ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΜΕ ΕΝΑ… ΚΛΙΚ! Ερχονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών προωθεί η κυβέρνηση προκειμένου να αποφύγει την οργή των πολιτών και τα μπλόκα στις δικαστικές αίθουσες της χώρας.


Εξάλλου οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί είχαν  ζητηθεί προγενέστερα από τους δανειστές.

Όπως γράφει η «Realnews» ΔΝΤ και Κομισιόν ζητούν να συμπεριληφθεί σχετική ρύθμιση στη λίστα με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.
Οι δημοπρασίες θα διενεργούνται μέσω ειδικής πλατφόρμας που θα σχεδιαστεί στα πρότυπα των αντίστοιχων του ΤΑΙΠΕΔ ή του “Τειρεσία”, ενώ οι δανειστές πιέζουν να εκποιηθούν τα ακίνητα 12.000 οφειλετών έως το τέλος του 2017 και επιμένουν να επαναληφθούν οι πλειστηριασμοί που δεν έγιναν φέτος λόγω των κοινωνικών αντιδράσεων και της αποχής των συμβολαιογράφων.

Σύμφωνα με την »Ημερησία», οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξάγονται χωρίς την φυσική παρουσία των συμβολαιογράφων οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν στοχοποιηθεί και δέχονται επιθέσεις και απειλές, ενώ στη διαδικασία θα μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος και οι προσφορές από του πλειοδότες θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά εξασφαλίζοντας έτσι μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία.

Εξάλλου, η έναρξη ηλεκτρονικών πλειστηριασμών προβλέπεται στις νέες διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει ενεργοποιηθεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΚΠΔ η διαδικασία διενέργειας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, όλες οι σχετικές λεπτομέρειες, καθώς και οι ειδικότερες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται, καθορίζονται με προεδρικό διάταγμα, το οποίο θα έπρεπε να είχε εκδοθεί ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Υπερ των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και οι τράπεζες

Θετικά διακείμενες προς αυτή τη λύση είναι και οι τράπεζες, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση πιέζουν εδώ και αρκετό καιρό οι δανειστές.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, το ζήτημα αυτό βρέθηκε ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων στον πρώτο γύρο των διαπραγματεύσεων που είχε η ελληνική πλευρά με τους Θεσμούς στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης.

Εξάλλου, την δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τους πλειστηριασμούς ακινήτων προτείνει και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το οποίο, σε πρόσφατη μελέτη του για την αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων των τραπεζών, θεωρεί ότι το μέτρο αυτό θα εξασφαλίσει, μεταξύ άλλων, και τη διαφάνεια στην αγορά των πλειστηριασμών.

Κατά το ΤΧΣ, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ενθαρρύνουν τη συμμετοχή περισσότερων πλειοδοτών σε μια διαδικασία πλειστηριασμού και κάνουν τη διαδικασία πιο αποτελεσματική και διαφανή και ενδεχομένως πιο επικερδή για τον πωλητή.

Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα θα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος που είναι επισπεύδων, δηλαδή αυτός που κινεί τη διαδικασία του πλειστηριασμού να προχωρεί στη διαδικασία, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του ίδιου ή του συμβολαιογράφου. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στον πλειστηριασμό. Ηλεκτρονικά θα υποβάλλονται η εγγυητική επιστολή συμμετοχής και οι προσφορές από τους πλειοδότες, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θεωρείται ότι είναι εύκολο να στηθεί αφού υπάρχει ήδη από το 2013 το μοντέλο των ηλεκτρονικών διαγωνισμών για μακροχρόνια μίσθωση ή πώληση ακινήτων που ανήκουν στο Δημόσιο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (e-auction) του ΤΑΙΠΕΔ.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

21 σχόλια :

 1. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΑΝ....ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ 13ους ΚΑΙ 760 ΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΘΑ ΒΑΡΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΥΑΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ...ΦΑΕ ΤΗΝ ΨΩΛΑΡΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΒΥΖΙΤΑ ΣΤΟ ΣΑΝΤΑΣΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Viky Charalambous.
  ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ - ΕΘΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΈΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΣΕ ΕΣΑΕΙ ΔΕΣΜΩΤΩΝ ΕΝΟΣ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟΥ, ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

  «ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΕΝΦΙΑ - ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ- ΦΠΑ-ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΤΛ), ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΙΚΑ - ΤΕΒΕ ΚΤΛ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ»

  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΜΕ Α.Φ.Μ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

  ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ, ΚΤΛ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΣΑΣ.
  ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ή ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

  ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!
  ΑΗΡ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος23 Ιανουαρίου 2011 - 2:08 μ.μ.
   ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΟΛΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ !
   ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
   ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΟΛΟΙ?
   ΕΓΩ ΕΧΩ ΦΕΡΑΡΙ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΦΤΩΧΟΜΠΗΝΕΣ
   ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕ. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕΓΑΛΕ!!!

   ΠΑΣΟΚΟΣ ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20 Νοεμβρίου 2016 - 11:41 π.μ.
   ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΑ ΨΕΥΤΟΜΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ??
   ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΩΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΗ
   ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ 75 ΧΡΟΝΟΥ ΓΕΡΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ
   ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑ ΚΥΡΙΑ ΨΕΥΤΟΜΑΝΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙΟΥΤΕ ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
   ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
   ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   Ανώνυμος20 Νοεμβρίου 2016 - 12:00 μ.μ.
   ΠΑΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

   ELEN VORIA7 Φεβρουαρίου 2013 - 10:11 π.μ.
   ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
   ΤΑΡΑΡΟΜ

   Διαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΤΟΥΛΙΔΗ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ...

   ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ..!!!

   Διαγραφή
  4. elen manesi4 Νοεμβρίου 2016 - 9:55 π.μ.

   ρε δε πατε καλα////// ειστε τοσο ανεγκεφαλοι και γελοιοι που το μονο που βλεπετε ειναι φαντσματα εχετε συγκρινει ολουσ σε εναν ..
   και δεν εχετε καταλαβη οτι ο μορφιας γραφη ολες τησ μ@λ@ κιες εδω νεσα .... ξυπνηστε βοιδια ....
   και κατι αλλο να πα να γ@μηθη!!!και ο σωρρας και ο καζακης..μαζι και οι εβραιομασονοι και οι αλλοδαποβρωμιαρηδες....ρε ουσττ???? μακρια απο μενα ....

   Διαγραφή
  5. ΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ??

   ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ??

   ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ...

   Διαγραφή
  6. Ανώνυμος18 Νοεμβρίου 2016 - 7:50 μ.μ.
   Το παραπάνω έγγραφο έχει σταλεί στις περισσότερες από τις ελληνικές αρχές. Είναι ένα ψεύτικο χρεόγραφο, που εμπεριέχει το υποτιθέμενο χρέος του δικηγορικού συλλόγου της Washington προς τον πρώην δικηγόρο Stephen Louis Wozny (βλ. «Ο Stephen Louis Wozny “καίει” το Σώρρα, τους οπαδούς του και τις ελληνικές αρχές» – http://mignatiou.com/2014/03/o-stephen-louis-wozny-kei-to-sorra-tous-opadous-tou-ke-tis-ellinikes-arches/) Πριν περίπου 15 χρόνια, ο Wozny αποφάσισε ότι το όνομα του είναι trademark και προσπαθούσε να χρεώσει τη χρήση του ονόματος του μόλις 500.000 δολάρια για κάθε φορά που κάποιος το ανέφερε. Λόγω των πρακτικών του διαγράφηκε από το δικηγορικό σύλλογο της Washington και του ζητήθηκε να δει ψυχίατρο. Η απόφαση διαγραφής του δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και στο περιοδικό του δικηγορικού συλλόγου. Για αυτές ακριβώς τις δημοσιεύσεις, και επειδή όπως προείπαμε το όνομα του είναι και καλά trademark, ζήτησε με τιμολόγιο από το δικηγορικό σύλλογο της Washington ένα ποσό κοντά στα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια! Ο δικηγορικός σύλλογος του απάντησε ότι δεν του χρωστάει το παραμικρό και τον παρέπεμψε στο ανώτατο δικαστήριο για διαγραφή. Ο κομπιναδόρος όμως παρά την απόφαση του δικαστηρίου και την ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου, εξέδωσε μονομερείς διεθνείς συναλλαγματικές σε βάρος του συλλόγου, τις έκοψε σε κομμάτια και άρχισε να τις εμπορεύεται. Άρχισε να διακινεί δηλαδή κουρελόχαρτα, που δεν είχαν την παραμικρή αξία, και έναντι αντιτίμου εκχωρούσε ποσοστό από το δικαίωμα είσπραξης των ανύπαρκτων 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Και όλα αυτά γιατί το όνομα του ήταν trademark… σαν την coca cola… Αυτά είναι τα «αμερικάνικα ομόλογα των 600 δις» του Σώρρα. Ένα τέτοιο παλιόχαρτο έστειλε στις ελληνικές αρχές και στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για να αγορά των τραπεζών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΤΧΣ έστειλε το «χρεόγραφο» στην Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία διαπίστωσε την πλαστότητα του

   Πηγή: Γιατί οι ελληνικές αρχές δεν έχουν συλλάβει ακόμα τον Σώρρα; http://mignatiou.com/2015/10/giati-i-ellinikes-arches-den-echoun-sillavi-akoma-ton-sorra/

   Διαγραφή
  7. Ανώνυμος18 Νοεμβρίου 2016 - 7:52 μ.μ.
   Αυτά είναι τα «αμερικάνικα ομόλογα των 600 δις» του Σώρρα. Ένα τέτοιο παλιόχαρτο έστειλε στις ελληνικές αρχές και στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για να αγορά των τραπεζών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΤΧΣ έστειλε το «χρεόγραφο» στην Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία διαπίστωσε την πλαστότητα του και το έστειλε στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Ακριβώς της ίδιας προέλευσης είναι και τα υπόλοιπα «χρεόγραφα» που κυκλοφορεί ο Σώρρας και τα οποία διατηρώ σε αντίγραφα από τις αμερικάνικες αρχές για να τα θαυμάζω. Όταν όμως ένας αρθρογράφος, που αποτυπώνει τις σκέψεις, τις απόψεις και την έρευνα του στο διαδίκτυο σε λέξεις, καλεί το αμερικανικό υπουργείο οικονομικών και λαμβάνει την απόλυτη απάντηση πως τα «χρεόγραφα» αυτά δεν είναι υποχρέωση του αμερικανικού δημοσίου, αλλά είναι πλαστά, το ερώτημα παραμένει: Οι ελληνικές αρχές γιατί καθυστερούν; Ο απλός πολίτης που στην καθημερινότητά του δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα πως μπορεί να προστατευτεί από μια τόσο καλά στημένη κομπίνα που στόχο έχει τα χρήματα, τη ψήφο και την εξάρτησή του σε ιδεολογίες που δεν τιμούν την ανθρωπότητα με την ύπαρξή τους; Αν ο απλός πολίτης με εκτελέσει, γιατί έχει πειστεί ότι εγώ είμαι υπεύθυνος για την καθυστέρηση καταβολής των χρημάτων που θα έσωζαν την οικογένειά του, μήπως θα είναι αργά; Εικόνα 2. Η απάντηση του Richard Delmar, συμβούλου στο γραφείο του γενικού επιθεωρητή του αμερικανικού υπουργείου οικονομικών.

   Πηγή: Γιατί οι ελληνικές αρχές δεν έχουν συλλάβει ακόμα τον Σώρρα; http://mignatiou.com/2015/10/giati-i-ellinikes-arches-den-echoun-sillavi-akoma-ton-sorra/

   Διαγραφή
  8. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ..

   ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΥΛΛΟ ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ??

   ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ....

   ΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ,ΑΥΡΙΟ ΕΡΠΕΤΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

   Διαγραφή
  9. ΠΟΛΕΜΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΑΥΤΟΙ ΕΑΥΤΟΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΟΝ ΕΠΙΣΤΕΙΣΑΙ ΤΑΣ ΑΡΕΤΑΣ ΩΣ ΑΤΡΑΠΟΣ ΕΥΔΑΙΜΩΝ, ΨΥΧΗΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. Η ΔΕ ΣΑΡΞ ΥΠΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΝΑ ΕΥΠΕΙΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΟΔΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΜΕΘΕΞΕΙΣ.
   ΣΤΟΧΑΣΤΑ, ΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΩΤΤΑΝ ΑΡΧΕΙΝ ΛΑΚΟΝΙΖΩΝ ΤΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΟ ΡΗΘΕΝΤΩΝ ΠΟΙΕΙ.
   ΕΡΙΩΠΑ, ΧΡΗΣΙΜ' ΕΙΔΩΣ ΟΥΧ Ο ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΩΣ ΣΟΦΟΣ (ΑΙΣΧΥΛΟΣ).
   ΔΕΛΤΑ, ΚΑΛΛΙΟΝ ΤΟ ΛΕΓΕΙΝ ΕΚ ΤΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙΝ. ΕΥΓΕ.
   ΑΣΤΡΑΤΧΕ, ΜΗ ΜΕΓΑ ΕΠΑΡΘΗΣ ΙΝΑ ΜΗ ΜΕΙΖΟΝ ΚΑΤΑΝΕΧΘΗΣ. ΠΡΟΤΙΜΕΙ ΤΗΝ ΣΙΓΗΝ ΕΝ ΤΗ ΔΙΑΒΟΛΗ.
   ΛΥΚΙΕ, ΟΨΕ ΘΕΩΝ ΑΛΕΟΥΣΙ ΜΥΛΟΙ ΑΛΕΟΥΣΙ ΔΕ ΛΕΠΤΑ. ΑΡΧΕ ΤΩ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΩ ΔΑΙΜΩΝΙ ΑΡΜΟΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ.

   Διαγραφή
  10. ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΜΗΧΑΝΕΣ??
   ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ..

   ΜΑ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..!!!

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΤΑΙΣΑΝ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ 20.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΘΕΙ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ...

   ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ..!!!
   "Στις 5 Απριλίου 2013, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών και της ΤτΕ"

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ??..ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΤτΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ,ΤΡΟΦΙΜΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ...

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ 600 ΔΙΣ$ ΟΠΩΣ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η 67650/13 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ...

   ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ...

   ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..!!!
   http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

   ΑΝΤΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΔΙΚΟ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..

   ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟΝ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ..

   ΜΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ??

   Διαγραφή
  11. ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΧΑΧΑΧΑ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΜΑΛΑΚΙΟ ΕΙΣΑΙ ΑΝ Ο ΒΟΡΙΑΣ ΣΕ ΦΥΣΗΞΕΙ
   ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΕΑ

   ΤΑΡΑΡΟΜ

   Διαγραφή
  12. πατερακη ειμαι η μαν μαν νου λειπεις
   τοσο πολυ οσο η μυγα απο το σκατο χα χα

   elen man voria

   Διαγραφή
  13. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΨΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ...

   ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...

   ΟΜΩΣ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ..!!!!

   Διαγραφή
  14. ΑΝΤΕ ΒΑΡΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΑΜΠΕΛΙ ΡΕ ΓΚΑΖΟΝΤΕΝΕΚΕ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

   Διαγραφή
  15. θαρθρει η ωρα μωρη πατερομου @@ νακενα ακατεργαστη πατρινια καρναβαλου που θα φας ολο το καλαμποκι και θαναι νερα μεσημερι

   Διαγραφή
 3. ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ......ΚΕΝΤΡΟ Α-13 ΕΥΡΙΣΚΟΜΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.....Α-13 ΕΛΗΦΘΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΧΩΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ...ΕΛΗΦΘΗ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ....(μετα παροδο 6-7 λεπτων)..ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ Α-13....,Α-13 ΠΡΟΒΕΙΤΕ....ΚΕΝΤΡΟ ΥΟΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΙΚΡΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΘΙΓΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΒΑΛΟΝΤΑΣ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ......Α-13 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ?.....ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ Α-13 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΣ ΓΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΜΙΚΡΥΜΕΝΑ ΜΕΖΕΑ ΠΟΥ ΕΚΒΑΛΛΕΙ ΔΥΣΝΟΗΤΟΥΣ ΚΡΑΥΓΑΣ ΕΝΩ ΚΥΤΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΝΑΠΗΔΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΝΩ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΜΙΚΡΥΜΕΝΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.....Α-13 ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΟΒΕΡ.... ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ Α-13 ΛΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΥΦΤΟΣ ΓΥΜΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΝΕΤΟΝΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΝΑΠΗΔΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΖΕΥ ΖΕΥ ΖΕΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΠΕΡΔΟΜΕΝΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΟΒΕΡ.....Α-13 ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΠΑΛΙ ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΦΝΙ ΟΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΕΛΝΩ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΙΣ ΔΑΦΝΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΠΑΛΙ.....ΚΑΛΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΜΕΝΩΜΕΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΖΕΥ..ΟΒΕΡ....Α-13 ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΝΟΝΗ ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΠΑΧΕΙ ΤΟ ΑΤΜΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΓΑΜΗΣΤΕΤΟΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΡΙΧΤΕ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΔΡΑΜΑ ...ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ...ΚΑΛΩΣ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝ....ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΠΑΣΚΙΝΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΑΤΣΑ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΛΙ? ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΥΧΕΜΕΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΕΞΩΓΙΗΝΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. an uparxei kanenas pou grafei apo palia
  as mathei oti h efi h elen man
  kai h skia einai to idio proswpo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ ...............

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]