Πιο ύπουλος και βλοσυρός, καίγεσαι! Τα παιδιά σας ρε κ@ν|β@λ∅Ι;;;!!! – ΒΙΝΤΕΟ !

 

Ο Καναδάς λέει στα παιδιά ότι θα είναι στην “άτακτη λίστα” του Άγιου Βασίλη χωρίς το εμβόλιο του κορονοϊού και τις μάσκες

Βρισκόμαστε στο τέλος του 2022 και ο κόσμος εξακολουθεί να παρακολουθεί νέα ύψη παραλογισμού του Covid και τρομολαγνικού αυταρχισμού από κυβερνητικά στελέχη

Ηεπικεφαλής της δημόσιας υγείας του Καναδά Theresa Tam εξέδωσε μια νέα ανακοίνωση δημόσιας υγείας για τις γιορτές των Χριστουγέννων, η οποία έχει τη μορφή μιας συνέντευξης διάρκειας 2 λεπτών με την “κυρία Clause” από τον “Βόρειο Πόλο”.

Σε αυτήν, τα παιδιά προειδοποιούνται ότι μπορεί να βρεθούν στη “λίστα των άτακτων” του Άγιου Βασίλη, αν δεν κάνουν το εμβόλιο Covid-19 και δεν φορέσουν μάσκα. Οι ενήλικες επίσης ενημερώνονται ότι δεν θα μπουν στη “λίστα των καλών” αν δεν κάνουν τα εμβόλια τους.

Ο Dr. Tam ξεκινά το βίντεο με τα “καλά νέα” ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Καναδών μπήκε φέτος στη λίστα των καλών, αφού εμβολιάστηκε.

Και η “κυρία Άγιος Βασίλης” απαντάει: “Η κυρία Άγιος Βασίλης είναι η μόνη που μπορεί να κάνει τα εμβόλια: “Μου ζεσταίνει την καρδιά να βλέπω όλους στον Καναδά, ειδικά τα παιδιά, να εργάζονται τόσο σκληρά για να κρατήσουν τις γιορτές ασφαλείς…”.

Ο υπαινιγμός είναι ότι η μειοψηφία των πολιτών που παραμένουν ανεμβολίαστοι ή χωρίς τα εμβόλιά τους είναι “άτακτοι”.

Στη συνέχεια, η κυρία Άγιος Βασίλης ενημερώνει τα παιδιά ότι η ίδια και ο Άγιος Βασίλης “είναι και οι δύο ενήμεροι με τους εμβολιασμούς μας, συμπεριλαμβανομένων των ενισχυτικών Covid και των εμβολίων γρίπης”.

Αυτή είναι η εικόνα των διακοπών που θέλει να μεταδώσει ο Καναδάς στα ευαίσθητα μικρά παιδιά – ότι ο κοροναϊός απειλεί τώρα τον μυθικό Βόρειο Πόλο, προφανώς.

“Πάντα λέω στον Άγιο Βασίλη να φτιάχνει μια λίστα και να την ελέγχει δύο φορές”, λέει η κυρία Άγιος Βασίλης και αναλύει τη “λίστα” λέγοντας στα παιδιά να “ενημερώνονται για τους εμβολιασμούς τους” καθώς και να “φορούν μάσκα… και να βεβαιώνονται ότι είναι ωραία και άνετη”.

Η Dr. Tam ακολουθεί λέγοντας στις οικογένειες ότι αν μαζευτούν για τις γιορτές, “ανοίξτε μια πόρτα ή ένα παράθυρο” για να μπει φρέσκος αέρας.

loading...