ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ... ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΙΚΡΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 

Γράφει ο Παναγιώτης Τραϊανού

Κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό ελληνικό σχολείο δεν πρέπει να δεχθεί στις τάξεις του προσφυγόπουλα !!!Παραβαίνουν το Διεθνές Δίκαιο αυτοί, οι οποίοι "ανοίγουν" τα εθνικά τους σχολεία σε πρόσφυγες.

Ένοχη για έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας είναι η Ελληνική Κυβέρνηση.

Ποινικές ευθύνες για όποιους - πολιτικούς ή εκπαιδευτικούς - συμπράττουν στο έγκλημα αυτό.

Η Σχολή Χιλλ είναι ένα πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο κάπου στην Πλάκα τής Αθήνας ...Ένα σχολείο, το οποίο είναι απρόσιτο για τους κοινούς Έλληνες ...Είναι πανάκριβο και η εισαγωγή σ' αυτό απαιτεί εκτός από το μεγάλο "πορτοφόλι" και κάποιες "συστατικές επιστολές" ...

Δηλαδή, ακόμα κι αν ξεπεραστεί το οικονομικό πρόβλημα, αυτό δεν φτάνει από μόνο του για την εισαγωγή ενός παιδιού στο σχολείο αυτό. Τα παιδιά εκεί πρέπει να έχουν το απαιτούμενο κοινωνικό pedigree, ώστε να γίνουν αποδεκτά...

Δεν είναι "τυχαία" παιδιά "τυχαίων" γονιών. Εκεί στέλνονται τα παιδιά τής "άρχουσας" τάξης, για να "συγχρωτιστούν" μεταξύ τους και να δημιουργήσουν τις κοινωνικές σχέσεις-"επενδύσεις", οι οποίες θα τους εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον ...Δεν δίνεις 16.000 τον χρόνο για πλάκα ..."Επένδυση" είναι τα χρήματα αυτά ...Οικογένειες, οι οποίες ζουν με τόσα χρήματα τον χρόνο, θεωρούνται πλέον προνομιούχες σε αυτήν τη χώρα.Σε αυτό το "αποστειρωμένο" - κυριολεκτικά και μεταφορικά - σχολείο προβλήματα όπως η φυματίωση, η ηπατίτιδα, η δυσεντερία κλπ. δεν είναι απλά άγνωστες καταστάσεις, αλλά στην κυριολεξία άγνωστες λέξεις. Αυτό το σχολείο βρίσκεται στην τρίτη χιλιετία και λογικό είναι αυτά τα προβλήματα του Μεσαίωνα να μην το αφορούν.

Στο σχολείο αυτό έχει βάλει τα παιδιά του ο αγραβάτωτος "επαναστάτης", ο οποίος παριστάνει τον Πρωθυπουργό τής Ελλάδας ...Ο κατά φαντασίαν "Τσε", που, όταν δεν "πολεμάει" τους ιμπεριαλιστές, "χορεύει" τις "Αγορές". Ο άνθρωπος, ο οποίος έκαιγε θρανία και μαυροπίνακες στα δημόσια σχολεία, προκειμένου να "μπει" από την πίσω "πόρτα" στον "χάρτη" τής πολιτικής, είναι ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος για τα δικά του παιδιά φρόντισε να μην τα αφορά η "κληρονομιά" του. Η "κληρονομιά" των αγώνων του, η οποία άφησε πίσω της μια κατεστραμμένη δημόσια παιδεία, αφορά μόνον τα παιδιά των φτωχών.

Σαν να μην έφτανε αυτή η υποβάθμιση των μέσων που παρέχονται σε αυτά τα Ελληνόπουλα, τώρα έρχονται κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι "ευαίσθητοι" και "ανθρωπιστές" να "σπρώξουν" όλα μαζί αυτά τα παιδιά στον Μεσαίωνα. Δεν έφτανε, δηλαδή, που οι "επαναστάτες" τού κώλου υποβάθμισαν κάθε έννοια δημόσιας παιδείας, έρχονται τώρα και με τις πράξεις τους απειλούν και τα ίδια τα παιδιά. Δεν έφτανε, δηλαδή, που γυρνάνε στα σπίτια τους αγράμματα, τώρα θα φοβόμαστε μήπως γυρίσουν κι άρρωστα. Μπορεί να μην μαθαίνουν τα φαινόμενα της φυσικής ή της χημείας, αλλά θα τους μείνει από το σχολείο η γνώση τού να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα της ηπατίτιδας και της φυματίωσης.


...Ωραιόκαστρο

...Έλληνες και πρόσφυγες.


Επειδή μέσα στα πλαίσια τής παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας πολλά ακούγονται για την Ελλάδα, η οποία πρέπει να δείξει "κατανόηση" στο μεταναστευτικό πρόβλημα - γιατί κατά το παρελθόν γεύτηκε τόσο την προσφυγιά όσο και τη μετανάστευση - θα πρέπει να πούμε μερικά πράγματα, γιατί η κατάσταση δεν είναι έτσι όπως την παρουσιάζουν. Πρόσφατα οι προσφυγικής καταγωγής κάτοικοι του Ωραιοκάστρου δέχθηκαν μια άδικη και σκληρή επίθεση από όλους τους "αλληλέγγυους" και τους πλούσιους "ευαίσθητους", επειδή δεν ήθελαν - για υγειονομικούς λόγους - να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο μαζί με προσφυγόπουλα, τα οποία δεν είχαν εμβολιαστεί και που κατά γενική παραδοχή αποτελούσαν μια μεγάλη "απειλή" για την υγεία των παιδιών τους.

...Δικαίωμά τους είναι να μεριμνούν για την υγεία των παιδιών τους και βέβαια δεν θα δώσουν λογαριασμό σε κανέναν "ευαίσθητο", ο οποίος για λόγους πολιτικών, κομματικών και ιδιωτικών συμφερόντων δεν ενδιαφέρεται για τίποτε παραπάνω από μια επιφανειακή "τακτοποίηση" εκκρεμοτήτων ...Γιατί "επιφανειακή"; ...Γιατί αυτό, το οποίο γίνεται σήμερα σε κάποια ελληνικά σχολεία στο όνομα του "πολιτισμού", είναι έγκλημα ...Είναι έγκλημα, γιατί, εξαιτίας αυτής της άθλιας πολιτικής, θα υποβαθμιστεί όχι μόνον η υγεία των παιδιών αλλά και η μόρφωσή τους. Ακόμα λοιπόν και στο βασικό επίπεδο να το εξετάσει κάποιος, αυτοί οι άνθρωποι έχουν δίκιο και αυτό το δίκιο - όπως συνήθως - κωδικοποιείται και σε νόμους

Σ' ό,τι αφορά το πρώτο - και αφορά την υγεία των παιδιών—, συμβαίνει το εξής: Ο άνθρωπος - εκτός απ' όλα τ' άλλα - έχει και ζωική φύση ...Έχει ζωική παθολογία ...Δεν είναι μόνον πνεύμα ...Δεν είναι μόνον Θεός ...Είναι ταυτόχρονα και ζώο, το οποίο νοσεί και μεταφέρει ασθένειες ως φορέας. Κοινά ζώα, όταν περνάνε σύνορα, μπαίνουν σε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ καραντίνα, για να προστατευτεί το ζωϊκό κεφάλαιο της χώρας στην οποία εισέρχονται ...Καραντίνα υποχρεωτική, εφόσον δεν γίνονται δεκτά ούτε απλά έγγραφα πιστοποίησης της υγείας τους. Τον περασμένο Απρίλιο δικάστηκε στην Αυστραλία η γυναίκα τού Τζόνι Ντεπ, γιατί έβαλε στη χώρα τα σκυλιά της χωρίς να τα υποβάλει στη νόμιμη διαδικασία τής καραντίνας, την οποία επιβάλει ο αυστηρός νόμος τής χώρας ...Μιλάμε για σκυλιά προσεγμένα και με καταγεγραμμένο ιατρικό ιστορικό και όχι για κάποια αδέσποτα.

Γιατί έμπλεξε με τα δικαστήρια της Αυστραλίας; ...Γιατί αυτή η καραντίνα είναι μια πάγια και υποχρεωτική τακτική των πολιτισμένων κρατών ...Γιατί μόνον έτσι προστατεύεται το ζωϊκό κεφάλαιο ενός τόπου από αρρώστιες, οι οποίες μπορούν να μεταφερθούν από ανεξέλεγκτους φορείς ...Το ίδιο, δηλαδή, το οποίο αφορά και τον άνθρωπο ως ζωϊκό είδος. Το ερώτημα λοιπόν προκύπτει μέσα από τη λογική: Πώς είναι δυνατόν να προστατεύεται τόσο αυστηρά το ζωϊκό κεφάλαιο μιας χώρας και να μην προστατεύεται το υπέρτατο κεφάλαιο ενός λαού, που είναι τα παιδιά του; ...Να αφήνεται το μέλλον του λαού χωρίς καμία προστασία; Σε καμία επαφή δεν θα έπρεπε να έρχονται τα παιδιά μεταξύ τους μέχρι να βεβαιωθεί αρμοδίως η υγεία τους μετά από νόμιμη και υποχρεωτική καραντίνα..
..."Μα, τα εμβολιάζουν", λένε οι πονηροί και οι αφελείς. Μα, ο εμβολιασμός είναι ένα προληπτικό μέτρο, για να μην νοσήσει ένα παιδί ...Ο εμβολιασμός δεν είναι θεραπεία ...Ο εμβολιασμός δεν αποτελεί λύση όταν ένα παιδί ήδη νοσεί ...Όταν ήδη είναι φορέας μιας τρομερής αρρώστιας, όπως είναι η ηπατίτιδα ή η φυματίωση. Άρα; ...Άρα μιλάμε για πολύ μεγάλο "κενό ασφάλειας" ...Μιλάμε για πολύ πιθανό κίνδυνο εμφάνισης τέτοιων κρουσμάτων, όταν γνωρίζουμε πως οι συνθήκες διαβίωσης στους προσφυγικούς καταυλισμούς είναι άθλιες.
Ποιος λοιπόν είναι αυτός, ο οποίος πήρε μια τόσο επικίνδυνη απόφαση και με ποια εγγύηση; Επειδή έβαλε τα παιδιά σε μια σειρά και τα εμβολίασε σαν τα πρόβατα, έλυσε όλα τα προβλήματα;Είναι ή δεν είναι εγκληματίες όλοι αυτοί στο Υπουργείο Παιδείας; ...Πραγματικοί εγκληματίες, εφόσον, ακόμα κι ένα Ελληνόπουλο να νοσήσει και να πεθάνει από αρρώστια που "μπήκε" στο σχολείο του από ξένο παιδί, υπάρχουν ποινικές ευθύνες γι' αυτούς, οι οποίοι πήραν τις λάθος - και στην περίπτωση αυτή μοιραίες - αποφάσεις.
Σ' ό,τι αφορά το δεύτερο και αφορά την υποβάθμιση της ποιότητας εκπαίδευσης των παιδιών, συμβαίνει κάτι ανάλογο. Η "ανάμιξη" των παιδιών με διαφορετικές εκπαιδευτικές δυνατότητες πάντα επιβαρύνει αυτούς, οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Δίκιο έχουν οι γονείς, όταν ανησυχούν για την προσφερόμενη εκπαιδευτική υπηρεσία ενός δημόσιου σχολείου. Πώς μπορεί να γίνει αποδοτικό μάθημα σε μια σχολική αίθουσα, όταν τα παιδιά δεν μιλούν την ίδια γλώσσα; Τι μάθημα να γίνει, όταν δεν μπορείς να καταλάβεις αν το προσφυγόπουλο, που σηκώνει το χέρι, θέλει να απαντήσει σε μια ερώτηση ή αν το έπιασε "κόψιμο" και θέλει να πάει στην τουαλέτα; Τι μάθημα μπορεί να γίνει, όταν μέσα σε μια τάξη υπάρχει διαφορά "ταχύτητας" μεταξύ των εκπαιδευομένων;
Όμως, εκτός από εγκληματίες είναι και ρατσιστές... Αναρωτιόμαστε λοιπόν: Γιατί δεν έγινε καταμερισμός των προσφυγόπουλων και στα ιδιωτικά σχολεία; ...Η "ευαισθησία" τους φτάνει μέχρι τις πόρτες των δημόσιων σχολείων των φτωχών; Έστειλαν κάποια από τα παιδιά των προσφύγων που βρίσκονται στην Αττική στο Κολέγιο Αθηνών των Μητσοτάκηδων, των Παπανδρέου ή των Καμίνηδων; Έστειλαν κάποια απ' αυτά στη Σχολή Χιλλ τής συντρόφισσας Περιστέρας; Έστειλαν στο Ανατόλια του υπερφίαλου Μπουτάρη; ...Όχι βέβαια ...Δεν περνάει παντού το καλαμπούρι τού "ανθρωπισμού" ...Εκεί υπάρχουν "στεγανά" σε βαθμό συνωμοσίας.

Όλοι αυτοί οι πλούσιοι και εκ του ασφαλούς "ευαίσθητοι" παίρνουν εύκολα τέτοιες "προχωρημένες" αποφάσεις μόνον όταν τα ρίσκα αυτών των αποφάσεων δεν τους αφορούν ...Κατά σύμπτωση όλοι όσοι "πουλάνε" ανθρωπισμό και πολιτισμό στις πλάτες των Ελλήνων στέλνουν τα παιδιά τους σε "κλειστά" και απρόσιτα για τους πρόσφυγες ιδιωτικά σχολεία ...Αυτοί οι εκ του ασφαλούς "ευαίσθητοι" είναι εκείνοι που επιτέθηκαν σε γονείς, οι οποίοι απλά αγωνιούσαν για την υγεία των παιδιών τους ...Υγεία φυσική και πνευματική, εφόσον υπάρχει συνολική υποβάθμιση της ζωής των παιδιών τους.

Τα μεγάλα συμφέροντα,τα οποία κρύβονται πίσω από τις μικρές "πλάτες" των μαθητών.

Αυτούς τους τρομαγμένους γονείς - οι οποίοι με το δίκιο τους αντέδρασαν - στοχοποίησαν οι "ευαίσθητοι" και οι "αλληλέγγυοι". Τους επιτέθηκαν άσχημα, προφανώς προς γνώση και συμμόρφωση και των υπολοίπων. Τους επιτέθηκαν πρόστυχα, για να στείλουν τρομοκρατικά "μηνύματα" και σε όσους άλλους θα είχαν τη φαεινή ιδέα να αντιδράσουν. Γιατί τους επιτέθηκαν; ...Γιατί τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά απ' ότι φαίνονται. Αν τα όσα προβλήματα περιγράψαμε κρίνονται σοβαρά, δυστυχώς - για όλους μας - δεν είναι τα σημαντικότερα ...Τα σημαντικότερα είναι τα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά "παιχνίδια", τα οποία παίζονται πάνω στις μικρές πλάτες των προσφυγόπουλων και των μαθητών ...Τα "παιχνίδια" αυτά, τα οποία απειλούν όλους τους εμπλεκόμενους λαούς και όχι μόνον τον ελληνικό. Αυτά τα "παιχνίδια" απειλούν οι γονείς τού Ωραιοκάστρου με τις αντιδράσεις τους.

Γι' αυτόν τον λόγο και τους επιτέθηκαν σφοδρά. Πώς τους επιτέθηκαν; ...Με τον πιο ύπουλο και πιο πρόστυχο τρόπο ...Τους "θύμισαν" πως οι ίδιοι είναι Έλληνες προσφυγικής καταγωγής - μιας Ελλάδας μάλιστα, η οποία κατά το παρελθόν έχει να επιδείξει πολλούς μετανάστες - ...και νόμιζαν ότι τους έκαναν τα μούτρα "κρέας" ...Νόμισαν ότι αυτό αρκεί, για να αποδείξει το άδικό τους. Δεν αρκούνταν δηλαδή να τους χαρακτηρίσουν φασίστες ή ρατσιστές, αλλά ήθελαν να τους χαρακτηρίσουν και υποκριτές κι αχάριστους ...Οι τζάμπα "μάγκες", που σχίζουν τα Μνημόνια.
Όλα αυτά είναι ψεύδη σε βαθμό εγκληματικό. Όλα αυτά τα κτήνη βασίζονται στο γεγονός ότι εκτελούν υπηρεσίες για την Νέα Τάξη και ότι αυτό τους αρκεί για να είναι ασφαλείς. Έχοντας τις "πλάτες" των ισχυρών, λένε ό,τι θέλουν και δεν ελέγχονται από κανέναν. Σήμερα, δηλαδή, επειδή συμφέρει το σύστημα εξουσίας και τους τοκογλύφους, υπάρχει μια παρανόηση των εννοιών. Η πρώτη - και βασικότερη - έννοια, η οποία παραποιήθηκε, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους, ήταν αυτήν του "Πρόσφυγα". Στην πραγματικότητα ούτε οι Σύριοι, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα δεν είναι πρόσφυγες. Πρόσφυγας, με βάση τον Διεθνή νόμο, είναι κάποιος μόνον για όσο διάστημα κινδυνεύει η ζωή του και "κινείται" για να σωθεί. Το πρώτο κράτος, το οποίο του παρέχει ασφάλεια, είναι και το τελευταίο μέσα στο οποίο αυτή η ιδιότητα έχει ισχύ.

Αυτό έλεγε πάντα ο Διεθνής Νόμος πριν ο νόμος αυτός γίνει "πατσαβούρα" των έμμισθων "αλληλέγγυων", οι οποίοι είναι πράκτορες και χαφιέδες ...Πρόσφυγας, για παράδειγμα, είναι ο Σύριος "μέχρι" την Τουρκία ή την Ιορδανία και τον Λίβανο. Αν φύγει από τις χώρες αυτές, οι οποίες του προσφέρουν ασφάλεια και προστασία, μετατρέπεται αυτόματα σε Λαθρομετανάστη. Όταν, δηλαδή, ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος φτάνει στην Τουρκία ως πρόσφυγας, επιχειρεί να περάσει το Αιγαίο, για να πάει στη Γερμανία, παύει να είναι πρόσφυγας και γίνεται ένας κοινόςΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. Γιατί; ...Γιατί έχει αλλάξει το "ελατήριο" που τον "κινεί" ...Γιατί έχει πλέον σώσει τη ζωή του και απλά αγωνίζεται για την ποιότητα της ζωής του, όπως ένας κοινόςΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑPost A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

58 σχόλια :

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΝΟΜΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΟΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. και πως θα την παρεις την ελλαδα πισω κοπελια?ορκιζομενη στο 12θεο?υβριζοντας ολουσ τους ελληνες που δεν συμφωνουν μαζι σας υβριδια ζωα αλλογενεις εβραιοπρακτορες και αλλα κοσμιτικα επιθετα του αξιωτιμου αρχαιοκαπηλου απο την πατρα?η υπογραφοντασ παρανομες κατα το συνταγμα διαταγες πληρωμης υπογραφοντας τα περιουσιακα σου στοιχεια για να πουληθει απο το αξιο 12θεο αφεντικο σου στους εβραιους?η με εκεινα τα διαστημικα καταπιστευματα προελευσης φιλλιπινων των 300 τρις? τιλες τωρα ρε κοπελια 23 χρονων εσυ που θελεις την ελλαδα πισω?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. και επειδη εισαι 23 χρονων οπως λες και γραφεις οτι ''μονο'' με των σωρρα θα παρεις την ελλαδα πισω σε λυπαμαι για το καταντημα σου!!!!!!που βρηκες την πειρα εσυ και τι εζησες στην ζωη σου 5 χρονια[23-5=18 που υποτιθεται τελειωσες το σχολειο] για να λες ''μονο'' ο σωρρας????????????????????αν οντως εισαι 23 χρονων κοριτσι μου σε εχουν κανει πιονι ενας εβραικος συρφετος τοκογλυφων και πρακτορων!!!!!!!!κριμα τα νειατα σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 6:07-6:14.
  ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ!Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ!ΑΠΟΡΩ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΝ?ΑΚΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΩΝΑΣΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!!ΑΝΤΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΟΡΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΤΟ 6:29 ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ!
  ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.6.07- 6.14. ΠΟΛΥΣΩΣΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ!ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΦΕΡΟΥΝ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΑΡΑΦΛΕ 12ΘΕΕ?ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑ????????????????ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ 12ΘΕΟΙ!!!!!!!!!!ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ Ψ@@@Α ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!!!!!!1ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΛΙΝΚ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕ ΤΙ ΓΛΟΙΩΔΕΙ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ!!!!!!!!!!!!!ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΔΕΙ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΓΟΠΟΔΑΡΟ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΣΕΣ!!!ΤΕΤΟΙΟΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ΕΙΣΑΙ!

   Διαγραφή
  2. ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΔΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ!!!!ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΑΝΕΣΗ!ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ,ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ Ο 6.43 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ!ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ!

   Διαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΛΕΣ 6.43. ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΞΟΑΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ!ΧΩΡΙΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ!

   Διαγραφή
  4. ΤΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ 6.53. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!!!!!!!!!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΖΩΟΝ ΔΙΠΟΔΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΟΛΗΣΑΝ ΤΩΡΑ?

   Διαγραφή
 8. ΕΝΩΧΛΟΥΝ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ...

  ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΧΛΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ..

  ΘΑ ΠΟΥΝ ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑ...

  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ...

  ΕΙΠΑΜΕ ΟΜΩΣ,ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΦΗΣΕ Ο ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΒΡΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ,ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ" ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ..

   Διαγραφή
  2. ΜΠΕΚΕ ΜΠΕΚΕ
   ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

   Διαγραφή
  3. ΡΕ ΚΑΡΑΦΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ?ΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΝΩΧΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ!ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ Ο Θ.Β. ΗΤΑΝ ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΣ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ,ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΝΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΣΟ ΠΛΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!!!!!!ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΑΚΡΥΑ!!!!!!!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ,Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ 12ΘΕΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ!

   Διαγραφή
  4. ΕΣΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ ΒΛΑΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΒΕΒΑΙΑ!ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΒΛΑΚΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΠΛΗΓΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΑΛΑΚΑ!

   Διαγραφή
  5. ΑΦΗΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΔΕΚΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΗΣΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΕΣ...

   ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΠΟΒΛΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ..

   ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ...

   Διαγραφή
  6. ΑΣΕ ΡΕ 12ΘΕΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ?ΜΠΟΡΕΙΣ?ΜΟΝΟ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΦΕΙΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ??????????????????????????????????????????????????????????????????

   Διαγραφή
  7. ΑΡΧΙΣΕΣ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΑ 12ΘΕΟ??
   ΔΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΟΜΩΣ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ...!!!

   8-11-2016 ΔΡΑΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ--
   Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ

   ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΑΝΕ ΟΛΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΤΑ,ΟΜΩΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ??

   ΚΥΝΗΓΑ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΕΛΕΕΙΝΕ,ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

   ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ..!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=djL0iWVZahs

   Διαγραφή
  8. οι περαν του ατλαντικου φιλε μου καλε δεν εχουν καμμια σχεση με αυτο το σκουληκι
   τα εδω συμφεροντα εξυπηρετει για να κοβει ταχα ψηφους απο πατριωτικα κομματα
   ειναι ο νεος καρατζαρπαχτρας οι αμερικανοι και οι εβραοι τον γραφουν στους ορχεις τους

   Διαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?????????????ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ 12ΘΕΟ?ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ?ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ?ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΗ ΣΕ ΠΑΙΖΩ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΦΕ,ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΣΟΒΑΡΑ!ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΦΥΛΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  10. ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΜΕΖΕΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ!!!!!!!!ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ 1.500 ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΝΕΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ............ΜΟΝΟ ΧΑΜΗΛΗ ΝΕΦΩΣΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

   Διαγραφή
  11. ΑΥΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ...

   ΠΕΤΑΕΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΕΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΑ,ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ...

   ΣΤΑΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ,ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΑΛΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ...

   ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ,ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ...

   ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΕΓΩ Η ΕΣΥ??

   Διαγραφή
  12. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!!!!!!!!!!ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΟΥ!ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΞΕΚΟΥΜΠΩΝΩ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΜΟΝΟ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  13. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙ..

   ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΧΑΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΓΕ ΚΑΙ ΛΕΓΕ...

   Διαγραφή
 9. Giannis Paterakis18 Νοεμβρίου 2016 - 7:14 μ.μ.
  ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ...
  ----------------------------------------------------------------

  ΓΙΑ ΛΑΛΑΤΟ ΜΩΡΗ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΠΣΩΡΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΟΥ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑ ΟΛΟ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΑΝΕ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΑΥΤΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ...

  ΠΕΤΑΕΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΕΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΑ,ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΣ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ...

  ΣΤΑΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ,ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΑΛΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ...

  ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ,ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ...

  ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΕΓΩ Η ΕΣΥ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Giannis Paterakis18 Νοεμβρίου 2016 - 7:14 μ.μ.
   ΑΦΗΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΔΕΚΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΕΛΗΣΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΕΣ...

   ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΠΟΒΛΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ..

   ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΠΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ...

   Διαγραφή
  2. ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ Η 12ΘΕΗ ΑΔΕΡΦΗ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΡΑΣ!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΤΙΑΨΜΕΝΑ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  3. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΙ..

   ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΧΑΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΓΕ ΚΑΙ ΛΕΓΕ...

   ΕΓΩ ΑΠΟΧΩΡΩ,ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΟΣΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

   ΛΕΓΕ ΟΜΩΣ ΕΣΥ,ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ..

   ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ...!!!!

   Διαγραφή
  4. ΕΓΩ ΘΑ ΡΩΤΑΩ ΚΙ'ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΤΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΡΙΚΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ 12ΘΕΕ?

   Διαγραφή
  5. ΠΑΛΙ?????????????????????????????????????????????ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΡΕ ΜΑΓΚΙΑ?ΘΑ ΞΑΓΙΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ???????????????????????ΕΛΑ ΔΩ ΡΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!!!!!!!!Η ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΛΙ !

   Διαγραφή
  6. ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕ,ΠΛΗΓΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΒΑΛΑΣ!ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΕΡΟ ΜΑΛΑΚΑ!

   Διαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ...!!!

   """"ΕΓΩ ΘΑ ΡΩΤΑΩ ΚΙ'ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΤΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΡΙΚΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ 12ΘΕΕ?""""

   ΠΑΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟ "12ΘΕΟ" ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ,ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...

   ΒΑΛΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...

   ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

   ΕΓΩ ΘΑ ΡΩΤΑΩ ΚΙ'ΕΣΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΤΡΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΡΙΚΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ 12ΘΕΕ?

   Διαγραφή
  8. ΣΩΡΡΑΣ – ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ! – Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ – ΨΕΥΤΗΣ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣΖΗΤΕΙ 4.000.000 ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ: «ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ»


   Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ «ΨΕΥΤΗ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ»

   ΣΩΡΡΑΣ: «Ο ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

   http://www.triklopodia.gr/sorras-dimopsifisma-gia-ta-600-dis-o-ikonomikos-analitis-psevtis-ki-epikindinos-o-sorras/

   Διαγραφή
  9. ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟ,ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ??

   ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ,ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΣΠΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΝ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙ,ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΛΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ??

   ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΕΙΜΟΥΝ,ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ,ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ,ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΟΝΤΙΑ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑΒΗΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ...

   ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙ...
   ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ Η ΚΥΒΕΡΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΟΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??

   ΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ ΔΟΛΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ...ΔΕΣ ΕΔΩ??

   http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

   ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ??


   ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ

   Διαγραφή
  10. ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΦΑΤΑ

   elen manesi4 Νοεμβρίου 2016 - 9:55 π.μ.
   ρε δε πατε καλα////// ειστε τοσο ανεγκεφαλοι και γελοιοι που το μονο που βλεπετε ειναι φαντσματα εχετε συγκρινει ολουσ σε εναν ..
   και δεν εχετε καταλαβη οτι ο μορφιας γραφη ολες τησ μ@λ@ κιες εδω νεσα .... ξυπνηστε βοιδια ....
   και κατι αλλο να πα να γ@μηθη!!!και ο σωρρας και ο καζακης..μαζι και οι εβραιομασονοι και οι αλλοδαποβρωμιαρηδες....ρε ουσττ???? μακρια απο μενα ....

   Διαγραφή
  11. ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ...

   ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΕΛΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ,ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ,ΘΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΤΟΥ...

   ΚΑΚΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑ ΕΝΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ...

   ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ...

   Διαγραφή
  12. στο διαολο κι ακομα παραπερα
   ουτε να ξαναπατησεις εδω ξευτιλισμενη αποφυση

   Διαγραφή
 11. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ;;;;;;;;;
  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Το παραπάνω έγγραφο έχει σταλεί στις περισσότερες από τις ελληνικές αρχές. Είναι ένα ψεύτικο χρεόγραφο, που εμπεριέχει το υποτιθέμενο χρέος του δικηγορικού συλλόγου της Washington προς τον πρώην δικηγόρο Stephen Louis Wozny (βλ. «Ο Stephen Louis Wozny “καίει” το Σώρρα, τους οπαδούς του και τις ελληνικές αρχές» – http://mignatiou.com/2014/03/o-stephen-louis-wozny-kei-to-sorra-tous-opadous-tou-ke-tis-ellinikes-arches/) Πριν περίπου 15 χρόνια, ο Wozny αποφάσισε ότι το όνομα του είναι trademark και προσπαθούσε να χρεώσει τη χρήση του ονόματος του μόλις 500.000 δολάρια για κάθε φορά που κάποιος το ανέφερε. Λόγω των πρακτικών του διαγράφηκε από το δικηγορικό σύλλογο της Washington και του ζητήθηκε να δει ψυχίατρο. Η απόφαση διαγραφής του δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και στο περιοδικό του δικηγορικού συλλόγου. Για αυτές ακριβώς τις δημοσιεύσεις, και επειδή όπως προείπαμε το όνομα του είναι και καλά trademark, ζήτησε με τιμολόγιο από το δικηγορικό σύλλογο της Washington ένα ποσό κοντά στα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια! Ο δικηγορικός σύλλογος του απάντησε ότι δεν του χρωστάει το παραμικρό και τον παρέπεμψε στο ανώτατο δικαστήριο για διαγραφή. Ο κομπιναδόρος όμως παρά την απόφαση του δικαστηρίου και την ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου, εξέδωσε μονομερείς διεθνείς συναλλαγματικές σε βάρος του συλλόγου, τις έκοψε σε κομμάτια και άρχισε να τις εμπορεύεται. Άρχισε να διακινεί δηλαδή κουρελόχαρτα, που δεν είχαν την παραμικρή αξία, και έναντι αντιτίμου εκχωρούσε ποσοστό από το δικαίωμα είσπραξης των ανύπαρκτων 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Και όλα αυτά γιατί το όνομα του ήταν trademark… σαν την coca cola… Αυτά είναι τα «αμερικάνικα ομόλογα των 600 δις» του Σώρρα. Ένα τέτοιο παλιόχαρτο έστειλε στις ελληνικές αρχές και στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για να αγορά των τραπεζών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΤΧΣ έστειλε το «χρεόγραφο» στην Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία διαπίστωσε την πλαστότητα του

  Πηγή: Γιατί οι ελληνικές αρχές δεν έχουν συλλάβει ακόμα τον Σώρρα; http://mignatiou.com/2015/10/giati-i-ellinikes-arches-den-echoun-sillavi-akoma-ton-sorra/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτά είναι τα «αμερικάνικα ομόλογα των 600 δις» του Σώρρα. Ένα τέτοιο παλιόχαρτο έστειλε στις ελληνικές αρχές και στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για να αγορά των τραπεζών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΤΧΣ έστειλε το «χρεόγραφο» στην Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία διαπίστωσε την πλαστότητα του και το έστειλε στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Ακριβώς της ίδιας προέλευσης είναι και τα υπόλοιπα «χρεόγραφα» που κυκλοφορεί ο Σώρρας και τα οποία διατηρώ σε αντίγραφα από τις αμερικάνικες αρχές για να τα θαυμάζω. Όταν όμως ένας αρθρογράφος, που αποτυπώνει τις σκέψεις, τις απόψεις και την έρευνα του στο διαδίκτυο σε λέξεις, καλεί το αμερικανικό υπουργείο οικονομικών και λαμβάνει την απόλυτη απάντηση πως τα «χρεόγραφα» αυτά δεν είναι υποχρέωση του αμερικανικού δημοσίου, αλλά είναι πλαστά, το ερώτημα παραμένει: Οι ελληνικές αρχές γιατί καθυστερούν; Ο απλός πολίτης που στην καθημερινότητά του δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα πως μπορεί να προστατευτεί από μια τόσο καλά στημένη κομπίνα που στόχο έχει τα χρήματα, τη ψήφο και την εξάρτησή του σε ιδεολογίες που δεν τιμούν την ανθρωπότητα με την ύπαρξή τους; Αν ο απλός πολίτης με εκτελέσει, γιατί έχει πειστεί ότι εγώ είμαι υπεύθυνος για την καθυστέρηση καταβολής των χρημάτων που θα έσωζαν την οικογένειά του, μήπως θα είναι αργά; Εικόνα 2. Η απάντηση του Richard Delmar, συμβούλου στο γραφείο του γενικού επιθεωρητή του αμερικανικού υπουργείου οικονομικών.

   Πηγή: Γιατί οι ελληνικές αρχές δεν έχουν συλλάβει ακόμα τον Σώρρα; http://mignatiou.com/2015/10/giati-i-ellinikes-arches-den-echoun-sillavi-akoma-ton-sorra/

   Διαγραφή
  2. ΣΩΡΡΑΣ – ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ! – Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ – ΨΕΥΤΗΣ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣΖΗΤΕΙ 4.000.000 ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ: «ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ»


   Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ «ΨΕΥΤΗ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ»

   ΣΩΡΡΑΣ: «Ο ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

   http://www.triklopodia.gr/sorras-dimopsifisma-gia-ta-600-dis-o-ikonomikos-analitis-psevtis-ki-epikindinos-o-sorras/

   Διαγραφή
  3. ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ..
   ΜΑ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..!!!
   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΤΑΙΣΑΝ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ 20.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΘΕΙ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ...
   ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ..!!!
   "Στις 5 Απριλίου 2013, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών και της ΤτΕ"
   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ??..ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΤτΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ,ΤΡΟΦΙΜΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ...
   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ 600 ΔΙΣ$ ΟΠΩΣ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η 67650/13 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ...
   ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ...ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..!!!
   http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html
   ΑΝΤΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΔΙΚΟ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..
   ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟΝ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ..

   Διαγραφή
  4. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΥΚΑΛΕΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ Κο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ,ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2003??????????? ''ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΩΧΙΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ''!!!!!!!!!!!!!ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ?

   Διαγραφή
  5. ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ 7.50

   ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ...!!!

   ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ??
   ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑ...

   ΖΩΑΑΑΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ!!!

   ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ,ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΝΑΣ ΝΟΜΙΖΩ...

   ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΡΠΕΤΑ ΟΤΙ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΒΓΑΛΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ,ΒΓΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ??

   ΚΥΝΗΓΑ ΤΗΝ ΤΩΡΑ...!!!!

   Υ.Γ

   ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??
   ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΛΕΟΣ...

   Διαγραφή
  6. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 12ΘΕΕ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ????????????????????ΓΑΜΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ!!!!!!!!!!ΠΗΓΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ????????????ΟΧΙ!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ???????????ΕΝΑΣ ''ΕΛΛΗΝΑΣ'' ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΓΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!ΣΩΣΤΑ?ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ,ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΟΥ!

   Διαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΕΣ;
   ΑΝ ΠΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ 670 ΔΙΣ ;
   ΑΝ ΠΑΣ Μ' ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ 600 ΔΙΣ;
   ΑΦΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΕΓΚΥΡΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΑΝΙ.

   Διαγραφή
  8. ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑΡΑΡΟΜ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ

   Διαγραφή
  9. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!ΑΝ ΘΕΛΑΤΡΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΠΟΣ!ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΤΕ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΞΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΦΟΥ ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΑΥΓΟΠΟΔΑΡΑ ΓΥΦΤΙΚΑ!

   Διαγραφή
  10. ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΟΙ ΣΚΡΑΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΩΝΑΣΗΣ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ?ΕΝΑΣ ΛΑΤΣΗΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΣΤΗΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ??????ΕΧΕΙΣ 600 ΔΙΣ ΑΥΓΟΠΟΔΑΡΕ?ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ 660 ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ!Η ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ!ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΧΩ 600 ΔΙΣ????????ΑΣΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΡΑΦΛΟΠΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!

   Διαγραφή
  11. Τσίπρα τελείωνε το θέμα του ψυχασθενή Σώρρα ! ! !

   Φωνάξτε εισαγγελέα.......

   Στις 5 Απριλίου 2013 το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών (στις 29 Μαρτίου 2013), απάντησε ότι τα χρεόγραφά τους δεν είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί στους οποίους αναφέρονται δεν υπάρχουν και ότι σε κάθε περίπτωση η διακίνησή τους πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα. Μεγάλη έρευνα που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον, βγάζει πλέον... στον αφρό, την απάτη του Αρτέμη Σώρρα και του
   Ελληνοαμερικανού Μανώλη Λαμπράκη, της περίφημης Οργάνωσης Εnd National Debt. Φάκελος 670 σελίδων βρίσκεται στα χέρια του κ. Γιώργου Γιαλτουρίδη, οικονομολόγου και επιχειρηματία στον τομέα του Risk solutions, τμήματος του Τειρεσία στη Βοστώνη, όπου αποκαλύπτεται ξεκάθαρα με επίσημα στοιχεία η απάτη που έχει στηθεί από τους Σώρρα-Λαμπράκη.
   Οι ελληνικές Αρχές ρώτησαν: «Τα λεφτά υπάρχουν;» ....και οι αμερικανικές απάντησαν: «...Δεν υπάρχουν».

   Ας δώσει μια εντολή κάποιος εισαγγελέας επιτέλους να τελειώνουμε με αυτόν τον μαλάκα που κοροϊδεύει απελπισμένους συμπολίτες μας .
   http://emploki.blogspot.gr/2016/09/blog-post_61.html#more

   Διαγραφή
 13. ΠΑΛΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ!!ΧΑΘΗΚΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

   Διαγραφή
 15. elen manesi4 Νοεμβρίου 2016 - 9:55 π.μ.
  ρε δε πατε καλα////// ειστε τοσο ανεγκεφαλοι και γελοιοι που το μονο που βλεπετε ειναι φαντσματα εχετε συγκρινει ολουσ σε εναν ..
  και δεν εχετε καταλαβη οτι ο μορφιας γραφη ολες τησ μ@λ@ κιες εδω νεσα .... ξυπνηστε βοιδια ....
  και κατι αλλο να πα να γ@μηθη!!!και ο σωρρας και ο καζακης..μαζι και οι εβραιομασονοι και οι αλλοδαποβρωμιαρηδες....ρε ουσττ???? μακρια απο μενα ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αποκαλύπτουμε τον απατεώνα ολκής Αρτέμη Σώρρα με κάθε λεπτομέρεια ! ! !

  Τι υπογράφεις ρε πρόβατο και εκχωρείς σε αυτό τον απατεώνα τον Σώρρα ; ; ;

  Στην χώρα όπου οι απατεώνες φυτρώνουν σαν την ρίγανη και το θυμάρι στις πλαγιές των βουνών κάθε μέρα θα βγαίνουν νέα μπουμπούκια που θα μας πουλάνε τρέλα και το σύνθημα λεφτά υπάρχουν.
  Σε μια κοινωνία ημιμαθή που δεν γνωρίζει τις βασικές λειτουργίες του χρήματος και οι υποτιθέμενοι διανοούμενοι καθηγηταράδες ασχολούνται με το πως θα απορροφήσουν τραπεζικά και ευρωπαϊκά κονδύλια εκεί κάπου αφήνουν τον κάθε τυχάσπαρτο να πουλάει παραμύθια σε έναν λαό που έμαθε να ζει με μύθους.


  Ρε *Μήτσο.... πήρες χαμπάρι τι σου δίνουν να υπογράψεις αυτοί που το παίζουν πατριώτες και αρχαιολάτρες;

  Πήρες ρε Μήτσο χαμπάρι πως δίνεις εξουσιοδότηση σε αυτόν το τύπο που κάποτε το έπαιζε έμπορος αυτοκινήτων από την Πάτρα και σήμερα κόβει μεροκάματο μια και πίσω από αυτόν είναι κάποια λαμόγια που καταλάβανε πως σε αυτή την χώρα όποιος προλάβει κλέβει;

  Πήρες χαμπάρι ρε Μήτσο πως με αυτό το έγγραφο παραχωρείς τις υποχρεώσεις σου έναντι των τραπεζών και των οφειλών σου στο δημόσιο σε αυτόν τον τυπάκο;

  Θέλεις να μάθεις *Μήτσο τι θα σου κάνει ;..........

  Θα ανταλλάξει τις δικές σου υποχρεώσεις με ζεστό χρήμα και θα εκχωρήσει όλες τις απαιτήσεις σου έναντι των τραπεζών σε κάποιο αμερικανάκι κοράκι και προφανώς θα πάρει και την μίζα του βεβαίως βεβαίως και θα την κάνει νύχτα σε εξωτικό νησί και εσύ Μητσάρα μου θα μπλέξεις άσχημα γιατί κάτι τέτοια παιχνιδάκια σου ετοιμάζουν οι κεντρικοί τραπεζίτες με τα μαγαζιά του Watsa και του Paulson δεν στο είπανε Μήτσο μου;;;;;..... δεν το άκουσες πως οι τράπεζες ετοιμάζονται να πουλήσουν τα κόκκινα δάνεια τους;
  ...............................................................
  http://emploki.blogspot.gr/2016/09/blog-post_19.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ 8.44! ΓΙ'ΑΥΤΟ Η ΚΑΡΑΦΛΗ ΑΔΕΡΦΗ ΩΡΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ!ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΛΠ.ΕΔΩ ΘΕΛΕΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ Θ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ,ΝΑ ΜΗ ΤΟΛΜΑΕΙ Η 12ΘΕΗ ΑΔΕΡΦΗ ΝΑ ΠΕΙ ΛΕΞΗ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]