ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ/ΝΑΤΟ και ΡΩΣΙΑΣ


GEWKWN:

Η Νέα Τάξη αναγκάζει την Ρωσία να προχωρήσει σε ένα Παγκόσμιο Πόλεμο Πλήρους Κλίμακας με το ΝΑΤΟ, Βρισκόμαστε στο κατώφλι σημαντικών γεγονότων, δεν γνωρίζω αν τα Χριστούγεννα και η πρωτοχρονιά θα είναι λαμπερά η θα είναι Μαύρα, σίγουρα όμως το πρώτο εξάμηνο του 2023 μας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις, πολεμικές, οικονομικές και μεγάλες καταστροφές από φυσικά και τεχνητά αίτια,  το μόνο που μπορώ να πω είναι….. θυμηθείτε τις προειδοποιήσεις του Γέροντα ‘’ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ! θα γίνουν σημεία και τέρατα, πλημμύρες, ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ, ΣΕΙΣΜΟΙ, ΦΩΤΙΕΣ, ΒΥΘΙΣΕΙΣ κλπ…… ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΘΑ ΣΧΙΣΘΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ,  ολόκληρα έθνη θα εξαφανιστούν κάτω από τη θάλασσα (θυμηθείτε αυτά που είπε ο Γέροντας για την Αμερική, Αγγλία, Καναδά και άλλες χώρες που θα βρεθούν κάτω από την θάλασσα )  ‘’

Ένα πρόσφατο άρθρο από το State of the Nation δίνει μια εξαιρετική ανάλυση του πόσο κοντά είμαστε στον ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!

Η Ρωσία έχει το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο στον κόσμο και υπάρχουν λόγοι να πιστεύουμε ότι το Κρεμλίνο μπορεί να το χρησιμοποιήσει, οι σχεδιαστές πολεμικών σεναρίων και οι θεωρητικοί έχουν περάσει δεκαετίες υπολογίζοντας πώς μια άμεση στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ/ΝΑΤΟ και Ρωσίας θα μπορούσε να ξεκινήσει και τελικά να γίνει πυρηνική.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ/ΝΑΤΟ και ΡΩΣΙΑΣ  :

Α) Σε «επίδειξη δύναμης

Β) Σε  περιορισμένη συμβατική σύγκρουση

Γ) Σε πλήρη συμβατικό πόλεμο

Δ)  Σε περιορισμένο πυρηνικό πόλεμο…. και  

Ε) Σε μια ολοκληρωμένη στρατηγική πυρηνική ανταλλαγή

Πού βρισκόμαστε αυτή την στιγμή; Ας δούμε την τρέχουσα κατάσταση του παιχνιδιού:

-Η Ρωσία έχει εισβάλει σε μια χώρα που συνορεύει με το ΝΑΤΟ, τον μεγαλύτερο πόλεμο στην Ευρώπη από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

– Το ΝΑΤΟ υπήρξε απροσδόκητα επιθετικό τόσο στον  εξοπλισμό  της Ουκρανίας όσο και στην εφαρμογή οικονομικών  κυρώσεων .

-Ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπαινίσσεται τη χρήση  πυρηνικών όπλων, ακόμη και  εναντίον του ΝΑΤΟ.

-Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει  προειδοποιήσει  τη Ρωσία για «καταστροφικές συνέπειες» εάν καταφύγει στη χρήση πυρηνικών όπλων.

– Ο Πούτιν όμως βλέπει αυτόν τον πόλεμο ως  υπαρξιακό.

–  Η έκρηξη ενός τακτικού πυρηνικού όπλου ακολουθούμενη από τη βύθιση του Στόλου της Βαλτικής θα προκαλούσε ίσως ανταπόδοση με στρατηγικά πυρηνικά.

Ένας πλήρους κλίμακας πυρηνικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας θα είχε ως  αποτέλεσμα  να εξαφανιστούν πάνω από 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι, και το στρώμα του όζοντος να καταστραφεί  από τη θέρμανση της στρατόσφαιρας, ένας πυρηνικός πόλεμος θα προκαλούσε μεταξύ άλλων και παγκόσμιο λιμό

Πρέπει οπωσδήποτε να κατανοήσουμε ότι η Ουκρανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Φινλανδία, η Νορβηγία, η Σουηδία, η Δανία και τα έθνη της Βαλτικής βρίσκονται όλοι σε πόλεμο με Ρωσία, η Ουκρανία λειτουργεί ως ντε φάκτο μέλος στον κατάλογο των ενόπλων δυνάμεων του ΝΑΤΟ, όταν αφορά τον πόλεμο με τη Ρωσία.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε στρατιωτική κίνηση και ελιγμός στο πεδίο της μάχης υπαγορεύεται από το αρχηγείο του ΝΑΤΟ, και με έναν στρατό ‘’μισθοφόρων’’ από όλο τον κόσμο, η Ρωσία γνώριζε καλά από τη συνεχή δορυφορική ανάλυση των επίγειων κινήσεων ότι η Ουκρανία, με άμεση στρατιωτική βοήθεια από το ΝΑΤΟ, σχεδίαζε κρυφά μια πλήρους κλίμακας εισβολή στο Ντονμπάς.

Η Νεα Ταξη χρειάζεται πόλεμο και δεν θα σταματήσει σε τίποτα μέχρι να κατακτηθεί πλήρως η Ρωσία, διότι μια ενωμένη Χριστιανική Ρωσία αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο στη δαιμονική  ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης  και στην εγκαθίδρυση μιας ολοκληρωτικής  Κυβέρνησης και μιας παγκόσμιας θρησκείας.

Οι ΗΠΑ λειτουργούν τώρα σε καθεστώς πλήρους κλίμακας  DEFCON 1 (Σύστημα προειδοποίησης)  Τα επίπεδα DEFCON κυμαίνονται από DEFCON 5, κανονικό, έως DEFCON 1, μέγιστη ετοιμότητα.

DEFCON 1 =  Ο πόλεμος είναι επικείμενος, Μέγιστη ετοιμότητα, Άμεση απάντηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ 28 Νοέ 2018 μας ανάφερε ότι Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΣΤΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ……. ΣΕΡΒΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΚΟΣΥΦΟΠΑΙΔΙΟ………..Μετά από αυτό θα υπάρξει κτύπημα η σύγκρουση σε μια άλλη χώρα και   ΜΕΤΑ  ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Όραμα ηλικιωμένης: «……….τα βάσανα στην Ελλάδα θα τελειώσουν! Αλλά για τα άλλα κράτη αφήστε… Θα καίγονται για μήνες και σωτηρία δεν θα τους έρθει από πουθενά! Θα αλλάξουν τα πάντα! Τουρκία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ιαπωνία, Αίγυπτος, Γερμανία, Αμερική, Κορέα, Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Αλβανία κρατίδια μικρά με τσαντίρια θα γίνουν! Θα έχουν εμφύλιους για χρόνια στο έδαφός τους.»

Πηγές: DEFCON – stateofthenation – aei-org – Rand Corporation

Υ.Γ Η προφητεία του Αγίου Αγαθάγγελου……ΓΙΑ  ΒΑΤΙΚΑΝΟ-ΡΩΜΗ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΕΓΚΑΤΕΛΙΠΕΝ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ, ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΕ ΚΥΡΙΕΥΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΙΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΩΣΠΕΡ ΣΥ ΚΑΙ ΨΕΥΣΤΗΣ.  ‘’Ω ΚΕΝΟΔΟΞΟΣ ΠΟΛΙΣ ( ΡΩΜΗ-ΒΑΤΙΚΑΝΟ) ΠΑΝΤΩΣ ΕΒΑΦΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩ ΑΙΜΑΤΙ , ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΣΟΥ ΕΧΕΟΝ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΩΣ ΘΥΜΑΤΑ ΕΝ ΜΑΚΕΛΛΕΙΩ ΑΓΕΛΗΔΩΝ ΕΤΡΕΧΟΝ, ΠΟΥ ΕΣΤΙ ΝΥΝ Η ΕΥΣΕΒΕΙΑ ΣΟΥ; ΠΟΥ Ο ΖΗΛΟΣ ΣΟΥ; ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΕΡΥΘΡΙΩΣΑΝ, ΑΛΛ’ ΑΝΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΙ, ΚΑΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΒΛΑΣΦΗΜΕΙΣ.’’

loading...