Ξεφτίλα. Ο Ελληνικός Στρατός πρέπει να δώσει μια σκληρή απάντηση σε αυτή τη συμμορία που κυβερνά.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος ήταν ο στόχος 519c της ΕΥΠ – Ο Κ.Μητσοτάκης είναι επικίνδυνος και για την Εθνική Ασφάλεια… Καλείται να δώσει απαντήσεις μετά το δημοσίευμα όπου δείχνει την ΕΥΠ να παρακολουθεί τον ίδιο τον Α/ΓΕΕΘΑ

Είχα εκτίμηση στον ΑΡΧΗΓΌ …απο τη στιγμή όμως που μετά απο κάτι τόσο σοβαρό δεν παραιτείται πρός ένδειξη διαμαρτυρίας δείχνει πόσο μικρός είναι …ξεμπροστιάστηκε για μια καρέκλα… ντροπή σας Αρχηγέ.

Ο Kούλης τον επέλεξε για εκόμη ένα χρόνο ως ΓΕΕΘΑ αυτό λέει πολλά. Ο κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος θα είχε παραιτηθεί (για να μην πω τι άλλο έπρεπε να είχε κάνει ο Α ΓΕΕΘΑ) όμως φαίνετα πως για τη θεσούλα άνοιξε μέχρι και την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Πραγματικά δεν ξέρω η ηγεσία του στρατού ,εάν είναι έτσι, με τι ηθικό ανάστημα μπορεί να αντιμετωπίσει τους απέναντι, έχω ερωτηματικά.

Οποιος στηριζει κ ανεχεται εστω και με τη σιωπη του τον Μητσοτακη,, υπουργοι, βουλευτες, δικαστικοι, ακαδημαικοι, θεσμικοι παραγοντες, ειναι πλεον ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ,αυτου του κακουργηματος, της θεσμικης εκτροπης..σε ενα σκοπιμο κ προσχεδιασμενο εγκλημα..γι αυτο η πρωτη πραξη που εκανς να παρει την ΕΥΠ υπο την ευθυνη του..αυτο ειναι το “δημοκρατικο’ κ το “ηθος” του Μητσοτακη. ειναι ενας αμετροεπης ανασφαλης εγκληματιας , υπευθυνος κακουργηματων του κοινου ποινικου δικαιου, υποκλοπες, προδοσια, εκβιασμοι, δολοφονιες , μιζες, ξεπλυμα βρωμικου χρηματος.. οχετος..

loading...