ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝOΟΥΜΕΝΗ ΕΛΕΝΑ: Ήταν νεκρή και στα αζήτητα 6 μήνες!

Μία απίστευτη και δραματική ανατροπή ήρθε στο φως την Πέμπτη, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης της Έλενας
Όλτερσντορφ.

Η 50χρονη Έλενα Όλτεσντορφ εξαφανίστηκε το διάστημα μεταξύ 9-11 Ιουνίου από το σπίτι της στα Πετράλωνα. Στις 16 Ιουνίου το Λιμενικό εντοπίζει το πτώμα μίας γυναίκας στην θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου και την μεταφέρει ως αγνώστων στοιχείων στο νεκροτομείο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά.

Τότε, το Λιμενικό έστειλε σχετικό σήμα στο fax του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για τυχόν αγνοούμενη, ωστόσο έκαναν λάθος τον αριθμό! Το έστειλαν δηλαδή σε λάθος, σε μη υπαρκτό fax και έτσι κανείς και καμία αρμόδια Υπηρεσία δεν ενημερώθηκε ποτέ γι αυτό.

Έκτοτε το Λιμενικό δεν ασχολήθηκε πάλι, με αποτέλεσμα η σορός της Έλενας Όλτερσντορφ να παραμείνει στα «αζήτητα» του νεκροτομείου Πειραιά! Οι μέρες και οι μήνες περνούσαν βασανιστικά για την μητέρα της που ήρθε από την Ουκρανία για να την βρει και ξεκίνησε μία ολόκληρη έρευνα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα η Ασφάλεια Πετραλώνων ερευνούσε αδιάκοπα και πίστευε μάλιστα ότι υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας με οικονομικά κίνητρα ή ότι η πίεση που δεχόταν από τον «φιλικό» της κύκλο για την «χαμένη περιουσία» την εξώθησε σε αυτοκτονία.
Άλλωστε είχε προσπαθήσει άλλες δυο φορές στο πρόσφατο παρελθόν να αυτοκτονήσει… Τελικά η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά επικοινώνησε την Τετάρτη με το Λιμενικό και απαίτησε επιτέλους να κινητοποιηθεί για να ταυτοποιηθεί η σορός της νεκρής που τους είχαν αφήσει οι Λιμενικοί στα «αζήτητα»!

Μετά από όλα αυτά στο Λιμενικό του Φλοίσβου αντιλήφθηκαν ότι κάτι είχε πάει στραβά, επικοινώνησαν τηλεφωνικά αυτή την φορά με το «Αναζητήσεων» της Ασφάλειας Αττικής και έμειναν άφωνοι όταν άκουσαν από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής πως ουδέποτε το «Αναζητήσεων» είχε λάβει σχετικό fax από αυτούς…

Μάλιστα, ενημερώθηκαν πως την υπόθεση την ερευνά η Ασφάλεια Πετραλώνων, στην οποία απέστειλαν το μεσημέρι κάποιες φωτογραφίες, από τις οποίες και αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από δύο φιλικά της πρόσωπα, πως ήταν εκείνη και μάλιστα αναγνώρισαν και τα σκουλαρίκια της…

Βεβαίως, για παν ενδεχόμενο η Ασφάλεια Πετραλώνων θα ζητήσει και ταυτοποίηση μέσω DNA για να είναι απόλυτα σίγουροι και βεβαίως θα ζητήσει το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής για να εξαχθούν συμπεράσματα αν ο θάνατός της ήταν πνιγμός ή αν απλά ρίχτηκε η σορός της στη θάλασσα και για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια, αν και η πρώτη περίπτωση συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Βεβαίως αξίζει να σημειωθεί ότι οι ψυχολογικές πιέσεις προέρχονταν από τον φιλικό κύκλο της για την περιουσία που είχε κληρονομήσει από τον άντρας της, τον οποίο έχασε πριν δύο χρόνια.

phgh
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]