Με τέτοιους μας γεμίσανε – Τρομοκράτης του ISIS ποζάρει στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη – Δείτε εικόνες

Το ότι η χώρα είναι διάτρητη το γνωρίζαμε αλλά ότι έχουμε φτάσει σε σημείο οι ισλαμιστές του ISIS να σουλατσάρουν ελεύθεροι στην Αθήνα και μάλιστα να ποζάρουν και για φωτογραφίες μπροστά από το Κοινοβούλιο, η αλήθεια είναι πως ξεπερνάει και το πιο νοσηρό σενάριο.

Δεν χρειάζεται καν να υπενθυμίσουμε τις επιθέσεις που γίνονται σχεδόν καθημερινά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Φωτογραφικό ντοκουμέντο, δείχνει άνδρα πρώην μαχητή του ISIS να ποζάρει στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. ενώ η ταυτοποίηση έχει γίνει και εργαστηριακά.

Ο εν λόγω άνδρας βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο των Αρχών Ασφαλείας, από τη στιγμή που ταυτοποιήθηκε κι εργαστηριακά καρέ – καρέ το πρόσωπό του, ως μαχητής του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. Δεν είναι όμως ο μοναδικός ισλαμιστής που βρέθηκε στην χώρα μας.

«Υπάρχει και μια άλλη φωτογραφία που δείχνει αυτόν τον άνδρα να κρατάει όπλο… Εμφανίστηκε στη χώρα μας το 2018 και ήρθε να δει έναν ξάδελφό του στην Κομοτηνή αλλά τον Ιούνιο ήταν και πάλι Συρία» ανέφερε ο ερευνητής θεμάτων Διεθνούς Ασφάλειας – Τρομοκρατίας, Μάνος Μεϊμαράκης.

Επίσης σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ του Star, τα κυκλώματα των διακινητών κάνουν «χρυσές» δουλειές, αφού χρεώνουν 3.000 ευρώ το άτομο.

Μάλιστα οι διακινητές αναρτούν βίντεο σε κλειστές ομάδες στο Facebook, για να δείξουν πόσο γρήγορα και με ασφάλεια περνούν άτομα από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, χωρίς να συναντήσουν αστυνομικό έλεγχο.

Αυτά τα βίντεο είναι ουσιαστικά η διαφήμιση των διακινητών για τον τρόπο που μεταφέρουν τους μετανάστες.

Ακόμα πριν δύο μέρες οι διακινητές άφησαν μετανάστες στην Σύμη, στους οποίους έδωσαν και συγκεκριμένες οδηγίες διαμονής σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο, να μην κυκλοφορούν σε κεντρικούς δρόμους και να περιμένουν μέχρι να τους μεταφέρει άνθρωπος του κυκλώματος στην Αθήνα.

https://www.pentapostagma.gr

loading...