ΠΡΟΣ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!!! ΠΟΥΤΙΝ:«Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΟ». Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ!

ΕΝΩ Ο Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ .. ”ΑΝΩΜΑΛΑ” ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ANDREWS ΣΤΙΣ ΗΠΑ…

ΒΙΝΤΕΟ

ΣΟΪΓΚΟΥ: «500 ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΙΕΒΟ! 27 ΧΩΡΕΣ ΞΟΔΕΨΑΝ 1

ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ»! 

Πούτιν: η πυρηνική τριάδα το δυνατό μας σημείο. Θα θέσω σ’ επιχειρησιακή ισχύ διηπειρωτικούς πυραύλους Sarmat και Iars. Σοιγκού: 500 δορυφόροι του ΝΑΤΟ δουλεύουν για Κίεβο! 27 χώρες ξόδεψαν 1 τρις δολάρια για παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία!

Ο Ζελένσκι προσγειώθηκε .. ”ανώμαλα” στη στρατιωτική βάση Andrews της Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ! Στην Κίνα ο Μεντβέντεβ με απόρρητο μήνυμα Πούτιν! ΠΡΟΣ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!!!!

Ο παρουσιαστής του ραδιοφώνου Vesti FM (97,6 στη Μόσχα), Σεργκέι Μαρντάν , γράφει στο κανάλι του στο Telegram: «Ο Ζελένσκι βρίσκεται στην Ουάσιγκτον. Ο Μεντβέντεφ με προσωπικό μήνυμα Πούτιν – στο Πεκίνο. Φαίνεται ότι το πρελούδιο των προσπαθειών για διαπραγμάτευση πλησιάζει στο τέλος του και ότι ο πόλεμος πρόκειται να κηρυχτεί επίσημα.

Η έκρηξη του Nord Stream, το εμπάργκο πετρελαίου, τα συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας, το διευρυμένο ευρωπαϊκό δίκτυο εκπαίδευσης Ουκρανών στρατιωτών. Στη Ρωσία – μερική κινητοποίηση ως δοκιμή της ετοιμότητας του συστήματος για έναν μεγάλο πόλεμο, μεταφορά σύνθετων στρατιωτικών-βιομηχανικών επιχειρήσεων σε στρατιωτικό τρόπο παραγωγής.

Η ένταση έφτασε στο αποκορύφωμά της. Στην πραγματικότητα, όλα ήταν ήδη ξεκάθαρα όταν τα απελευθερωμένα εδάφη συμπεριλήφθηκαν στη Ρωσία.Το Κρεμλίνο λέει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα ειρήνης με το Κίεβο μετά το ταξίδι του Ζελένσκι στην Ουάσινγκτον


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...