Κακομοίρη μου μη τυχόν και πεις μετά πως δεν ήξερες ποιον και τι ψήφησες ! -ΒΙΝΤΕΟ

 

Κ.Μητσοτάκης σε αλλοδαπούς μουσουλμάνους: «Μην πηγαίνετε στην Ευρώπη – Μείνετε εδώ, έχουμε άφθονες δουλειές»

Κάλεσμα-πρόσκληση απηύθυνε ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης σε όλους τους αλλοδαπούς (στην συντριπτική πλειοψηφία τους μουσουλμάνους είτε προέρχονται από τη βόρεια Αφρική είτε από την κεντρική ασία) να μην πάνε στην Ευρώπη και να έρθουν στην Ελλάδα, όπου οι δουλειές είναι άφθονες!

Όλα αυτά κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο CNN και στον Fareed Zakaria στο περιθώριο των εργασιών του οικονομικού συνεδρίου του Νταβός.

Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε ότι έχει μειωθεί η ανεργία και έταξε δουλειές στους μετανάστες που θα μείνουν ή θα έρθουν στην Ελλάδα:

«Λέμε στους ανθρώπους, αν σας δώσουμε άσυλο, μην πάτε στην Ευρώπη.

Αν θέλετε να μείνετε στην Ελλάδα θα υπάρξουν δουλειές, είμαστε αντιμέτωποι με έλλειψη εργατικού δυναμικού όπως πολλές Ευρωπαϊκές χώρες» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η ανεργία μας έχει μειωθεί κατά 6% και έχουμε ήδη έλλειψη εργατών για παράδειγμα στον αγροτικό τομέα.

Νομίζω ότι έχουμε επιβάλλει μια σκληρή αλλά δίκαιη πολιτική μετανάστευσης και αυτή τη στιγμή αν δείτε την δημόσια αντιπαράθεση στην Ελλάδα η μετανάστευση δεν είναι θέμα»! δήλωσε ο πρωθυπουργός, αγνοώντας πλήρως  την πραγματικότητα στην ελληνική κοινωνία έτσι όπως έχει διαμορφωθεί:

Υπογεννητικότητα των Ελλήνων και τεράστιοι αριθμοί αλλοδαπών που εγκαθίστανται χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα τους αποστέλλει και πρόσκληση. Διαφημίζοντας ως προορισμό μια χώρα από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90 έχει δεχτεί πάνω από 2,5 εκατ. αλλοδαπούς στο έδαφός της.

Αλλά είναι ένα θέμα που δεν απασχολεί κανένα στην Ελλάδα σήμερα, όπως είπε…

loading...