Σκόπια: «Να μας δώσουν πίσω Ελλάδα & Βουλγαρία τους κλεμμένους ήρωές μας» – Σχέδιο υφαρπαγής της ελληνικής Ιστορίας

Την στιγμή που οι Σκοπιανοί «ιστορικοί» ζητούν την πλήρη παραχάραξη της ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΣ παγκοσμίως Ιστορίας και απόσπαση του μεγαλύτερου μέρους της ελληνικής Ιστορίας προς ιδιοποίηση από τους ίδιους, στα Σκόπια διοργανώνονται δήθεν «αυθόρμητες» διαδηλώσεις έξω από το σκοπιανό κοινοβούλιο, οι οποίες απαιτούν «να πάρουν πίσω από την Ελλάδα και την Βουλγαρία τους ήρωες που τους έκλεψαν»!

Έτσι λοιπόν έχει οργανωθεί το κίνημα ‘Μποϊκοταζ’, το οποίο επειχειρεί σαν «μοχλός πίεσης» προς την κυβέρνηση Ζάεφ αλλά βασικά αποτελεί μέσο προώθησης των ανιστόρητων σκοπιανών θέσεων και επιχειρεί να «θολώσει» τους εγκεφάλους ακόμα πιο ανιστόρητων ανθρώπων που εδράζουν σε δυτικές χώρες.

Η Ιστορία δεν είναι δύσκολο να παραχαραχτεί, το μόνο που χρειάζεται είναι συνεχόμενη επανάληψη ανιστόρητων θέσεων και μη εμπλοκή σε σοβαρή συζήτηση. Από εκεί και πέρα φρόντίζει και το Χόλιγουντ

Ανάμεσα στους άλλους ομιλητές ήταν ο ανεξάρτητος καλλιτέχνης και ακτιβιστής Χρίστιαν Μπενίτο, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από το πλήθος. Η τοποθέτησή έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους διαμαρτυρόμενους για τις συνταγματικές αλλαγές αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο

Τι είπε ο Μπενίτο:

«Είμαστε η ασπίδα του κράτους. Η Μακεδονία είναι αιώνια. Το μόνο επίθετο ή γεωγραφική ένδειξη που μπορεί να γίνει ανεκτή είναι «Αρχαία Μακεδονία! Η Μακεδονία του Αιγαίου είναι δική μας, δική μας είναι και η Πιρίνσκα Μακεντόνια (του Πιρίν), ζήτω η ενωμένη Μακεδονία!»

«Θέλουν να μας κάνουν ένα έθνος χωρίς ήρωες, να μας αρπάξουν όλους τους Μακεδόνες ήρωες της αρχαιότητας η Ελλάδα και όλους τους Μακεδόνες ήρωες από τον έβδομο αιώνα μέχρι το 1945 η Βουλγαρία.

Θέλουν να μας κάνουν ένα τεχνητό έθνος για να το χρησιμοποιήσουν, θέλουν μια βιβλική χώρα, όπως η δική μας, να ξαναδημιουργηθεί το 2019», είπε ο Μπενίτο συναισθηματικά φορτισμένος μπροστά από τους παγωμένους και επαναστατημένους διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τις επιλογές της εξουσίας, γράφει το κείμενο.

loading...