«Καιρός γαρ ουκ έστι»! Ξεκίνησαν ΔΙΩΞΕΙΣ παραγωγών στις ΗΠΑ, θέλουν τον ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο! – ΒΙΝΤΕΟ

 

Ρεπορτάζ «σεισμός» – Ο φόβος εξαπλώθηκε ήδη και στην χώρα μας…

Στις ΗΠΑ ξεκίνησαν διώξεις εναντίον κτηνοτρόφων, επειδή πουλάνε βιολογικό γάλα.

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού μεταδίδουν πως «η κυβέρνηση θα πατάξει οποιονδήποτε επιχειρήσει να παραμείνει ανεξάρτητος από τον έλεγχό της, καθώς θέλει απόλυτο έλεγχο σε ό,τι βάζετε στο σώμα σας».

Ήδη και στην Ελλάδα, φόβος έχει απλωθεί μεταξύ των κτηνοτρόφων για το «αύριο» με τα ΜΜΕ να προωθούν το κρέας και τα τρόφιμα εργαστηρίου.

Όπως αναφέρεται:

«Θέλουν να αποκλείσουν την ικανότητα παρασκευής φαγητού.

Αν κατάφερναν να ελέγξουν την προσφορά τροφίμων, αν μπορούσαν να βάλουν λουκέτο στην δυνατότητα παραγωγών να παρασκευάζουν τρόφιμα όπως τα θέλουν οι πελάτες τους, τότε θα μπορούσαν να υπαγορεύσουν ουσιαστικά την προμήθεια τροφίμων στο μέλλον…

Θα μπορούσαν να πάρουν τον μεγαλύτερο αγοραστή γεωργικής γης τροφίμων στον κόσμο περίπου την τελευταία δεκαετία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Bill Gates, και να τον βάλουν αυτόν να καθορίζει τι είναι ασφαλές να τρώμε…

Και αργά ή γρήγορα θα έλεγαν: ”Λοιπόν, στο όνομα του περιβάλλοντος, δεν είναι ασφαλές να τρώτε κρέας πια. Δεν είναι ασφαλές για σας να πίνετε γάλα με τον τρόπο που θέλετε να παρασκευάζεται πλέον.”».

Δείτε στο σοκαριστικό ρεπορτάζ πως ξεκίνησαν διώξει αγροτών και κτηνοτρόφων στις ΗΠΑ:

loading...