Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! Τζάκρη-Αχτσιόγλου στη μάχη για την περιφέρεια Πέλλας -Πώς απειλεί η πρώην υπουργός

«Εμφύλιος» έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ αφού η νέα υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, θέλει να θέσει υποψηφιότητα ως βουλευτής στην Πέλλα, όπου εκλέγεται η τέως υφυπουργός Βιομηχανίας Θ. Τζάκρη.


Όπως αναφέρουν πληροφορίες η εξωκοινοβουλευτική υπουργό, που γεννήθηκε το 1985 στα Γιαννιτσά Πέλλας, να έχει εκφράσει την επιθυμία να διεκδικήσει την λαϊκή ψήφο, καθώς στις περασμένες εκλογές είχε συμπεριληφθεί στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σε μη εκλόγιμη θέση.

Ως καταλληλότερη περιφέρεια θεωρεί την γενέτειρά της, την Πέλλα. Επικαλείται μάλιστα την λαϊκή απήχηση που έχει εκεί και την «προίκα» ψήφων -κυρίως από το ποντιακό στοιχείο -από τον πατέρα της Θέμη Αχτσιόγλου, γνωστό νομικό της περιοχής με εξειδίκευση στα εργασιακά.

Αλλωστε, η Εφη Αχτσιόγλου «έπαιζε» τόσο για υποψήφια δήμαρχος Γιαννιτσών, όσο και για υποψήφια βουλευτής Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, το 2014.

Μια τέτοια εξέλιξη ωστόσο έχει ενοχλήσει σφόδρα την Θεοδώρα Τζάκρη που εκλέγεται στην ίδια περιφέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Θεοδώρα Τζάκρη σε κατ” ιδίαν συνομιλίες της απειλεί πως «σκέπτεται αλλιώς» πλέον σε σχέση με την ψήφιση νομοσχεδίων στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου