Κυβερνήτης Φλόριντα: Βρίσκουν καταφύγιο σε εμάς πολίτες από τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ Καναδά και πολιτείες των ΗΠΑ, vid

ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία και Ευρώπη μετατρέπονται σε κομμουνιστική χούντα…

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις απάντησε ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΑ στους ανθρώπους που τον αποκαλούσαν δικτάτορα, επειδή δεν ακολουθεί την διεθνιστική πολιτική Μπάιντεν.

Συγκεκριμένα, ένας δημοσιογράφος ζήτησε από τον κυβερνήτη την αντίδρασή του όταν τον συγκρίνουν με αυταρχικά καθεστώτα και δικτάτορες όπως τον Κουβανό δικτάτορα, Φιντέλ Κάστρο ή τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολά Μαδούρο.

Ο DeSantis απάντησε:

«Νομίζω ότι είναι ένα χαστούκι σε όλους στη Νότια Φλόριντα που έχουν εμπειρία με αυτούς τους μαρξιστές δικτάτορες. Υπάρχουν άνθρωποι που εκδιώχθηκαν από το νησί της Κούβας, υπάρχουν άνθρωποι όπου ήταν τόσο άσχημα η καταπίεση εκεί, που θα έμπαιναν σε μια σχεδία και θα περνούσαν 90 μίλια πάνω από νερά μολυσμένα, από καρχαρίες για να μπορέσουν να φτάσουν στην ελευθερία. ”

Υπάρχουν άνθρωποι που τους αφαιρέθηκαν όλα τα προς το ζην, τους αφαιρέθηκε ολόκληρη η ελευθερία και μετά ήρθαν εδώ στην Νότια Φλόριντα».

Και συνέχισε ο Κυβερνήτης λέγοντας πώς οι άνθρωποι «φεύγουν από τον Καναδά» και μετακινούνται στην ελεύθερη πολιτεία της Φλόριντα από αυτές τις κομμουνιστικές δικτατορίες και άλλες πολιτείες της Αμερικής που πλέον χαρακτηρίζονται ως κομμουνιστικές.

loading...