Οι κοψοχέρηδες της Νέας Δημοκρατίας, θα κάνουν τους βολεμένους το βράδυ των εκλογών να τρίβουν τα μάτια τους και όχι τα χέρια τους




 Νίκος Νικολόπουλος:

Καλή χρονιά! με υγεία, αγάπη, δύναμη, φώτιση και κουράγιο για όσα ακολουθούν.

Αντοχή για τις δύσκολες ημέρες μας περιμένουν, όπως από παντού μας προειδοποιούν ότι έρχονται.

Οι κυβερνητικοί βαστάζοι και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός συνεχίζει το παραμύθι της ανάπτυξης, που αυτός μόνον μπορεί να φέρει και που τρία χρόνια ακόμα να την δούμε.

Εμείς, οι πολίτες, οι φορολογούμενοι θα επιμένουμε να μη βλέπουμε ότι η ομίχλη της διαφθοράς που κυριαρχεί στη πατρίδα δεν αφήνει ούτε το φωτεινό αστέρι να φανεί…

Οι κάλπες του 2023, μακάρι να φέρουν βοριάδες δυνατούς που θα πνεύσουν αφήνοντας το αστέρι να μας δείχνει δρόμους διαφυγής.!!!

Δρόμους που οδηγούν στην αγάπη, την ειρήνη, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη γαλήνη, την πρόοδο και την ευημερία.

Το πάθος, ο έρωτας για τη ζωή με λογισμό και σχέδιο, μπορεί να ανοίξει λεωφόρους με μήκος απροσμέτρητο που οδηγούν στη προσωπική και εθνική πρόοδο.

Αυτή η αδιάκοπη χαρά της δημιουργίας, της εξέλιξης, της τελειοποίησης, της Θέωσης.

Η χαρά και η αισιοδοξία που έφερε το νεογέννητο Θείο βρέφος, που θέλω να πιστεύω ότι σε ένα μεγάλο βαθμό την νιώσαμε και εύχομαι να την νιώθουμε, όχι μόνον όσο κρατούν οι γιορτές αλλά παντοτινά!

Αυτή τη χαρά βιώνει ασυνείδητα όλος ο ελληνικός λαός, μέσα από τα έθιμα, τις θρησκευτικές παραδόσεις με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Αλλά, αλλοίμονο, υπάρχει και τραγική εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα.

Υπάρχουν άνθρωποι, άποροι εμπερίστατοι, ασθενείς οι οποίοι λυπούνται και οδύρονται ακόμα και αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Και τώρα μερικές επίκαιρες πολιτικές γραμμές!

Ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του Μαξίμου, επενδύει στο αφήγημα της ανάκαμψης-ανάπτυξης και των θετικών προοπτικών της οικονομίας.

Ο πρωθυπουργός στις δήθεν περιοδείες ανά την Ελλάδα, χρησιμοποιεί ως ισχυρό όπλο στην εκλογική καμπάνια, τις επιδόσεις που είχε μαζί με τους ΧΑΡΒΑΝΤΙΑΝΟΥΣ ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΕΣ στην εθνική οικονομία.

Γνωρίζουμε όμως ότι στους κόλπους του κυβερνητικού οικονομικού επιτελείου, επικρατεί προβληματισμός και δεν συμμερίζονται την αισιοδοξία που αποπνέουν οι επίσημες δηλώσεις του πρωθυπουργού και των αρμόδιων υπουργών.

Στελέχη του Υπουργείο οικονομικών και της Τράπεζας της Ελλάδος, επισημαίνουν ότι το σενάριο που προβάλλεται για την πορεία της ελληνικής οικονομίας την επόμενη χρονιά, δεν είναι καθόλου ρεαλιστικό…

Την βάσιμη ανησυχία τους την στηρίζουν, στους πολλούς αστάθμητους παράγοντες.

Συγκεκριμένα αναφέρουν, τον υψηλό πληθωρισμό, τα επιτόκια, το κόστος του χρήματος, τις τιμές του φυσικού αερίου και του ηλεκτρικού ρεύματος.

Μάλιστα δεν παραβλέπουν τις εξελίξεις στην Ουκρανία, ενώ πέραν αυτών προσθέτουν αρκετές ακόμα παραμέτρους αβεβαιότητας.

Η αναπόφευκτη δυσμενής επίδραση της εκλογικής και πολιτικής αβεβαιότητας, είναι ήδη παρούσα και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά τις εκλογές.

Έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, στατιστικά στοιχεία που καταδεικνύουν την απορρύθμιση στην οικονομία και τις παράπλευρες επιπτώσεις στο ρυθμό ανάπτυξης, στις επιχειρήσεις και στα δημοσιονομικά που είναι ακόμα μεγαλύτερες, αφού με ευθύνη του Πρωθυπουργού, «του μύρισαν νωρίς οι εκλογές» και από εκείνη τη δήλωση, όλα θυμίζουν μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο.

Και όσο θα αμφιταλαντεύεται για αυτή την κομβική απόφασή του και θα ρωτάει το …βουνό, πότε τον συμφέρει να κάνει τις εκλογές, τόσο θα ξεχαρβαλώνεται η κυβερνητική και κρατική μηχανή.

Ο Μητσοτάκης φαίνεται, ότι δεν έμαθε ή ξέχασε ότι οι εκλογές κρίνονται από την οικονομία και από το κατά πόσον θα επιστρέψουν «οι κοψοχέρηδες στο μαντρί» που φτάνουν ήδη στο 15% με βάση τις τελευταίες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις.

Επουδενί δε φτάνει η απειλή προς τους κοψοχέρηδες μην φέρετε με την ψήφο σας πίσω τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα.

Ασφαλώς και δεν πρόκειται να ψηφίσουν τον Τσίπρα, αλλά επίσης οι απελπισμένοι προσβεβλημένοι και φτωχοποιημένοι κοψοχέρηδες της Ν Δ, δεν θα επιτρέψουν με τη ψήφο τους να ξαναπέσει η Ελλάδα στα χέρια των διεφθαρμένων, εθνομηδενιστών, ωτακουστών με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εθνική ακεραιότητά της, με μια πιθανολογούμενη ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ.

Οι κοψοχέρηδες της παράταξης γνωρίζουν ότι μια ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, που δεν θα είναι πρωθυπουργός ούτε ο Μητσοτάκης ούτε και ο Τσίπρας, θα είναι η καλύτερη δυνατή πρόταση.

Οι γαλάζιοι κοψοχέρηδες, θέλουν μια Ελλάδα δημοκρατική που θα τους σέβεται και θα τους νοιάζεται.

Οι γαλάζιοι κοψοχέρηδες, δεν θέλουν τα Σημιτικά λαμόγια και τους ωτακουστές του Μαξίμου να ξεκοκαλίζουν την έρμη την πατρίδα τους

Η κοψοχέρηδες της Νέας Δημοκρατίας, θα κάνουν τους βολεμένους το βράδυ των εκλογών να τρίβουν τα μάτια τους και όχι τα χέρια τους…

 

loading...