“Σόδομα και Γόμορρα” η κοινωνία μας…

Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη και η οποία λέγει πως είναι η νέα Πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος, την Τετάρτη εμφανίστηκε έξω από τα δικαστήρια και επιχείρησε να δει την ανακρίτρια της εξωφρενικής υπόθεσης παιδεραστίας του υψηλού στελέχους της ΝΔ Ηλία Μίχου!

Μια υπόθεση που συγκλονίζει το Πανελλήνιο και όπου φέρονται εμπλεκόμενοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ιερείς κλπ.

Η κ. Κωνσταντίνα Καρατζιώτη λοιπόν εμφανιζόμενη κρατούσε στα χέρια της και το επιδείκνυε στικάκι (USB) επικαλούμενη πως ο 53χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης κοπέλας ερχόταν στον οίκο ανοχής που διατηρούσε η ίδια στο Γκάζι, και εκεί εξέδιδε την ανήλικη! Μάλιστα ισχυρίστηκε πως ο Μίχος έφερνε στον χώρο της και άλλα παιδιά!

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Γειά σας. Είμαι η πρόεδρος των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος, η καινούρια. Ήρθα να καταθέσω σήμερα γι’ αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχθηκε βέβαια γιατί θα δεχτεί τα δυο άτομα αυτά! Ερχόταν στον χώρο μου, εκεί που έχω τον οίκο ανοχής στο Γκάζι, να μην πούμε οδό. Και έφερνε και το ανήλικο κορίτσι… Το έφερνε να πάει με πελάτες και επώνυμους πελάτες. Δεν το ήξερα εγώ, δεν ήμουν εκεί, ήταν η υπηρεσία εκεί. Αυτό γινόταν επί δύο μήνες, πριν από τρεις μήνες … Κανείς δεν έκανε καταγγελία, γιατί φοβόταν. Είχε φέρει κι άλλα παιδιά, και κάτι τσιγγανάκια και κάτι από τον Κολωνό. Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Εγώ δεν το ήξερα… Χθες που είδα τη φωτογραφία του, τον αναγνώρισα και γι’ αυτό ήρθα μόνη μου, χωρίς να με καλέσει κάποιος.

Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα. Θα το δείτε και θα καταλάβετε. Έχει μέσα τον κατηγορούμενο και έχει και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα κάρτα. Όχι, δεν το έχω καταθέσει στο ΑΤ. Το πήρα χθες το βράδυ και ήρθα σήμερα να καταθέσω. Η ανακρίτρια μου είπε αφήστε το τηλέφωνό σας και θα σας καλέσω»!

Σε επίμονη ερώτηση μάλιστα δημοσιογράφου, όσον αφορά την εμφάνιση επώνυμων πελατών στο στικάκι, εκείνη ισχυρίστηκε ότι ανάμεσά τους βρίσκονται ηθοποιοί, καλλιτέχνες και πολιτικοί!

Μόλις διάβασα τα παραπάνω αναρωτήθηκα – όπως ενδεχομένως και πολλοί άλλοι – για το πως είναι δυνατόν η ανακρίτρια αυτής της τόσο σοβαρής υποθέσεως, να μην δέχεται άμεσα την Κωνσταντίνα Καρατζιώτη προκειμένου να καταθέσει, για όσα φοβερά και αποκαλυπτικά μπορεί να κρύβονται σε αυτό το στικάκι και τα όσα έχουν στις κάμερες καταγραφεί, ενδεχομένως πολλά και διάφορα αποκαλυπτικά, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα από την κ. Κωνσταντίνα Καρατζιώτη!

Πόσο μάλλον, όταν έχουν ήδη αποκαλυφθεί οι στενές σχέσεις που διατηρούσε ο κατηγορούμενος με πολιτικούς υψηλότατων θέσεων εν ενεργεία και μη!

Βέβαια εκ των υστέρων πληροφορούμεθα, ότι την Τετάρτη κατέθεσε στην Ασφάλεια η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη και πως η κατάθεσή της σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία και θα αποσταλεί στην ανακρίτρια!

Αξίζει στο σημείο αυτό να αναφέρουμε την παρέμβαση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια και η οποία δίνει μια επιπρόσθετη διάσταση στην πολύκροτη αυτή υπόθεση:

«Θα έπρεπε ήδη να έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της, αφού, αν είναι αλήθεια αυτά, τα οποία μεταδίδοντο στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο και αναφέρονται και στο διαδίκτυο, ότι πράγματι συνέβησαν στον οίκο ανοχής, η συγκεκριμένη είναι καθ’ ομολογίαν συναυτουργός των ίδιων κακουργημάτων, για τα οποία κατηγορείται ο βασικός κατηγορούμενος»!

Όπως διαπιστώνεται οι εξελίξεις αυτής της πρωτοφανούς υποθέσεως είναι ραγδαίες! Δεν θα πρέπει να μείνει τίποτε στο σκοτάδι! Θα πρέπει να αποκαλυφθούν και να παραπεμφθούν πρόσωπα που εμπλέκονται όσο ψηλά πολιτικά και να βρίσκονται!

Η κοινωνία μας βρίσκεται σε βαθιά σήψη. Έχει μεταβληθεί σε “Σόδομα και Γόμορρα”!

Μόνο η κάθαρση αυτής της υποθέσεως μπορεί να σηματοδοτήσει μια καλύτερη αυριανή ημέρα! Διαφορετικά, “Μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά”, που είναι το τελευταίο ανάχωμα της ολικής καταστροφής!!

Ο πολυσυλλεκτικός Γιάννης Σγουρός και τα “ζαβά” της “γαλάζιας παράταξης”…

Όταν εμείς διακρίναμε και έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα, πως καθημερινά καταποντίζεται η ΝΔ, κάποιοι θεωρούσαν ότι είμαστε εμπαθείς! Δείτε παρακάτω τα πολύ σοβαρά ευρήματα, που κατέγραψε δημοσκόπηση και η οποία διενεργήθηκε πριν από την αποκάλυψη της πολύκροτης υποθέσεως του κομματικού στελέχους της ΝΔ Ηλία Μίχου, όπως δημοσιεύθηκε στο ειδησεογραφικό πόρταλ aftodioikisi.gr:

«Προβληματική είναι η εικόνα που παρουσιάζουν ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάνννης και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης στη Δημοσκόπηση της Opinion Poll (Ερωτηματολόγιο από 3 έως 5/10 σε 1.000 Νοικοκυριά στο Δήμο Αθηναίων) για το aftodioikisi.gr.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με τον κ. Μπακογιάννη, το 57,8% των πολιτών δηλώνει “καθόλου” ή “λίγο ικανοποιημένο” από το συνολικό του έργο, ενώ καλύτερη είναι η εικόνα για τον Γ. Πατούλη: 48,4% των πολιτών δηλώνει “καθόλου” ή “λίγο ικανοποιημένο”. Στον αντίποδα “πολύ” ή “αρκετά ικανοποιημένο” από το έργο του Δημάρχου Αθηναίων δηλώνει το 41,1%, από το έργο του Περιφερειάρχη Αττικής το 29,1%, με το 22,5% να απαντά “Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ”.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι σχεδόν 3 στους 10 ψηφοφόροι της ΝΔ (ποσοστό 30,6%) δηλώνουν “καθόλου” ή “λίγο ικανοποιημένοι” από το έργο του Κ. Μπακογιάννη, ενώ ακόμη μεγαλύτερο (34,6%) είναι το ποσοστό των νεοδημοκρατών που δεν είναι ικανοποιημένοι από το έργο του Γ. Πατούλη.

Για τον Δήμαρχο Αθηναίων, ο πιο προβληματικός τομέας είναι η καθαριότητα (49,2% τη θεωρεί ως το μεγαλύτερο πρόβλημα) και ακολουθούν με μεγάλη διαφορά εγκληματικότητα, παραβατικότητα, αντικοινωνικότητα (22,5%) και κατάσταση οδικού δικτύου (15,6%). Προφανώς για το τελευταίο σημαντικό ρόλο έχουν παίξει τα ράβε – ξήλωνε του περίφημου “Μεγάλου Περίπατου”!

Με βάση τις συγκεκριμένες απαντήσεις:

-Οι απόψεις για την επανεκλογή του Κώστα Μπακογιάννη είναι απολύτως μοιρασμένες: Το 46,1% λέει “Ναι” ή “Μάλλον ναι”, ενώ το 45,9% “Όχι” ή “Μάλλον όχι”. Μάλιστα, 1 στους 6 ψηφοφόρους της ΝΔ (15,9%) δηλώνουν ότι δεν θέλουν να επανεκλεγεί ο νυν “γαλάζιος” Δήμαρχος!

-Αρκετά χειρότερη είναι η κατάσταση που έχει να αντιμετωπίσει στο μεγαλύτερο (και παραδοσιακά “γαλάζιο”) Δήμο της Περιφέρειάς του ο Γ. Πατούλης: Μόλις 1 στους 3 (ποσοστό 33%) δηλώνει “Ναι” και Μάλλον Ναι» για την επανεκλογή του, με το 47,1% να απαντά «Όχι» και «Μάλλον όχι” και το 19,8% “Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ”. Μάλιστα, “Όχι” και “Μάλλον όχι” απαντά και το 28,8% των ψηφοφόρων της ΝΔ!

Προβληματική εικόνα και για την κυβέρνηση:

Όμως ιδιαίτερα προβληματική είναι και η εικόνα της κυβέρνησης στο Δήμο Αθηναίων. Η πλειοψηφία των κατοίκων της πρωτεύουσας (53,7%) δηλώνουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι (“λίγο” η “καθόλου”) από το έργο της, έναντι 43,7% που δηλώνουν ικανοποιημένοι (“αρκετά” και “πολύ”). Μάλιστα, περισσότεροι από 1 στους 6 ψηφοφόρους της ΝΔ (17,4%) στο Δήμο Αθηναίων έχουν αρνητική άποψη για το έργο της κυβέρνησης.

Παρόλ’ αυτά στην πρόθεση ψήφου, λόγω της καθίζησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η ΝΔ προηγείται 11,4% του ΣΥΡΙΖΑ (33,5 έναντι 22,4%), ενώ επί των εγκύρων η διαφορά αυξάνεται στο 11,8% (35,5 έναντι 23,7%). Τρίτο κόμμα αναδεικνύονται οι αναποφάσιστοι με 10,6 και 11,2% αντίστοιχα.»!

Ωστόσο αυτή η δημοσκόπηση, ιδιαίτερα για την Περιφέρεια Αττικής, ενισχύει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του πρώην Νομάρχη/Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού! Ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα, πέραν της ουσιαστικής αντιπολίτευσης που ασκεί στη Διοίκηση της Περιφέρειας, αναδεικνύει πολλές πτυχές του δημιουργικού του έργου στην Περιφέρεια Αττικής κατά τη διάρκεια των δικών θητειών (2002-2014)! Τεράστια έργα, που είτε ολοκληρώθηκαν εντός της τελευταίας θητείας του, είτε ανέλαβαν την ολοκλήρωσή τους οι επόμενες διοικήσεις Δούρου και Πατούλη! Όμως κάποια από αυτά καρκινοβατούν και έχουν μετατραπεί σε “γιοφύρι της Άρτας”!

Γι΄ αυτό αργά αλλά σταθερά, καταγράφονται για τον Γιάννη Σγουρό διθύραμβοι στον ημερήσιο Τύπο! Γιατί, αν δεν πάθεις, δεν μαθαίνεις!

Τελευταίο δημοσίευμα που αλίευσα, είναι από την καθημερινή εφημερίδα “Αξία”, η οποία είχε τίτλο: Πολύ ψηλά ο Σγουρός!

Αναφέροντας τα εξής:

«Κερδίζει εντυπώσεις ο Γιάννης Σγουρός, που είναι από τα πρόσωπα που έχουν εκφράσει την βούληση να κατέβουν ως υποψήφιοι στην Περιφέρεια Αττικής. Σε δυο μετρήσεις “εσωτερικού τύπου” παρουσιάζεται ιδιαίτερα πολυσυλλεκτικός απέναντι στον Γιώργο Πατούλη, που περνάει κυρίως ως ο κομματικός υποψήφιος. Ο νυν Περιφερειάρχης πρέπει να κλείσει και σειρά μετώπων με κάποιους δημάρχους.»!!

loading...