ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ VS ΠΡΟΔΟΤΕΣ

GEWKWN: 

Εδώ ο κόσμος καίγεται και κάποιοι συνεχίζουν τον χαβά τους……

Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και όλοι αυτοί που πρόδωσαν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία θα εκτεθούν όλοι για τα εγκλήματά τους, θα συλληφθούν και θα δικαστούν με συνοπτικές διαδικασίες, πολιτικοί Ηγέτες, υπουργοί, βουλευτές, πολιτικά πρόσωπα, ιεράρχες, ιερείς και πολίτες, σύντομα δεν θα μπορούν να περπατήσουν στον δρόμο!

Ήρθε η ώρα για Συλλήψεις και για κατηγορητήρια, η δικαιοσύνη έρχεται! Θα είμαστε μάρτυρες της μεγαλύτερης εκκαθάρισης των προδοτών και των συνεργατών τους, στην Αρχαία Ελλάδα ή προδοσία εθεωρείτο το πιο βαρύ έγκλημα, όλοι οι προδότες, μετά την ατιμωτική εκτέλεση τους, δεν επιτρεπόταν να ταφούν, ο αθηναϊκός νόμος, πρόβλεπε πέταμα των εκτελεσμένων προδοτών μακριά από την πολιτεία, εμείς οι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων επειδή είμαστε πιο ‘’έξυπνοι ‘’ τους προδοτες τους κάνουμε προέδρους της ‘’Δημοκρατίας’’ πρωθυπουργούς, βουλευτές, υπουργούς πολιτικούς κλπ. Κανένας δεν τιμωρήθηκε, κανένας δεν εκτελέστηκε, κανένας δεν πλήρωσε.

Ο Ελληνισμός πρέπει να προετοιμαστεί για αυτό που έρχεται! Ο Ελληνισμός πρέπει να σταματήσει την νέα προδοσία, για ακόμα μια φορά οι πολιτικοί ηγέτες με την συνεργασία των αρχιερέων θα προδώσουν για τελευταία φορά τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, από τις 15/9/2014 μας προειδοποιούσε ο Γέροντας ότι πρώτα θα περάσουμε την προδοσία (εθνική προδοσία ) μετά θα περάσουμε την δοκιμασία την μεγάλη ( πείνα κ.λ.π ) Θα πεινάσουμε και σωματικά και πνευματικά….

Να θυμάστε, ότι η εθνική (ΠΡΟΔΟΣΙΑ) είναι μόνο η αρχή! Μετά έρχεται το κτύπημα η ο ναυτικός αποκλεισμός των τούρκων στα νησιά και μετά θα έχουμε ΠΕΙΝΑ, μια πείνα που είπαν οι Γέροντες ότι θα είναι χειρότερη από αυτήν του Β’ παγκοσμίου πολέμου… ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ο ΤΡΟΜΟΣ, ΟΙ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ… πάντα θα υπάρχουν προδοτες της πατρίδος και της Ορθοδοξίας, ‘’ έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί ΄΄ που θα πουλήσουν την ψυχή τους και την πατρίδα τους, για τα αξιώματα και για τα χρήματα.

Χάσαμε την Πίστη μας, την ελπίδα, το θάρρος, διότι εκλέγουμε ανθέλληνες, άθεους και αντίχριστους πολιτικούς και διότι δεν διώχνουμε τους αρχιερείς που πρόδωσαν τον Χριστό, που πρόδωσαν την Ορθοδοξία, διότι επιτρέψαμε να θάψουν το όραμα της μεγάλης Ελλάδας, διότι ζούσαμε με δανεικά, με πιστωτικές κάρτες με καταναλωτικά δάνεια, με καφέ στην πλατεία, με σίριαλ από την Τουρκία, διότι επιτρέψαμε την λαθρομετανάστευση, διότι τους αφήσαμε να καταστρέψουν την Ελληνική παιδεία

Θα εξαφανιστούν από προσώπου γης ο κομμουνισμός ο φασισμός, ο σοσιαλισμός, οι πολιτικοί, το 80% των αρχιερέων και ρασοφόρων ( που πρόδωσαν τον Χριστό) οι γιατροί που οδήγησαν χιλιάδες ανθρώπους στον θάνατο επειδή ήθελαν να τους ‘’σώσουν’’ με τα εμβόλια , οι δικηγόροι που ξεπουλούσαν τους πελάτες τους, θα εξαφανιστούν τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι που προωθούσαν όλες τις ανωμαλίες, αυτοί που έκαναν το φυσικό, ανώμαλο και το ανώμαλο το προωθούσαν ως φυσικό, θα εξαφανιστούν οι τράπεζες και οι τραπεζίτες που πλούτιζαν εις βάρος των ανθρώπων, και έσπρωξαν χιλιάδες ανθρώπους στην καταστροφή και στην αυτοκτονία.

Δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα, και όσοι επιζήσουν θα καταλάβουν ότι άλλα μας δίδαξε ο Χριστός και άλλα εμείς οι άνθρωποι πράτταμε, ο Χριστός έλεγε αγαπάτε τον συνάνθρωπο σας, τους εχθρούς σας, εμείς όμως κάναμε το αντίθετο και έχουμε την απαίτηση να μας λυπηθεί και να μας σώσει…..

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ο δρόμος που ακολουθούμε έχει ένα τέρμα μόνον, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ……..

https://www.youtube.com/watch?v=19Dj6TIerPM&t=111s

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

loading...