψηφίσουν για το ενδιαφέρον τους, αντί να κάνει ό, τι τους λένε. Αυτό ήταν μια μεγάλη έκπληξη για τους Εβραίους που έχουν ήδη προγραμματιστεί για να απολαύσετε την εβραϊκή χιλιετία. Η NWO είχε κατασκευαστεί για να διαρκέσει, αλλά έτσι ήταν πολλές άλλες ανθρώπινες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του Τρίτου Ράιχ.

Πιθανώς δεν έχετε απολαύσει αυτά τα τελευταία χρόνια του κανόνα NWO, εκτός και αν ανήκετε στο ένα τοις εκατό του πολύ πλούσια και πολύ ισχυρό, και ίσως όχι ακόμα και τότε. Μάλλον θα είχε λιγότερη ασφάλεια στην εργασία σας και το εισόδημά σας, ίσως θα έπρεπε να παρακολουθήσετε το στόμα σας πιο επιμελώς, ίσως εσείς ο ίδιος αισθάνθηκε εκτός τόπου μόνο με το να είναι μια ευθεία λευκό Χριστιανός άνθρωπος. Ίσως δεν άρεσε ότι η χώρα σας είχε κλαπεί από εσάς και επανακατοικήθηκε από αλλοδαπούς. Ίσως δεν το απολαύσετε όταν Lena Dunham κάλεσε για την κατάσβεση σας. Αλλά εσείς δεν είχαν τη δυνατότητα ακόμα και να αντιταχθεί, χωρίς να ονομάζεται Ναζί, και αυτό ήταν ένα θανάσιμο ετικέτα.


Ωστόσο, οι Εβραίοι απολαμβάνουν την καλύτερη στιγμή της ιστορίας τους. Όποιοι κι αν κατηγορηθεί για αντισημιτισμό, εκδιώχθηκε από τη δημόσια ζωή. Chemi Shalev, μια αμερικανική εβραϊκή-ισραηλινή Haaretz αρθρογράφος, bewept αυτές τις μεγάλες στιγμές: "Είναι ίσως δεν είναι τυχαίο ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του Ομπάμα, οι Αμερικανοί Εβραίοι φτάσει σε ένα αποκορύφωμα της κοινωνικής και πολιτιστικής αποδοχής. Όντας Αμερικανός Εβραίοι ήταν ισχίου. Ήταν δροσερό. Ήταν το πράγμα που πρέπει να είναι. Pew Research Δημοσκοπήσεις επιβεβαίωσε επανειλημμένα ότι οι Εβραίοι ήταν το πιο αγαπημένο και πιο αξιοθαύμαστη θρησκευτική ομάδα σε όλες της Αμερικής. "

Και τι επιθυμούν για, αυτά τα πιο αγαπημένα και πιο θαυμασμό και, παρεμπιπτόντως, πλουσιότερους Αμερικανούς; "Υποστηρίζουν τη μετανάστευση, τον πλουραλισμό, την πολυπολιτισμικότητα, την κοινωνική μεταρρύθμιση, την κυβερνητική παρέμβαση, ο διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους, τους γάμους ομοφυλοφίλων, το δικαίωμα στην έκτρωση και επάνω και επάνω. Είναι εύκολο να δει κανείς, στην πραγματικότητα, γιατί τόσοι πολλοί από ριζικές υποστηρικτές του Trump θα δείτε τους Εβραίους ως θανάσιμοι εχθροί τους "- καταλήγει Shalev.

Η πραγματικότητα είναι πιο περίπλοκη από ό, τι ισχυρίζεται ο ίδιος. Shalev είπε ότι "οι Εβραίοι" ήθελε NWO. Ίσως αυτό είναι αλήθεια όσον αφορά τη μη εκλεγμένη ηγεσία των Αμερικανών Εβραίων. Αλλά μια σημαντική και ισχυρή μειοψηφία των Εβραίων δεν συμφωνούν με τους «Εβραίους». Μερικοί από αυτούς προτιμούν Σιωνισμού. Ο Σιωνισμός είναι πλήρης άρνηση των πάντων "οι Εβραίοι" θέλουν: δεν υπάρχει διαχωρισμός της εβραϊκής εκκλησίας και εβραϊκό κράτος, χωρίς γκόι μετανάστευσης. "Οι Εβραίοι" υπερασπιστούν τους μουσουλμάνους από το να καταχωρηθεί από Tramp, ενώ Σιωνιστές καταγράφει κάθε μουσουλμανική υπό την κυριαρχία τους. Μέχρι τώρα, οι Σιωνιστές και φιλελεύθεροι Εβραίοι δεν τσακώνονται, οι Σιωνιστές οργάνωσε το εβραϊκό κράτος, ενώ «οι Εβραίοι» είπε στους Goyim πώς πρέπει να ζουν.

Τώρα η διαφορά προκάλεσε διάσπαση: NWO εχθρούς υποστήριξε την υποστήριξή τους για το Ισραήλ και ο Σιωνισμός πρέπει να τους προστατεύσει από (ακόμα επικίνδυνο) κατηγορία του αντισημιτισμού. Αν και ο Σιωνισμός είναι κακό αρκετά, είναι κακό εντοπίζεται, σε σύγκριση με την καθολική κακό να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο από «τους Εβραίους». Θα ήταν καλύτερα να απορρίψει τις δύο ποικιλίες, και το ίδιο κάνουν και πολλοί άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της εβραϊκής καταγωγής). Ας ελπίσουμε ότι, μάλλον νωρίτερα παρά αργότερα, θα φτάσουμε στο σημείο, όταν κατηγορία του αντισημιτισμού θα πρέπει να τηρούνται με μια ανιδιοτελής "Είναι τόσο;», και αυτό θα αφαιρέσει τη δυσάρεστη αναγκαιότητα της επιλογής ανάμεσα σε δύο κακά, αλλά δεν είμαστε ακόμη εκεί . Μια προσεκτική πολιτικός επιλέγει ένα κακό, ό, τι ο ίδιος θεωρεί μια λιγότερο ένα.

Στην Αγγλία, ο Jeremy Corbyn προτιμώμενο αντι-Σιωνισμό, αλλά έπρεπε να πληρώσει για αυτήν την επιείκεια με την «καταπολέμηση του αντισημιτισμού». Απέλυσε ορισμένοι από τους υποστηρικτές του, προσφέρεται επιπλέον προστασία για τους Εβραίους, αλλά οι Εβραίοι του επιτέθηκε αμέσως. Στις ΗΠΑ, Trump και ο λαός του προτιμούν να φλερτάρουν με τους Σιωνιστές και τους Σιωνιστές τον υπερασπίστηκε ενάντια στη φιλελεύθερη Εβραίων. Στη Γαλλία, επίσης, η Marine Le Pen Βάλε Σιωνιστές να εξασφαλίσει την κίνηση της από την ευρεία πρόσοψη εβραϊκή επίθεση.

Σιωνιστές είναι πρόθυμοι να δεχτούν Trump και Le Pen. Ο Σιωνισμός άκμασε το 1930 ως εβραϊκό κίνημα Εθνικό Σοσιαλιστικό? χτίστηκε για να χωρέσει Εβραϊσμό σε φασιστικό που κυριαρχείται από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Σιωνιστές αγαπούσε Μουσολίνι και θαύμαζε τον Αδόλφο Χίτλερ. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα με befriending οποιαδήποτε κίνηση της δεξιάς (καμία σύγκριση προορίζεται). Αν θα οικοδομήσουμε εβραϊκό κράτος τους σε ένα απομακρυσμένο ακατοίκητο νησί, θα ήταν εσωτερική τους σημασία, αλλά το έργο τους την Παλαιστίνη δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα για τους άλλους.

Σιωνιστές είναι προβληματικές συμμάχους για Trump, και οι νεοσυντηρητικοί είναι εξαιρετικά επικίνδυνο παρακλάδι τους. Θα πρέπει να διατηρούνται όσο από την εξουσία όσο το δυνατόν, γιατί θα χρεώσει μια υψηλή τιμή για την υποστήριξή τους και να οδηγήσει την Αμερική σε νέους πολέμους.

Donald Trump μπορεί να βρει καλύτερη εβραϊκή συμμάχους από Σιωνιστές ή ελεύθερων NWO Εβραίους. Μην ξεχνάτε: πολλοί Εβραίοι (καθώς και μη-Εβραίοι) ψήφισαν Sanders ή Jill Stein. Τώρα Bernie Sanders ψάχνει για ένα νέο άνοιγμα, και Jill Stein είναι διαθέσιμο. Και οι δύο είναι γνωστό για την αντι-NWO τους και μέτρια μη-σιωνιστική θέσεις? θα μπορούσαν να υιοθετηθούν σε διοίκηση του ατού. Sanders εξέφρασε πράγματι την επιθυμία του να συνεργαστεί με Trump.

Ένα τέτοιο βήμα έγινε από τον Μεναχέμ Μπέγκιν, ο Ισραηλινός δεξιός ηγέτης, όταν ήρθε στην εξουσία στο Ισραήλ το 1977. Είχε γίνει Μοσέ Νταγιάν, μια ηγετική φυσιογνωμία Εργασίας οποίο νίκησε στις εκλογές, ο υπουργός Εξωτερικών του. Αυτή η σοφή και τόλμη βήμα ενίσχυσε τις θέσεις του πάρα πολύ, και υπονομεύεται Εργασίας για πολλά χρόνια.

Διοίκηση του ατού με τον Bernie Sanders ή Jill Stein σε μια σημαντική θέση (Γραμματέας του Υφυπουργού Εμπορίου Γραμματέας Εργασίας;;) θα ήταν ανοσία σε πολλές επιθέσεις και κατηγορίες, και θα θεραπεύσει το δάκρυ στην κοινωνία. Θα λύσει επίσης το εβραϊκό πρόβλημα της ατού και να κάνουν τα NWO Εβραίοι και οι ακραίες Σιωνιστές άσχετο.

αποθήκευση Ευρώπη

Αν NWO υπερβολές ήταν αρκετά κακό στις ΗΠΑ, ήταν ακόμα χειρότερα στην Ευρώπη, καθώς και για Δυτικοευρωπαίοι, η νίκη του ατού είναι εξίσου σημαντική για αυτούς, όπως διορισμό του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ήταν για την Ανατολική Ευρώπη. Τα στρατεύματα των ΗΠΑ εξακολουθεί να βασίζεται στην Ευρώπη, αλλά το πνεύμα έχει φύγει. Η Ευρώπη είναι έτοιμη να γίνει ανεξάρτητη, λίγο πριν από το σημείο χωρίς επιστροφή είχαν διαγραφεί.

Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια της αμερικανικής υπαγορεύουν σβηστεί μητρική ευρωπαϊκή ηγεσία. Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί είχαν εκπαιδευτεί να αποφανθεί στο όνομα της NWO και από την άδεια των ΗΠΑ. Η εθνικιστική άκρα δεξιά έχει φιλοδοξίες, αλλά καμία σοβαρή ηγέτες των εθνικών διαμετρήματος (εκτός από τη Γαλλία).

Ένα ρωσικό-Αμερικανός καθηγητής σε σύγκριση με την επικείμενη απελευθέρωση της Δύσης με την απελευθέρωση της Ανατολής πριν από 27 χρόνια: «Το ένα κομματικό σύστημα που η Δύση είχε μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης είναι πάνω. Έτσι είναι η κυριαρχία μιας ιδεολογίας και απλοϊκή ηθικολόγο πατήστε ". Πράγματι, όπως στη Σοβιετική ημέρες, το πολυκομματικό σύστημα είχε σχεδόν διαλυθεί στην Ευρώπη.

Δεν υπήρχε διαφορά μεταξύ «αριστερά» και «δεξιά», όπως τα δύο μέρη έγιναν πανομοιότυπες, που ανταγωνίζονται τα οποία το ένα θα δείξει περισσότερο ζήλο αγκαλιάζει τη μετανάστευση, την καταπολέμηση του αντισημιτισμού, καταγγέλλοντας λευκό αρσενικό προνόμιο, για την επιβολή λιτότητας, μείωση του κοινωνικού κράτους, λαμβάνοντας τα παιδιά από τους γονείς τους, εξαλείφοντας τις θέσεις εργασίας στην παραγωγή, περιορίζοντας την εκκλησία, δίνοντας περισσότερα χρήματα στην πλούσια τραπεζίτες, μαδούν τους εργαζόμενους και beefing τις υπηρεσίες ασφαλείας και το στρατό του ΝΑΤΟ.

Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως μοιράστηκε και υποταγμένη Ευρώπη. Δυτική Ευρώπη έχει αποίκισαν, όπως πολύ καλά από τις ΗΠΑ, όπως η Ανατολική Ευρώπη είχε υποτάξει από την ΕΣΣΔ. Οι αποικιοκράτες της Δυτικής Ευρώπης, οι οικοδόμοι NWO από την Αμερική - διστάζω να τους αποκαλούν "Αμερικανοί", για πολλούς από αυτούς τους ανθρώπους ήταν μετανάστες από την Ευρώπη που χρησιμοποιείται από τις ΗΠΑ ως εργαλείο τους για τη δημιουργία Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Γι 'αυτούς, το 1945 η νίκη ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να συντρίψουν τις εθνικές δυνάμεις, να προωθήσει συμβατό πολιτικοί σε συγχρονισμό με τα σχέδιά τους.

Μετά τη σοβιετική αποχώρηση το 1990, οι NWO άνθρωποι πήραν πάνω από ολόκληρη την Ευρώπη. Ελέγχου PC έγινε Συνολικά, ο ριζοσπαστικός φεμινισμός και δικαστήρια ανηλίκων κατέστρεψαν την ευρωπαϊκή οικογένεια, την ίδια την έννοια της πατρότητας, της πατρότητας και της μητρότητας είχε έθεσαν εκτός νόμου? τα εκατομμύρια των μεταναστών που μεταφέρθηκαν στην Ευρώπη για να αντικαταστήσει τον πληθυσμό της, και κάθε αντιρρησίας έχει κληθεί «Ναζί».

Οι Γερμανοί είναι μια ειδική περίπτωση: μετά τις φοβερές βομβαρδισμούς του αέρα του 1945, μετά την εντατική εκπαίδευση του Ολοκαυτώματος, που μολύνθηκαν με υπερβολική μορφή της ενοχής συναίσθημα. Αυτή τη στιγμή είμαστε υπερήφανοι και εργατικοί λαϊκή είχαν μειωθεί και να μετατραπεί σε υπάκουους δούλους. Τώρα δεν θέλουν να αποχωριστούν τα αμερικανικά αφεντικά τους. Η Μέρκελ υποσχέθηκε ο Ομπάμα για να κρατήσει τη φωτιά μέχρι την επιστροφή του, μετά από τα χρόνια της Trump περάσει.

Μου θυμίζει υποχώρηση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας από τη Βρετανία. Αν και οι λεγεώνες πήγε στο σπίτι, οι μετα-ρωμαϊκή βρετανική ηγεμόνες ισχυρίστηκε ότι κυβέρνησε στο όνομα της Ρώμης. Ίσως αυτό τέχνασμα θα παίξει και πάλι στην Ευρώπη, και οι νέες Ευρωπαίοι ηγέτες θα ισχυρίζονται ότι εξακολουθούν να έχουν αμερικανική επίσημη έγκριση - έως ότου οι Ευρωπαίοι θα βρείτε για τον εαυτό τους νέους ανεξάρτητους ηγέτες τους.

Οι Ρώσοι είναι προσεκτικοί, αλλά περιχαρής

Οι Ρώσοι είναι ευχαριστημένοι με τη νίκη του ατού, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρος. Θα μπορούσε να συμβεί πραγματικά; Να δούμε τι νομίζουν ότι βλέπουν; Ωστόσο, η έλευση του Trumpmania είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία. Αν Trump θα το κάνει για να την ορκωμοσία του, αν θα κρατήσει νεοσυντηρητικών και πολεμιστές Ουάσιγκτον από σημαντικές θέσεις, θα έχει τη ρωσική αρκούδα τρώει μέσα από τα χέρια του. Και αυτό είναι πιθανό να λύσει πολλά προβλήματα του κόσμου, από τη Μέση Ανατολή προς την Ευρώπη.

Αν ο Donald Trump είναι μια καθυστερημένη απάντηση στην ειρηνευτική πρωτοβουλία Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ότι μπορεί να αντλήσει τα αμερικανικά στρατεύματα στο σπίτι, και η Χρυσή Εποχή είναι πιθανό να κατέβει μετά ταραγμένη ανθρωπότητα.

Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την επικείμενη υποχώρηση του διανθρωπιστικών ημερήσιας διάταξης, με το τέλος της φιλελεύθερης τυραννίας, με τον τερματισμό των μαζικών μεταναστεύσεων και με προσπάθεια να αποκατασταθεί το ερειπωμένο ιστό της κοινωνίας μας.

Το Ισραήλ Shamir μπορεί να επιτευχθεί σε [email protected]

Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο The Unz κριτική .
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

25 σχόλια :

 1. Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2016 - 8:48 π.μ.
  ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΓΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΣΩΡΡΑ

  Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΠΑΛΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

  ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΥΜΟΣ ,ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ ,ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΕΡΕΤΡΙΑ ΔΕΛΤΑ-
  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΙΔΕ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ;
  ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ;
  Η ΕΡΕΤΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΛΠΕ ΛΑΜΨΗ ΗΤΑΝΕ ΣΑΥΡΟΕΙΔΗ.
  ΜΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΑΜΨΗ ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ;
  ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ.
  Α.. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΑΦΟΣ ΗΤΑΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ.ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ,ΠΟΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ
  ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ??? ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ..ΤΟ 9666 Ε9ΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ...ΤΟΥ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΥ 9/6/66
  ---------------------------------------------------------------

  ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ; ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΤΙΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ ΣΚΑΦΗ ΑΙΩΡΟΥΝΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
  -----------------------------------------------------------

  Είναι όντα της φυσιολογίας του πλανήτη...και είναι σχετικά ουδέτερα αλλά, υπό έλεγχο της Δρακονιανής συμμορίας!

  EΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΟ E-MAIL

  H OMAΔΑ O.E. 9666 ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ E- MAIL...
  ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!

  ---------------------------------------------------

  ΧΘΕΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΚΑΖΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ;

  ---------------------------------------------------------

  Η Ο.Ε.9666, ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΤΑ E - MAIL KAI TA KINHTA..
  EXOYMΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ... ΣΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΕΙΣ ΦΩΝΕΣ!
  Απάντηση
  Απαντήσεις

  Ανώνυμος25 Σεπτεμβρίου 2016 - 9:35 π.μ.
  ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΙΠΑ
  https://www.youtube.com/watch?v=Xs61fbKO7UM
  ΤΑΡΑΡΟΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΣΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ Η Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΣΟΥ,Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΣ??

   ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ,ΔΙΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ??

   ΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΣΥ ΕΒΡΑΙΕ,ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ,ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΓΛΥΦΟΝΤΑΙ,ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΒΡΑΙΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ,ΥΓΙΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ...

   Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΩΣ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

   Διαγραφή
  3. Γεώργιος Σουρής


   ΜΥΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΙΧΟΙ   Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα,
   όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα.
   Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κώλος
   σκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά ο κόσμος όλος.   Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονο
   κι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.
   Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
   μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε.   Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος,
   σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.
   Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένο
   ό,τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο.   Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,
   σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,
   απ’ τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.   Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε.

   Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε,
   μα απ’ τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν’ αρρωστήσω
   και δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω.   Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλος

   κι απ’ το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!

   Διαγραφή
 2. Giannis Paterakis1 Δεκεμβρίου 2016 - 12:50 μ.μ.
  ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΣΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ Η ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ,ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΑΙΜΟΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΟΡΘΙΟ...

  ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 10.30-12.30 χθες βραδυ κατι τυποι ειχαν το εβραιαρχιδο πατερακη στα 4 και ελεγε το πατερ ημων και βοηθα παναγια?χαχαχαχαχαχα!η βικη του εβαζε σρβιετες μετα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΛΙ ΤΣΟΝΤΑ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ????ΕΣΒΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΛΕΕΙ Ε?ΑΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΤΡΙΞΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΟΙ ΡΑΒΒΙΝΟΙ!!!!ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΚΟΥΣΑ!!! ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ!

   Διαγραφή
  2. ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

   ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ..

   ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟ ΣΑΣ...

   https://www.youtube.com/watch?v=KuD5xq7B8GE&feature=youtu.be

   Διαγραφή
  3. για να καθαρισουν τον γυφτο συμαχησαν αντιφα με χρυσαυγητες!!!!!!!!χαχαχαχαχα,ελεος ρε μαλακες,ελεος!!!ποσα κυβικα ηλιθιοτητας κουβαλατε πανω σας!!!!

   Διαγραφή
 4. ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΣΩΡΑΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΥΡΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ AVENUSALOM MELEHEM AVENUSALOM MELEΗEM URUAHI URUAHI SALOM SALOM MELEHEM ΩΠΑ ΡΙΞΕ KAI KANENA ΣΑΛΤΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΗΝ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΕΦΤΑΦΩΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΥΦΤΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ..

   ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ..

   ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΘΑ ΣΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

   Διαγραφή
  2. υπαρχουν μεγαλυτερα σκουπιδια απο τα γυφτικα???

   Διαγραφή
  3. ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

   ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ

   https://www.youtube.com/watch?v=KuD5xq7B8GE&feature=youtu.be

   Διαγραφή
  4. οι αντιφα ειναι εβραιοκινουμενοι,ο γυφτος ειναι εβραιοκινουμενος!συναντηση στο πατσατσιδικο για τζερτζελε και δημοσιοτητα διοτι τα αφεντικα δεν αστειευονται!!!

   Διαγραφή
 6. Ω ΠΡΟΦΗΤΗ, Ω ΠΡΟΦΗΤΗ, ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ...............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ω ΠΡΟΦΗΤΗ, Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ........... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ....................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΕΜ ΜΕ 3 ΤΡΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΡΕ ΣΩΡΡΑ? ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ?ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΕΣ ΕΝΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ???ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ!!!!!!ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ..!!!!

   ΠΡΩΤΗ..!!!!

   ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!

   ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ !!!

   ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ( ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ) , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ) , ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΝ 21/11/2016 ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ-ΟΡΓΑΝΑ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ… !!!

   ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ,ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ...

   ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ...!!!!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26275

   Διαγραφή
  2. πρωτη ναι πρωτη πατερακη,εχεις δικιο,μονο ξεχασατε να πειτε οτι ηταν απο το τελος!!!!!!και την κατεβασατε οπως εδω στο ξυπνηστε!!!!το θυμασαι????? 165 μουτζες πηρατε και 40 διπλοψηφισαντες δικους σας!!!! ο ταραρομ μαλιστα ψηφισε 3 φορες!

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1 Δεκεμβρίου 2016 - 7:47 μ.μ.
   Giannis Paterakis9 Οκτωβρίου 2016 - 11:32 π.μ.
   ΕΛΕΕΙΝΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΕ Ρ/Σ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ,ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ Γ@ΜΑΕΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΥΤΗΤΑ..

   ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ ΤΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΑΝ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΕΙΧΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΣΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΤΕΣΤ DNA ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΛΑΚΟ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΩ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΑΗΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

   ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ,ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΓΙΕ ΕΒΡΑΙΕ,ΝΙΩΘΩ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

   ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΠΑΙΔΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ 12ΘΕΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΑΜΑΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 12ΘΕΙΣΤΕΣ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ,ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ,ΤΟΣΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ??

   ΠΩΣ ΑΝΤΕΞΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟΡΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΡΥΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ??

   ΒΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 12ΘΕΙΣΤΗΣ ΜΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ,ΣΑΠΙΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΓΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΦΑΡΑ...

   ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΥΠΑΡΞΗ,ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ...

   Διαγραφή
 9. 4.35 Κε πατερακη το ξερουμε οτι εχεις αλλεργικο συνδρομο με την αληθεια γι'αυτο σε πιανει πανικος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. http://trendebook.com/kizi-com-play-free-online-games-kizi-games/
  Majority of games played today are played online. Kizi.com is an online gaming web platform where users can play games online without installing the game on his or her device.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]