ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

γραφει ο  Παν Αλτζερίνος- Γρηγοράκης
 αποστρ Λοχαγός ΠΒ [ΣΣΕ-77]
Μετά την τέλεια καταιγίδα [χώρα και χρόνος] του BREXIT ήλθε και ο απόλυτος τυφώνας του ''τραμπισμού'',ώστε από τις ΗΠΑ αυτή την φορά να ανοίξει άπλετα η λεωφόρος του ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΥ ,για την επιβίωση αλλά και την δόξα της ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.

  Και τέτοιος θα είναι θα είναι ο αγώνας από εδώ και πέρα και έτσι πρέπει να είναι.ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ.
  Η κάθε ΦΥΛΗ στην χωριστή της ανάπτυξη με τα δικά της βιώματα αλλά και το διακριτό της ΔΝΑ.
  Οχι στην διαφυλετική διαμάχη, την τόσο ύπουλα καλυμμένη κάτω από την μπούργκα του ισλάμ ,των αφρικανικών δοξασιών αλλά και των πλαστών ''ανθρωπίνων δικαιωμάτων'',που έναν και μόνον σκοπόν έχει ,την με κάθε τρόπον ισοπέδωση και εξαφάνιση του ΛΕΥΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ,του μόνου πραγματικού αντιπάλου της νέας τάξης.
   Το πολιτικό πρόγραμμα του Τράμπ για να εφαρμοστεί επιτυχώς στην καθημερινότητα μας ,θα χρειαστεί ερείσματα,γέφυρες και συνεργασίες με τα αντίστοιχα Εθνικιστικά προγράμματα της Ευρώπης ,τα οποία προϊόντος του χρόνου ολοκληρώνονται και με εκλογικές νίκες.
   Λοιπόν μην ρωτάς τι θα κάνει ο Τράμπ για σένα αλλά τι θα κάνεις εσύ για τον Τράμπ.
   Είθε η Αγία μας Βαρβάρα η προστάτης του πυροβολικού μας που η μνήμη της εορτάζεται την 4ην ΔΕΚ ,να ευλογήσει τα κανόνια ,ώστε να ευστοχήσουν και στην Ιταλία και στην Αυστρία.Θα είναι μέγα ιστορικό προηγούμενο για τα ευτυχή επέκεινα ,για όλη την Ευρώπη και πρωτίστως για την Ελλάδα.
   Υ\Γ. πλήθος ''αναλυτών''του συμπεράσματος ...ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ,έπιασαν δουλειά και με κείμενα γραφείου [δεν εχει αλάξει ακόμη η βάρδεια της... πρεσβείας] ανταγωνιζόμενοι σε υστερία αποδομήσεως του αναθεωρητικού προγράμματος του Τράμπ. Και εντάξει αυτοί γράφουν η παρουσιάζουν επωνύμως και είναι γνωστής διαδρομής. Υπάρχουν όμως και οι ύπουλοι .Οι ΨΙΘΥΡΙΣΤΑΙ. Ανώνυμοι με εύηχα πατριωτικά προσωνύμια καλλιεργούν και αυτοί δια του ''ναι μεν αλλά''την μη ελπίδα ,με διάφορα κείμενα ''γραφείου'',πλημμυρίζοντες το διαδίκτυο ,στοχεύοντας τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο και με συμπλήρωμα τα κατευθυνόμενα από δαύτους ενισχυτικά σχόλια.Ας το προσέξουν κάποιες πραγματικώς πατριωτικές ιστοσελίδες. Το κατ εξοχήν μέλημα ενός εκάστου ΑΝΑΔΡΟΥ ''ΕΛΛΗΝΟΣ''είναι να καλλιεργεί το ''όλοι ίδιοι είναι '',ώστε ο Ελληνας απογοητευμένος να απορρίπτει τον ΚΟΙΝΟΤΙΣΜΟ χάριν του ΑΤΟΜΙΣΜΟΥ.  

 Παν Αλτζερίνος- Γρηγοράκης
 αποστρ Λοχαγός ΠΒ [ΣΣΕ-77]
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΚΑΣΤΩΡ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ2 Δεκεμβρίου 2016 - 3:32 π.μ.

    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ,ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΑ,ΝΑ ΣΟΥ "ΕΥΛΟΓΙΣΕΙ"ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][bsummary]
Loading...

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]