Κρήτη: Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο – Έκλεψαν καντηλοθήκες από το νεκροταφείο!

Oι ιερόσυλοι αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας περίπου 1.500 ευρώ.

Ιερόσυλοι εισέβαλαν, και πάλι, στο κοιμητήριο του χωριού Μουχτάρο στον Ευαγγελισμό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, σύλησαν 15 τάφους και άρπαξαν 15 καντηλοθήκες αξίας 1500 ευρώ!

Όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι της περιοχής, σήμερα, παρουσία του μοναδικού αστυνομικού που υπηρετεί στο άλλοτε αστυνομικό τμήμα Καστελίου -και τώρα αστυνομικού σταθμού – διαπίστωσαν ότι για πολλοστή φορά το κοιμητήριο έπεσε θύμα επιτηδείων…

«Είμαστε απελπισμένοι και αγανακτισμένοι. Ζητούμε αστυνόμευση και προστασία. Είμαστε κυριολεκτικά στην μπούκα των κακοποιών. Επιτέλους η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της», τονίζουν σε μία ακόμη «κραυγή» αγωνίας και απόγνωσης…

loading...

2 thoughts on “Κρήτη: Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο – Έκλεψαν καντηλοθήκες από το νεκροταφείο!

  1. TI ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ? ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ? ΕΣΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΥΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕ3ΣΑΙ ΚΑΘΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΟΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ? ΡΕΕΕ ΕΔΩ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΤΟΥ7 ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ(ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΟΧΑΝΕΙΟ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΑΡΗΔΩΝ ΚΑΡΙΟΛΗΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ) ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΓΥΦΤΟ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΟ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ?

    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ… ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΞ ΑΥΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΑΛΗΤΙΚΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ…… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΝΑ ΚΙ'ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ…ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ….

    ΧΡΥΣΗ ΑΘΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΞΕΧΟΛΕΡΙΑΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ…ΠΑΝΤΥΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!

  2. ΑΘΛΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

Comments are closed.