Ο Τ/ΚΥΠΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΕΚΚΙ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Μετά τη «διαφώτιση» μας για την ανάγκη παραμονής των τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο, από τον αξιότιμο πρύτανη του Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Χριστοφίδη και από
τον διαφωτιστή μας, μας Σύμβουλο του κ. Αναστασιάδη Καθηγητή  επίσης Πανεπιστημίου Κύπρου κ. Νιαζί Κιζίλγιουρεκ· ο οποίος μας είπε ότι τα στρατεύματα απαιτούνται διότι οι Τουρκοκύπριοι φοβούνται ακόμα κτλ, σήμερα είχαμε την ευχαρίστηση να ακούμε έναν πραγματικό Κύπριο τον Τουρκοκύπριο Καθηγητή κ. Ζεκκί.

Που τον ακούσαμε να λέει, τα όλως διόλου πραγματικά αντίθετα. Ότι δηλαδή τα τουρκικά στρατεύματα είναι κατοχικά και ότι οι Τουρκοκύπριοι αισθάνονται ότι μπορούν να συμβιώσουν με τους Έλληνες της Κύπρου χωρίς φόβο και ειρηνικά. Και τον ακούσαμε να χαρακτηρίζει δημοσίως στην Κυπριακή τηλεόραση τον Ερτογάν φασίστα, που εισέβαλε στη Συρία για να κατακτήσει εδάφη κτλ. Αξιοπαρατήρητη η συμπεριφορά της παρουσιάστριας, που πολύ «έξυπνα» προσπάθησε μερικές φορές να εμποδίσει τον Καθηγητή Ζεκκί να πει τη γνώμη του.


Ο Καθηγητής Ζεκκί που ομιλεί και εξαιρετικά τα ελληνοκυπριακά, είναι αυτός που με μελέτη του όγκου των σκουπιδιών στα κατεχόμενα, απέδειξε ότι ο πληθυσμός των κατεχομένων λόγω των Τούρκων εποίκων κτλ, ήταν εξαιρετικά μεγάλος.

Ευρής Μπίλλης
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]