Νέα Παγκόσμια Τάξη – Illuminati: Μια ιστορία κυριαρχίας 6000 ετών που πρέπει να γνωρίζετε!

Eνα από τα καλύτερα μαθήματα ιστορίας, με τεκμηριωμένα γεγονότα. Θα καλύψει κάθε πόλεμο, γιατί και πώς τον δημιούργησαν.
Θα εξηγήσει γιατί η Αμερική και ο υπόλοιπος κόσμος τέθηκαν σκόπιμα σε χρεοκοπία.

Θα δείξει με το όνομά τους πρόσωπα και οργανισμούς που συμμετέχουν, μαζί με μερικούς από τους προέδρους, βουλευτές, τραπεζίτες και ακόμη και τη μαφία.

Θα παράσχει αποδεικτικά στοιχεία και την αληθινή ιστορία του κόσμου μας, που ελέγχεται από μια κρυφή δύναμη, τόσο ισχυρή, ώστε το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου δεν γνωρίζει καν ότι υπάρχει.

Ξέρατε ότι κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, μεγάλες αμερικανικές εταιρείες που έχτιζαν τανκ και όπλα, επίσης ξανάχτιζαν εργοστάσια του Χίτλερ, κάθε φορά που βομβαρδιζόταν και αυτός ήταν ανέκαθεν ο φυσιολογικός τους τρόπος επιχειρηματικής δραστηριότητας;

Αυτή η ομάδα (μετονομάστηκε σε Illuminati το 1776) είναι υπεύθυνη για κάθε πόλεμο, πειρατεία, πείνα, εμφύλιο πόλεμο της Αμερικής, την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, τον κομμουνισμό και όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στον κόσμο και σε όλη τη διάρκεια της ψευδώς καταγραμμένης ιστορία μας.

Κάντε στον εαυτό σας και σε όλους μια χάρη και να μορφωθείτε με αυτά τα σημαντικά γεγονότα, καθώς μας έχει μείνει τόσο λίγος χρόνος.

loading...