«ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ»! O Ρ.Τ.Ερντογάν ζητάει πυρηνικά όπλα από το Πακιστάν

O Ρ.Τ.Ερντογάν ζητάει πυρηνικά όπλα από το Πακιστάν κατά την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε στην σουνιτική χώρα δημιουργώντας ανησυχία για τους νεοθωμανικούς σχεδιασμούς της Άγκυρας η οποία φιλοδοξεί να γίνει...
πυρηνική δύναμη.

 Στην επίσκεψη μεταξύ άλλων αξιωματούχων της τουρκικής κυβέρνησης, τον συνόδευε και ο αρχηγός του Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, Χουλουσί Ακάρ.

Δήλωσε ευθεώς πως θα μπορούσε να πάρει πυρηνικά όπλα από το Πακιστάν η Τουρκία.

«Με το Πακιστάν έχουμε το ίδιο αίσθημα για την ασφάλεια, την ειρήνη και τη σταθερότητα και οι σχέσεις τον δύο κρατών αμέσως μετά την προσπάθεια πραξικοπήματος στην Τουρκία τον περασμένο Ιούλιο ενδυναμώθηκαν ακόμα περισσότερο ενώ και οι δυο χώρες επιδεικνύουν το ίδιο σθένος στη μάχη κατά της τρομοκρατίας.»

«Θα μπορούσαμε να πάρουμε πυρηνικά όπλα από το Πακιστάν.  Τρεις με πέντε πυρηνικές κεφαλές είναι αρκετές» είπε ο Τούρκος  πρόεδρος, καθώς υπέγραφε 51 συμφωνίες για την στενότερη συνεργασία των δυο χωρών σε ζητήματα όπως η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και το εμπόριο.

Η δήλωση αυτή δεν είναι ούτε γραφική ούτε αστεία, καθώς το Πακιστάν δεν δεσμεύεται από καμία συνθήκη μη διάδοσης των πυρηνικών όπλων ενώ λόγω του σουνιτικού δόσματος του Ισλάμ έχει στενούς δεσμούς με την Τουρκία.

Μην ξεχνάμε ότι η Τουρκία προχωρά στην κατασκευή πυρηνικών σταθμών στο έδαφός της που σημαίνει ότι επί της ουσίας θα ζητήσει από το Πακιστάν τεχνογνωσία για την κατασκευή των δικών της πυρηνικών όπλων.

Σημειώνεται ότι μέσω του σουνιτικού δόγματος η Τουρκία επιχειρεί να ελέγξει και τους Πακιστανούς μετανάστες διαβιούντες στην Ελλάδα προς όφελός της. Άλλωστε το κλίμα της συνεργασίας υπάρχει και σε κρατικό επίπεδο.

Μια πυρηνική Τουρκία θα είναι εφιάλτης όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη.pronews.gr/
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]