Νέος κανονισμός για τους φιλοξενούμενους οπαδούς στην Premier League… μας θλίβει!

Έχοντας λύσει -μέσα στα γήπεδα- χρόνια τώρα το πρόβλημα της βίας, «αναγκάζοντας» τους ανεγκέφαλους να ξανασκεφτούν το ενδεχόμενο να προβούν σε… ομορφιές, στην Αγγλία είναι σε θέση, πια, να θεσπίζουν κανόνες, που ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν φανταζόμαστε για τα δικά μας «χωράφια».

Στην Premier League, λοιπόν, πήραν την εξής, απίστευτη απόφαση: Αναγνωρίζοντας τον κόπο των φιλοξενούμενων οπαδών να πάνε σε ένα γήπεδο μακριά από την πόλη τους, τα χρήματα που απαιτούνται για το ταξίδι, το γεγονός ότι είναι σε ένα ξένο περιβάλλον και το ότι, συνήθως, χρειάζονται… κιάλια για να βλέπουν τον αγωνιστικό χώρο -αφού τους βάζουν και κάθονται μακριά από αυτόν- θέσπισαν έναν κανονισμό, που θα τεθεί από του χρόνου σε ισχύ και ο οποίος αναφέρει πως: «Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί θα κάθονται, τουλάχιστον, ένα τετράγωνο (σ.σ. μια εξέδρα, ουσιαστικά) πίσω από τα καθίσματα που είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο»!

Εν ολίγοις, δίπλα στο… χορτάρι, για να βλέπουν καλύτερα! Και το εντυπωσιακό είναι ότι ΟΛΕΣ οι ομάδες συμφώνησαν πως τους αξίζει παραπάνω σεβασμός και όχι να… στοιβάζονται -σε κάποια γήπεδα- σε μια γωνία, 100 μέτρα μακριά από τη δράση.

Την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα απαγορεύονται οι μετακινήσεις οπαδών, για όλους τους γνωστούς λόγους…

Πηγη sportfm
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]