Παγκόσμιες, προεκλογικές αβρότητες ή… κάποιοι άκουσαν την Παγώνη;;;

 

Με φόντο τις αμερικανικές ενδιάμεσες εκλογές της Τρίτης, 8 Νοεμβρίου, 2022, διαβάσαμε χθες, μια είδηση – «βόμβα»:

«Το Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης έχει επαναφέρει όλους τους υπαλλήλους που είχαν απολυθεί επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί και διατάζει αναδρομικές πληρωμές δηλώνοντας ότι είχαν καταπατηθεί τα δικαιώματά τους.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Κράτους αποφάνθηκε τη Δευτέρα ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ την επιμόλυνση από τον COVID-19 ή την διάδοση αυτού.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άδαμς είχε πει νωρίτερα, φέτος, ότι στη διάρκεια της θητείας του δεν θα επαναπροσληφθούν οι υπάλληλοι που είχαν απολυθεί εξ αιτίας της κατάστασης εμβολιασμού τους.

Μόνο στη Νέα Υόρκη είχαν απολυθεί, επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί, περίπου 1.400 υπάλληλοι, στη βάση ενός κανονισμού που είχε υιοθετηθεί υπό του προηγούμενου δημάρχου, Μπιλ ντε Μπλάσιο.

Πολλοί από τους απολυμένους ήταν αξιωματικοί αστυνομίας και πυροσβέστες. Οι Πρόεδροι δυο Συλλόγων Πυροσβεστών, ο Άντριου Άνσμπρο και ο υπολοχαγός Τζέϊμς Μακάρθυ, κατήγγειλαν τον Άνταμς νωρίτερα φέτος, αφού ο δήμαρχος εξαίρεσε τους αθλητές και τους καλλιτέχνες από τον εμβολιασμό, την ίδια ώρα που οι πυροσβέστες που δεν το κάνανε, διώκονταν γι’ αυτό. […]»

Σχόλιο Sel21: Αυτής της σημαντικότατης εξέλιξης προηγήθηκε, βέβαια, η γραμμή της «ρυθμιστού» Παγώνη, κάτι που μας δείχνει, για ακόμα μια φορά, ότι δεν έχουν φύγει στο εξωτερικό όλα τα μεγάλα μυαλά! (Συγκρατημένο γέλιο.) Να θυμηθούμε εδώ ότι το «πράσινο πιστοποιητικό» ήταν και πάλι, ενός … «έλληνα», έμπνευση!!!

Μένει να δούμε υπό ποιους όρους θα επιστρέψουν οι υγειονομικοί στις δουλειές τους και πόσο γρήγορα θα πάρουν τα λεφτά (ή τα… κουπόνια;;;), που τους αναλογούν! Θα τα πάρουν πριν ή μετά την προγραμματισμένη μετάβαση στο ψηφιακό νόμισμα;;; Μια πονηρή προϋπόθεση για την επιστροφή τους, θα μπορούσε να ήταν, αυτή τη στιγμή, η επίδειξη ψηφιακής ταυτότητας στο κινητό, που ισοδυναμεί με block-chain, δηλαδή με απόλυτη ψηφιακή φυλακή! ΤΩΡΑ είναι ακόμα μια ευκαιρία όπου να ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ κανείς, ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΟ!

https://ellas21.com/

loading...