Πολύδωρας: Δέχτηκα bullying... Με παρουσιάζουν σαν Αρειανό

«Από τον Τσίπρα εισέπραξα περισσότερη κατανόηση και αναγνώριση απ’ ό,τι από τους δικούς μου» δήλωσε ο πρώην υπουργός Βύρων Πολύδωρας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που υπήρξαν στην πρόταση της κυβέρνησης να αναλάβει πρόεδρος του ΕΣΡ.


«Με παρουσιάζουν σαν Αρειανό με κεραίες στο κεφάλι και δυο γλομπάκια», ανέφερε ο κ. Πολύδωρας και τόνισε ότι «όσο αναπνέω θα αμύνομαι».

«Αντιμετώπισα το δίλημμα, στις 20 ώρες που δέχτηκα το άγριο τρολάρισμα και το bullying να προασπίσω την τιμή μου και την αξιοπρέπεια μου ή να επιμείνω στο πώς να οικοδομηθεί η πρόταση που μου έγινε, που ήταν εξ ορισμού για μένα τιμητική» τόνισε ο κ. Πολύδωρας μιλώντας στον Alpha 9,89.

Πρόσθεσε επίσης ότι «υπεράσπισα την τιμή και την αξιοπρέπειά μου με το ένστικτο και το μυαλό μου και πράγματι μπορεί να "έκαψα" την υποψηφιότητά μου».

Ο κ. Πολύδωρας αποκάλυψε ότι του τηλεφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας για να τον ευχαριστήσει και να τον ενημερώσει για την απόσυρση της πρότασης του ονόματός του: «Μου είπε ο Τσίπρας "με συγχωρείς για την περιπέτεια. Δεν ήθελα να κάνω κανένα πείραμα για να σε βάλω σε ταλαιπωρία"». 
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]