Στριμώχθηκε ο Φάρατζ και παραδέχθηκε ότι το δημοψήφισμα είναι «συμβουλευτικό»

Αφού παραχώρησαν ξεχωριστές συνεντεύξεις ο Φάρατζ προκάλεσε την Μίλερ λέγοντας: "Θέλω μόνο να ρωτήσω - ποιο μέρος της λέξης «ΦΕΥΓΟΥΜΕ» (LEAVE) δεν καταλαβαίνετε;".


Ο Νάιτζελ Φάρατζ αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το δημοψήφισμα για την έξοδο από την ΕΕ ήταν μόνο «συμβουλευτικό» αφού συγκρούστηκε ζωντανά στην τηλεόραση με την επικεφαλής ενάγοντα σχετικά με το θέμα.

Ο ηγέτης του UKIP και η Τζίνα Μίλερ, της οποίας οι προσπάθειες οδήγησαν το Ανώτερο Δικαστήριο να αποφανθεί κατά του δικαιώματος της Τερέζα Μέι να ενεργοποιήσει το άρθρο 50 χωρίς τη ψηφοφορία του Κοινοβουλίου ήταν καλεσμένοι στο σόου του Andrew Marr Show την Κυριακή το πρωί.

Αφού παραχώρησαν ξεχωριστές συνεντεύξεις ο Φάρατζ προκάλεσε την Μίλερ λέγοντας: "Θέλω μόνο να ρωτήσω - ποιο μέρος της λέξης «ΦΕΥΓΟΥΜΕ» (LEAVE) δεν καταλαβαίνετε;".

Χωρίς να πέσει στην παγίδα η Μίλερ απάντησε ότι δεν είναι αυτή « ο πολιτικός της παρέας» και ότι η μήνυσή της κατά της κυβέρνησης σχεδιάστηκε για να ξεκαθαρίσει η έλλειψη «νομικής ασφάλειας» για το πώς θα πρέπει να αρχίσει η διαδικασία του Brexit .

Ο Φάρατζ απάντησε ότι η κα Μίλερ  "έδωσε την ευκαιρία σε όσους υποστηρίζουν ότι το δημοψήφισμα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να αφήσουμε την ενιαία αγορά  να ανατρέψουν την επιθυμία της Μέι αλλά και την εντολή που πήρε».

Και πρόσθεσε: «Αν συμβεί αυτό, θα έχετε προκαλέσει, νομίζω, τη μεγαλύτερη πολιτικήαναστάτωση που έχουμε δει ποτέ."
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Να δείς που στο τέλος οι Εγγλέζοι ηγέτες θα παραδειγματιστούν πλήρως από τον Τσίπρα καί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα αντιστραφεί!!!............................ Ζήτω η πλέρια .... δημοκρατία!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]