Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ Άνθρωποι διασωληνώνονται και δολοφονούνται κάθε μέρα στα νοσοκομεία. Σε εκτέλεση του πρωτοκόλλου του θανάτου.

Δεν μπορεί να χαθεί ούτε ένα δευτερόλεπτο πλέον.

Τα στοιχεία είναι αρκετά και ικανά να αποδείξουν τη συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, τη διεύθυνση και την ένταξη σε αυτήν προσώπων σε όλη την ιεραρχία της δημόσιας διοίκησης εν γένει και στο χώρο της δημόσιας υγείας ειδικότερα, με την άμεση συνέργεια συγκεκριμένων Μ.Μ.Ε. και πρακτόρων του διαδικτύου, φανερών και αφανών.

Στοιχεία που αποδεικνύουν την κατά το άρθρο 187 & 1 & 2 του Ποινικού Κώδικα επιχειρησιακά δομημένη με κεντρικό σχεδιασμό και διαρκή εγκληματική δράση και την επιδίωξη και τέλεση κακουργημάτων, με κυρίαρχα αυτά των άρθρων 322 & 299 του Ποινικού Κώδικα, ήτοι της περιαγωγής με εξαπάτηση των πολιτών σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας, και της ανθρωποκτονίας.

Μία πολύ απλή στην απόδειξη πολυεπίπεδη δράση, σε μία εγκληματική αλυσίδα κρίκων που συνδέονται μεταξύ τους σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας ζωής.

Οι επόμενες ώρες και ημέρες θα είναι κρίσιμες και οι εξελίξεις δεν θα αφορούν μόνο στη χώρα μας αλλά θα έχουν δραματικές παγκόσμιες διαστάσεις.

Oι άνθρωποι που θα σταθούν δίπλα μου, στη Δικαιοσύνη και στην Ελληνική Αστυνομία, θα γράψουν ιστορία. 

Να το ξέρουν αυτό.

Ήρθε η ώρα για το ξεκαθάρισμα.

Ιστορία θα γράψουν και όλοι οι άλλοι που είναι και θα είναι δίπλα μου.

Όλη η χώρα θα μάθει τα ονόματά τους.

Σύντομα.

Πάμε να σταματήσουμε τις δολοφονίες.

Πάμε να δικαιώσουμε τους νεκρούς.

Πάμε να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του…

Από Νίκο Αντωνιάδη

loading...