Αδέρφια πέφτουμε όπου να 'ναι. Να 'χαμε τουλάχιστον έναν Παλαιολόγο

Του Στρατή Μαζίδη

Είμαστε περικυκλωμένοι.
Αν και για να λέμε την αλήθεια, αυτό πάντα ίσχυε, ωστόσο όταν τα θηρία της φύσης σε βρίσκουν αδύναμο σου επιτίθενται.
Είναι η στιγμή που αναρωτιέσαι αν έπρεπε να είχες αδράξει την ευκαιρία όταν σου παρουσιάστηκαν οι ιστορικές ευκαιρίες απέναντι στα θηρία.


Σήμερα όμως είμαστε χειρότερα από ποτέ.


Μόνοι μας γονατίσαμε.


Μόνοι μας φωνάζουμε στα θηρία "κατασπαράξτε μας".


Και τα θηρία πεινασμένα καθώς είναι άρχισαν να γρυλίζουν.


Αλλά όπως πάντα στην ιστορία, τα κάστρα πάντα πέφτουν από μέσα. Αυτό συμβαίνει και σήμερα. Η Ελλάδα κυβερνάται από τιμονιέρηδες του γλυκού νερού. Αυτοί άνοιξαν τις κερκόπορτες, αυτοί αδυνάτισαν τον ελληνικό λαό.


Αδέρφια πέφτουμε όπου να 'ναι. Έρχονται δύσκολες και τραγικές στιγμές. Οι παππούδες μας μεγάλωσαν την Ελλάδα, στα χέρια μας θα μικρύνει.


Λείπει το όνειρο, εσύ και το δοξάρι όπως τραγουδα ο Μητροπάνος.


Πέφτουμε... Να είχαμε τουλάχιστον έναν Κωνσταντίνο Παλαιολόγο να ξαναπεί τα παρακάτω λόγια, αφού μια φορά εγκαταλείπει κανείς τα εγκόσμια:


Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι…


Ἀπαρτίσας οὖν τὰ πάντα, ὡς αὐτῷ ἐδόκει καλῶς, ἔπεμψεν ἔνδον λέγων τῷ βασιλεῖ «Γίνωσκε τὰ τοῦ πολέμου ἤδη ἀπήρτησθαι· καὶ καιρός ἐστιν ἀπό τοῦ νῦν πρᾶξαι τὸ ἐνθυμηθὲν πρὸ πολλοῦ παρ’ ἡμῖν νῦν· τὴν δὲ ἔκβασιν τοῦ σκοποῦ τῷ Θεῷ ἐφίεμεν. Τί λέγεις; Βούλει καταλιπεῖν τὴν πόλιν καὶ ἀπελθεῖν, ἔνθα καὶ βούλει, μετὰ τῶν σῶν ἀρχόντων καὶ τῶν ὑπαρχόντων αὐτοῖς, καταλιπὼν τὸν δῆμον ἀζήμιον εἶναι καὶ παρ’ ἡμῶν καὶ παρά σοῦ; ἤ ἀντιστῆναι καὶ σὺν τῇ ζωῇ καὶ τὰ ὑπάρχοντα ἀπολέσεις σύ τε καὶ οἱ μετὰ σέ, ὁ δὲ δῆμος αἰχμαλωτιστθεὶς παρὰ τῶν Τούρκων διασπαρῶσιν ἐν πάσῃ τῇ γῇ;»


Ὁ βασιλεὺς δ’ ἀπεκρίνατο σὺν τῇ συγκλήτῳ· «Εἰ μἐν βούλει, καθὼς καὶ οἱ πατέρες σου ἔζησαν, εἰρηνικῶς σὺν ἡμῖν συζῆσαι καὶ σύ, τῷ Θεῷ χάρις.

Ἐκεῖνοι γὰρ τοὺς ἐμοὺς γονεῖς ὡς πατέρας ἐλόγιζον καὶ οὕτως ἐτίμων, τὴν δὲ πόλιν ταύτην ὡς πατρίδα· καὶ γὰρ ἐν καιρῷ περιστάσεως ἅπαντες ἐντὸς ταύτης εἰσιόντες ἐσώθησαν καὶ οὐδεὶς ὁ ἀντισταίνων ἐμακροβίω. Ἔχε δὲ καὶ τὰ παρ’ ἡμῖν ἁρπαχθέντα ἀδίκως κάστρα καὶ γῆν ὡς δίκαια καὶ ἀπόκοψον καὶ τοὺς φόρους τόσους, ὅσους κατὰ τὴν ἡμετέραν δύναμιν, κατ’ ἔτος τοῦ δοῦναι σοι καὶ ἄπελθε ἐν εἰρήνῃ. Τί γὰρ οἶδας, εἰ θαῤῥῶν κερδᾶναι εὐρεθῇς κερδανθείς;

Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ· κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν.


Πηγή
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

32 σχόλια :

 1. εχουμε εναν σωρρα με 3 τρις ομως αρθογραφε! και με εγγυηση κατι αρχαια που ειχε κλεψει εχουμε 115-330 τρις στο κιτρινο δρακο!!!αμε!!!για ρωτα τον πατερακη που μολις βγηκε απο την γυναικολογικη κλινικη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΔΩ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ??

   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΘΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΣΩΡΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ....

   ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ,ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ...

   ΕΚΕΙ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...

   ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ,ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΝΟΜΙΜΑ..!!!!

   ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

   Διαγραφή
  2. ΠΡΩΤΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ..!!!!

   ΠΡΩΤΗ..!!!!

   ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ !!!

   ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ !!!

   ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ( ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ) , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ) , ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΝ 21/11/2016 ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ-ΟΡΓΑΝΑ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ… !!!

   ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ,ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ...

   ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ...!!!!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26275

   Διαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ "ΚΩΛΩΒΥΘΟΣΚΟΠΗΣΗ" ΓΕΛΟΙΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ????????

   ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΠΑΤΕΡΜΑΛΑΚΑΚΗ,ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΡΕΙ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ Κ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ?ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΕΛΕΝΙΟ ΜΠΟΞΕΡΑΚΙ Κ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΣ????(ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ)ΣΕ ΠΗΔΗΞΑΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ Κ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΙΤΣΑ?????ΕΙΧΕΣ Κ ΤΗ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΩ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΟ!ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΠΡΟΔΙΔΕΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ!ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑΣ ΣΟΥ???ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ!ΑΝΤΕ Κ @@ΜΗΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

   ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΘΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΓΥΦΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο 6.11!ΗΞΕΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΠΗΡΟ,ΣΕ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!ΚΑΙΝΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΦΑΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΜΗΣΗ ΚΑΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ!ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΙΑ! 3 ΛΕΩ ΑΛΛΑΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!
   ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΙΕΡΒΙΕΤΑ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΑΝΑΠΗΡΕ 12ΘΕΕ!
   ενδοπαλαμικη μοριοπαλινδρομιση...

   Διαγραφή
  4. ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ..

   ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ,ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ,ΟΙ ΕΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΓΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ,ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠ.ΠΑΔΕΙΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙΣΑ ΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ,ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Η ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

   ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ,ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΚΟΛΑ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΥΝΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ Η ΜΠΑΜΠΑ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ..ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΠΑΙΤΗ,ΖΗΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΗΦΗΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ..

   ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΕΚΕΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ..!!!

   ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΚΙ'ΑΥΤΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ..

   Διαγραφή
  5. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΕΛΛΗΝΑ...

   ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΔΗ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...

   ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/11/Screenshot-3-17.png

   Νικος Κωλετσης:
   ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !!!

   ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΝΟΟΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ !!!

   Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!!

   ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ !!!
   ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΔΟΥΛΟΣ Η ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ !!!

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΛΟΣ...

   ΤΙ ΛΕΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΡΑ,ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ??
   ΝΤΡΟΠΗ..!!!

   ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΩΣ!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   Διαγραφή
  6. Giannis Paterakis5 Σεπτεμβρίου 2016 - 12:10 π.μ.
   ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ" ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ...

   ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΙΟ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

   ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ..!!!

   Διαγραφή
  7. ΕΝΑς ΤΡΕΛΟΓΕΡΟς ΜΙΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΗ Ο ΜΟΡΦΕΑς ΕΝΑς ΑΜΟΡΦΩΤΟς Ο ΣΩΡΡΑς Ο ΓΚΑΡΑΖΙΕΡΗς ΚΑΙ Ο ΤΑΡΑΡΟΒΛΑΚΑς ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥς ΕΒΡΑΙΟΥς
   ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗς
   ΜΕΤΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΩΝ ΑΝΤΙΣΙΜΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΣΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

   Διαγραφή
  8. ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ,ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ...

   ΠΑΝΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ,Ο Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΩΡΑ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

   Διαγραφή
 2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΟΡΙΑΣ ΘΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΣΙΩΝΟΣΠΟΡΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ ΣΙΩΝΟΣΠΟΡΕ,ΑΛΛΑ ΠΑΤΑΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΒΑ ΜΑΣ..!!!

   ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

   ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ

   https://www.youtube.com/watch?v=KuD5xq7B8GE&feature=youtu.be

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20 Νοεμβρίου 2016 - 10:28 μ.μ.
   ΡΕ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
   ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ
   ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
   Η ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ
   ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΒΙΩΜΑ

   Giannis Paterakis20 Νοεμβρίου 2016 - 10:32 μ.μ.
   10.19

   ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ,ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΜΟΥ..!!!

   ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ,ΠΟΛΥΒΟΛΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ,ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ Η ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...

   ΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ..!!!!

   Διαγραφή
  4. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙΠΟΤΑ,ΣΕ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ...

   Διαγραφή
 3. αερα πατερα του σωρρα η φλογερα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΒΕΡΑ Η ΜΑΝΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΑΡΑΡΟΜ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ

   ΠΑΤΕΡΑΣ -- ΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΠΗΣ ΤΗΣ ΦΑΚΙΔΟΜΥΤΗΣ

   Διαγραφή
 4. Ε όχι και θηρία κύριε Στρατή Μαζίδη, όρνια ναι, κοράκια ναι. Περιμένουν να τελειώσουν τη δουλειά που άρχισαν οι λύκοι και τα τσακάλια. Βλέπεις χωρίς ... "βοήθεια" δεν τολμάνε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τώρα σας φταίει ο Πατεράκης ρε χαμένοι σχολιαστές;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. παντα!!!!σαν την κοτα ειναι,μπαινει αφηνει την κουτσουλια του και την βρωμα του!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ, ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Giannis Paterakis5 Σεπτεμβρίου 2016 - 9:53 π.μ.

   ΑΣ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΑΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ,ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΖΩ,ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΑΤΙ...

   ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ 2Χ1.5 ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΜΕ ΘΕΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ 100 Μ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ...
   Διαγραφή
   2.
   Ανώνυμος5 Σεπτεμβρίου 2016 - 10:20 π.μ.

   ΙΙΙΣΣΣΑ ΜΩΡΗ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΚΩΛΟΣΚΑΤΟΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡ

   Διαγραφή
  2. για ποιούς πλειστηριασμούς μιλάει, δεν ξέρει ότι υπάρχει ο μεγάλος σωτήρας με το διαστημοπλοιο, με τα τρις δολάρια όπου εξοφλεί τα πάντα, αρκεί να τον ψηφίσεις και να τον βγάλεις στη βουλή, πέρνεις και δώρο 20.000 δολάρια, αρκεί να πληρώσεις ορισμένες φωτοτυπίες, κάτι έξοδα πρώτα, δηλαδή 150 ευρώ για αρχή και μετά κάθε μήνα 10 ευρώ ......... αλλά η σωτηρία έρχεται με βήματα χελώνας ........... θα σωθείς, τώρα αν δεν προλάβουν σ' αυτή την ζωή στην επόμενη σίγουρα θα σε έχουν σώσει, θα πας στον παράδεισο μαζί με 40 παρθένες !!! οι αγωνιστές του κινήματος όσο και να σας φαίνεται παράξενο εάν πεθάνουν πιστοί στο κίνημα πάνε στο παράδεισο μαζί με 40 παρθένες, το έχει κανονίσει και αυτό ο μεγάλος αρχηγός διαστημάνθρωποσ, εξωγήινος, γιός του Δία ....................

   Διαγραφή
  3. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΘΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΣΩΡΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ....

   ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ,ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ...

   ΕΚΕΙ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...

   ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ,ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΝΟΜΙΜΑ..!!!!

   ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,ΠΕΦΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΕΝΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ....

   ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ...!!!!

   Διαγραφή
  4. ΕΝΑς ΤΡΕΛΟΓΕΡΟς ΜΙΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΗ Ο ΜΟΡΦΕΑς ΕΝΑς ΑΜΟΡΦΩΤΟς Ο ΣΩΡΡΑς Ο ΓΚΑΡΑΖΙΕΡΗς ΚΑΙ Ο ΤΑΡΑΡΟΒΛΑΚΑς ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥς ΕΒΡΑΙΟΥς
   ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗς
   ΜΕΤΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΩΝ ΑΝΤΙΣΙΜΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΣΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

   Διαγραφή
  5. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΕΚΕΙΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ...

   ΟΥΣΤ ΧΤΙΚΙΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΖΕΙΣ...

   Διαγραφή
  6. ΕΝ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΨΕΥΤΟΜΑΝΕΣΗ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ;;; ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ
   ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΘΑ ΣΒΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ;

   Διαγραφή
  7. Α ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΥΖΑΜΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝΕ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟΚΟΠΑΝΟ
   ΠΑΡΕΑ

   Διαγραφή
  8. ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ,ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ...

   ΠΑΝΕ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ,Ο Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΩΡΑ,ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΤΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

   Διαγραφή
  9. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΗ ΜΠΑΤΗΡΩ???? ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΕΙΠΑΝΕ ΤΡΕΛΗ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ ΤΡΕΛΗ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΜΩΡΗ ΤΣΑΧΠΙΝΟΓΑΡΓΑΛΙΑΝΤΡΑ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ


   ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΒΡΑΖΕΙ Η ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΘΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΓΥΦΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο 6.11!ΗΞΕΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΙ ΗΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΠΗΡΟ,ΣΕ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!ΚΑΙΝΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΦΑΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΑΜΗΣΗ ΚΑΛΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ!ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΙΑ! 3 ΛΕΩ ΑΛΛΑΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!
   ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΙΕΡΒΙΕΤΑ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΑΝΑΠΗΡΕ 12ΘΕΕ!

   Διαγραφή
  10. ΡΕ G.P. ΠΕΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 40 ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Ο ΔΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΗ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
   ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ, Εισαι αδικος !!!ο 'κυριος' Σωρρας εχει τρια (3) πτυχια!!!. Απολυτηριο Δημοτικου, Απολυτηριο Στρατου, και Διπλωμα οδηγησης..χαχαχαχαααα

   Διαγραφή
 8. Giannis Paterakis5 Σεπτεμβρίου 2016 - 12:10 π.μ.
  ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ" ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ...

  ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΟΛΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΘΙΟ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

  ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ..!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]