Oi Εξωγήϊνοι Περιπαίζουν το Πεντάγωνο ; Αξιοπρόσεκτο!

Par Dmitry Orlov – Le 21 mai 2022 – Source Club Orlov

[O Ntimitri Orlov γεννήθηκε στη Ρωσία, σπούδασε στις ΗΠΑ (ΜΙΤ) Ψηφιακή Μηχανική και Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία, μελέτησε την κατάρρευση της Σοβιετικής ΄Ενωσης σε σειρά επισκέψεων στη γενέτειρά του από τα τέλη του 1980 ως τα μέσα του 1990 και έχει συγγράψει από το 2005 σειρά άρθρων και βιβλίων για τα αίτια, τα προοίμια, την διαδικασία και τις φάσεις κατάρρευσης υπερδυνάμεων και πολιτισμών. Το βιβλίο του «Οι Πέντε Φάσεις της Κατάρρευσης» τον καθιέρωσαν ως πατέρα μιας νέας επιστήμης της « collapsologie »]

Μετάφραση/εισαγωγή Μ. Στυλιανού

Σύμφωνα με πρόσφατες ακροάσεις του Κογκρέσου των ΗΠΑ, το Πεντάγωνο έχει συσσωρεύσει μια σειρά από στοιχεία εξωγήινης προέλευσης: αεροπλάνα ή διαστημόπλοια των οποίων η συμπεριφορά αψηφά την τρέχουσα τεχνολογία και, ίσως, τους νόμους της φυσικής. Τα πράγματα έγιναν πολύ ενδιαφέροντα όταν αποδείχθηκε ότι αυτοί οι εξωγήινοι είχαν απενεργοποιήσει αρκετούς πυρηνικούς πυραύλους των ΗΠΑ. Εκείνη την εποχή, η σύσκεψη διακόπηκε βιαστικά και αργότερα επαναλήφθηκε σε άκρως απόρρητη μορφή.

Το γεγονός ότι οι καλύτεροι και λαμπρότεροι άσοι του Πενταγώνου έχουν μπερδευτεί από συγκεχυμένα στοιχεία δεν έχει σημασία. Αντίθετα, η ιδέα ότι οι εξωγήινοι θα αψηφούσαν την απεραντοσύνη του διαστρικόυ διαστήματος μόνο και μόνο για να περιπαίξουν ένα μάτσο φωστήρες του Πενταγώνου φαίνεται αρκετά τραβηγμένη. Μια προφανής ερώτηση που πρέπει να τεθεί είναι: ποιοι θα ήθελαν να κοροϊδέψουν το Πεντάγωνο, προσποιούμενοι ότι είναι εξωγήινοι, ενώ θα έβγαζαν το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ στην αχρηστία; Οι Ρώσοι, φυσικά!

Ποια αποδεικτικά στοιχεία μπορώ να παρουσιάσω προς υποστήριξη αυτού του ισχυρισμού; Κανένα, φυσικά. Δεν ξέρω τίποτα, και αν ήξερα, δεν θα σας το έλεγα γιατί θα ήταν προδοσία εκ μέρους μου. Αλλά αυτό που μπορώ να κάνω είναι να σας πω μια ιστορία.

Μια φορά κι έναν καιρό – σχετικά πρόσφατα, στην πραγματικότητα – ρώσοι μηχανικοί έπιναν μπύρα και καυχιόντουσαν για τα διάφορα τεχνολογικά κατορθώματά τους. Ένας από αυτούς έτυχε να είναι ένα είδος επιστήμονα στον άκρως απόρρητο χώρο της κυβέρνησης. Προέκυψε ένα ερώτημα: Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές ρωσικές στρατιωτικές εκτοξεύσεις δορυφόρων που θεωρούνται «δοκιμαστικές εκτοξεύσεις» και δεν φαίνεται να οδηγούν σε κάτι χρήσιμο; Εδώ είναι η απάντηση: Αυτοί οι δορυφόροι φέρουν κανόνια ακτίνων- Γ, δηλαδή κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα, που όμως δεν έχουν σχεδιαστεί για να πυροδοτούν τίποτα απευθείας. Έχουν σχεδιαστεί για μια μόνο αποστολή: Να μετατρέπουν πλουτώνιο πολεμικού βαθμού σε πλουτώνιο μη οπλικού βαθμού. Αυτά τα κανόνια ακτίνων Γάμα είναι μόνο μια εφαρμογή των «νέων φυσικών αρχών» για τις οποίες ο Πούτιν συνεχίζει να καυχιέται δημοσίως. Κατά καιρούς, ένας από αυτούς τους δορυφόρους καταστρέφει μέρος του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ και συνεχίζει να κινείται σε τροχιά.

Είναι γνωστό ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν χάσει την ικανότητα να κατασκευάζουν πλουτώνιο ποιότητας όπλων. Μόλις μπορεί να σιγουρευτεί ότι το σημερινό πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ είναι έτοιμο για ένα γιγαντιαίο φιάσκο, θα τεθεί τέλος στους ρωσικούς φόβους για μια αμερικανική πυρηνική επίθεση. Επιπλέον, μόλις περάσει το μήνυμα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν πλέον αξιόπιστο πυρηνικό οπλοστάσιο, η Ρωσία θα είναι σε θέση να αναγκάσει τις Ηνωμένες Πολιτείες να συμπεριφέρονται κόσμια και να σταματήσουν να κτυπούν τον υπόλοιπο πλανήτη.

Η Ρωσία θα μπορούσε να μετατρέψει την κεντρική Ουάσιγκτον, και τις μερικές χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα γύρω της σε μια μεγάλη γυάλινη πλάκα, χρησιμοποιώντας μία μόνο εκτόξευση Sarmat χωρίς να φοβάται σημαντικά αντίποινα.

Είναι αλήθεια όλα αυτά; Φυσικά και όχι! Είναι οι εξωγήινοι, σας λέω! Γιατί να μην πιστέψετε τους ειδικούς του Πενταγώνου, που ξοδεύουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια για να σας προστατέψουν… Εξωγήινοι? Σίγουρα δεν πρέπει να πιστέψετε τα λόγια ενός Ρώσου επιστήμονα πυραύλων που ήπιε λίγο παραπάνω και τούφυγαν λόγια που δεν έπρεπε..

Παρεμπιπτόντως, αυτός ο Ρώσος ειδικός πυραύλων ανέφερε ότι ολόκληρο το πρόγραμμα θα πρέπει να έχει τελειώσει προς το τέλος του 2021, διότι μέχρι τότε η αποστολή του θα έχει ολοκληρωθεί.

loading...