Από το «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι», στο «ευχαριστούμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής»

Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Άνοιξα το πρωί το ¨«δημόσιο» ραδιόφωνο -που το τρέφει η αδίστακτη φορολόγησή μας- ν ακούσω τις «ειδήσεις». Αντ αυτών άκουσα, σε ύφος αυστηρά στρατιωτικό (κατοχικό),
συνεχείς διαταγές, απαγορεύσεις και αποκλεισμούς για την περιοδεία του ερχόμενου-απερχόμενου κ. Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα.
Θα συζητήσουν (;), λένε (με την κάλυψη 4.500 αστυνομικών, που σιτίζονται κι αυτοί από τα βάρβαρα χαράτσια και 500 Αμερικανών πρακτόρων!):
- Το οικονομικό (χρέος)
- Το μεταναστευτικό
- Το Κυπριακό
Κι η δική μας ένσταση – εναντίωση – απόρριψη:
- Ποιο χρέος; Με τα πέτσινα-κίβδηλα δολάρια-ευρώ (φωτοτυπίες) και τους αεριτζίδικους αριθμούς στις οθόνες των υπολογιστών; Που χρησιμοποιούνται πλέον ως υπερόπλο από τους στυγνούς υπερκαπιταλιστές για την υποδούλωση, τον εξανδραποδισμό, την απομύζηση και την εξόντωση λαών και την νεοαποικιοποίηση χωρών; Ας εξοφλήσουν πρώτα οι «τζάμπα μάγκες» τα δικά τους δημόσια χρέη 18 τρισ. δολάρια η Αμερική (30% του παγκόσμιου χρέους!) και 3 τρισ. δολάρια η Γερμανία!!!
- Ποιο μεταναστευτικό; Αυτό που μας φόρτωσαν οι νεοϊμπεριαλιστές, βαμβαρδίζοντας λαούς και καταστρέφοντας χώρες και πολιτισμούς του τρίτου κόσμου (Λατινική Αμερική, Άπω Ανατολή, Ιράκ, Αφγανιστάν, Γιουγκοσλαβία, Λιβυή, Συρία κ.ά);
- Ποιο Κυπριακό; Που αρχικά διχοτόμησαν την Μεγαλόνησο (τον προμαχώνα του Ελληνισμού) και τώρα την αρπάζουν ολάκερη με τα αδηφάγα και αιματοβαμμένα χέρια τους;
Τελικός σκοπός του ερχομού του «πλανητάρχη» (τρόπος του λέγειν δηλαδή, γιατί άλλοι κάνουν κουμάντο στο παρασκήνιο) είναι η οριστική υποταγή της Ελλάδας στους νέους κατακτητές -μετά τους Ρωμαίους, τους Φράγκους και τους Σουλτάνους. Μια υποταγή, με στόχο την «απόλαυση της κατοχής» του Bentham και που αποκαλούσε «φασιστικό ηδονισμό» ο Pazolini. Επόμενη συνάντηση του είναι ο «περιφερειακός χωροφύλακας» Γερμανία, ως προμετωπίδα της Ε.Ε. (το περιφερειακό καρτέλ των υπερεθνικών πλουτοκρατών, μεγαλοβιομηχάνων και τραπεζιτών).
Από τους Ρωμαίους ως την ΕΕ και την Αμερική, η Ελλάδα πάντοτε ολομόναχη σ εχθρικό κόσμο. Φιλελληνισμός; Το μέγα ψεύδος! Προστασία; Η μεγάλη απάτη! Πραγματικότητα; Οι κακουργίες των μεγάλων Δυνάμεων εναντίον του Ελληνικού Έθνους! Επεμβάσεις και εξάρτηση; Τα αίτια της παρακμής! Ξενοδουλεία; Το διαχρονικό σύνδρομο!
Μόνο η γνώση του ιστορικού παρελθόντος δημιουργεί τον άξιο πολίτη, τον άγρυπνο, τον πολίτη που αμφισβητεί, που δεν παραπλανάται από τη δημοκοπία και δεν εξαπατάται από τους επαγγελματίες πολιτικούς και τα χαλκεία της εξουσίας. Όπως το κατέγραψε ο Ισοκράτης: «Αν θυμάσαι, όσα συνέβησαν στο παρελθόν, θα σκέφτεσαι καλύτερα για το μέλλον».
Στο δραματικό χρονικό δύο χιλιετιών ο Ελληνισμός αντιστάθηκε εναντίον επιδρομέων και κατακτητών. Απέφυγε τον εκρωμαϊσμό, τον εκλατινισμό και τον εξισλαμισμό. Το ίδιο καλείται να πράξει και σήμερα: Να αποτινάξει τον τυραννόφρονα πανγερμανισμό (Deutschland ueber alles) και τον ληστρικό παναμερικανισμό (Pax Americana). Ζητούμενη είναι η ενότητα των (εξωκοινοβουλευτικών) κοινωνικών πατριωτικών δυνάμεων, προκειμένου να ανασταλεί ο αφανισμός της Ελληνικής Γραμματείας, η καταστροφή του Ελληνικού Πολιτισμού και η εθνοκτονία του Ελληνισμού από τις υπερεθνικές ελίτ της ντπ και τους (εξωνημένους) γενίτσαρους - ανθέλληνες, τους εθνομηδενιστές και τους εθνοπροδότες.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Καταπέλτης ο κ. Καρανάσιος !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο αληθινός άρχων ου πέφυκε το αυτώ συμφέρον σκοπείσθαι αλλά το τω αρχομένω.

  Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι αλλά ο "αληθινός" όχι ο ...

   Διαγραφή
 3. Εύγε Αθανάσιε,
  Σε ένα μικρό αλλά συμπυκνωμένο κείμενο, είπες πάρα πολλά και ιδιαιτέρως σημαντικά ! Αυτή είναι η "ηθική" Αριστερά με τις δεξιές τσέπες ! Το υποταγμένο στους φονιάδες των λαών δίπολο, η εθνοκάπηλη- χριστοκάπηλη ΝουΔούλα και ο αμερικανομπολσεβικισμός των συριζονιών μας οδηγεί στον όλεθρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]