ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


Η πατρίδα μας η Ελλάδα, εισήλθε επίσημα πλέον σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ και αυτό επιβάλλει να χρησιμοποιήσω την λέξη ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ, που την χρησιμοποιούμε για πολύ σοβαρές ανακοινώσεις.


Όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα είναι γεγονότα αχαρακτήριστα.

Δεν έχουν καμία σχέση με πολιτική, καμία σχέση με οικονομία και δεν ακολουθούν κανένα κανόνα διεθνών συνθηκών και διεθνούς δικαίου.

Αν τα εξετάσουμε με την λογική, παρακολουθούμε μία ακατανόητη τρέλα, που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια πολιτικο-οικονομική σκηνή. Επειδή όμως δεν μπορούμε να δεχθούμε πως όλοι τους σε Διεθνές επίπεδο τρελάθηκαν και δεν ξέρουν τι κάνουν, όλα δείχνουν , πως τα συμβαίνοντα στην χώρα, γίνονται για την ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ καταστροφή μας.

Και άλλες χώρες χρεοκόπησαν, αλλά σε λίγο καιρό επανήλθαν, ανέκαμψαν και το ξεπέρασαν. Αυτά όμως, που δεν γίνονται τυχαία στην χώρα, δείχνουν πως προσπαθούν, ώστε αυτή η χρεοκοπία της χώρας όταν ανακοινωθεί, να είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. Αυτό δείχνει το γενικό “στέγνωμα” της χώρας που επιχειρείται, με την αρπαγή όλων των ταμειακών αποθεμάτων, όπου και αν αυτά ευρίσκονται.Ελληνίδες και Έλληνες.

Αυτή η πορεία της χώρας, που αργά ή γρήγορα θα κατέληγε στην ΑΒΥΣΣΟ, ξεκίνησε την 23η Απριλίου του 2010 που ανακοινώθηκε η προσφυγή της χώρας στον μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ.

Για να γίνει αυτό τότε αποδεκτό και “νόμιμο”, διογκώθηκε εντελώς παράνομα το εξωτερικό χρέος, καθώς και το έλλειμμα πληρωμών από την ΕΛΣΤΑΤ, αποδεικνύοντας και στον πλέον ηλίθιο, την μεθόδευση και τον δόλο που υπήρξε, κατά των συμφερόντων της Ελλάδος.

Όλες οι Κυβερνήσεις λοιπόν από τότε μέχρι σήμερα, δέχονται συνειδητά και την μεθόδευση και τον δόλο και με τις ενέργειες τους οδηγούν την χώρα προς την ΑΒΥΣΣΟ.

Μην σας ξεγελούν πως με τα λόγια αναγνωρίζουν την μεθόδευση και τον δόλο και κατηγορούν τους προηγούμενους, διότι με τα έργα τους ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και συνεχίζουν και αυτοί να οδηγούν την χώρα στην ΑΒΥΣΣΟ.

Η απόξειξη είναι πως δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να ανακουφίσουν οικονομικά την Ελλάδα, ενώ με πραξικοπηματικό τρόπο μαζεύουν όλα τα ταμειακά αποθέματα της χώρας, “στραγγίζοντας” και τον τελευταίο οικονομικό πόρο.

Ελληνίδες και Έλληνες.

Αυτό το οικονομικό “στράγγισμα”, δεν θα το έκανε καμία κυβέρνηση που ενδιαφέρεται για τον λαό της, για ένα απλό λόγο. Το διεθνές δίκαιο και ο καταστατικός χάρτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, δίνει το δικαίωμα σε μία χώρα που αντιμετωπίζει ανθρωπιστική κρίση, να κάνει για κάποιο χρονικό διάστημα παύση πληρωμών εξωτερικών χρεών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση. Η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση του πλανήτη τον τελευταίο αιώνα, με στοιχεία διεθνών οργανισμών και των γιατρών του κόσμου.

Οποιαδήποτε Κυβέρνηση στον κόσμο θα το χρησιμοποιούσε αυτό για να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική της κρίση. Αλλά όπως είδατε, αυτοί οι “Αμερικανοτσολιάδες”, όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για τον λαό, αλλά διά στόματος ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκη είπαν: “εμείς θα πληρώσουμε στο ακέραιο αυτά που χρωστάμε” χωρίς βέβαια να τους ενδιαφέρει αν το χρέος είναι παράνομο, ειδεχθές και απεχθές.

Αυτοί όμως θα το πληρώσουν, αφήνοντας τον λαό να πεινάει και να ζει στους δρόμους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά “στραγγίζουν” και όλα τα αποθέματα του κράτους, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ και αυτοί που δεν έχουν πεινάσει μέχρι σήμερα.

Να θυμάστε πως πριν από τις εκλογές είχα γράψει, πως αυτοί οι “Αμερικανοτσολιάδες” δεν έρχονται για να σώσουν την Ελλάδα, αλλά για να μας δώσουν την “χαριστική βολή”.Ελληνίδες και Έλληνες.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ, ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Πρέπει να τελειώνει αυτή η ΑΠΑΤΗ με την καραμέλα του “Δεν έχει η Ελλάδα χρήματα”. Η Ελλάδα έχει χρήματα και το γνωρίζουν όλοι, εκτός φυσικά από τους Έλληνες, που ακούν και διαβάζουν, ότι “σερβίρουν” οι διεθνείς και οι ντόπιοι “παπαγάλοι”. Ακούστε λοιπόν ποιά είναι η αλήθεια.

Το σημερινό ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) της “χρεοκοπημένης” Ελλάδας, είναι περί τα 120 δις ευρώ τον χρόνο. Δηλαδή περίπου 10 δις ευρώ τον μήνα και προέρχονται περισσότερο από τους έμμεσους καθημερινούς φόρους. Από τα καύσιμα που είναι 1 ευρώ ανά λίτρο, από τα τσιγάρα που είναι 2 ευρώ ανά πακέτο, από το 18% κατά μέσο όρο ΦΠΑ σε όλες τις ημερήσιες συναλλαγές εντός Ελλάδος, από τις εισαγωγές που γίνονται σε όλα τα τελωνεία της χώρας, από τις ποινές που εξαγοράζονται σε όλα τα δικαστήρια της χώρας, από τους φόρους στα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τον τζόγο και αυτά είναι καθημερινά έσοδα. Υπάρχουν φυσικά και οι μηνιαίοι άμεσοι φόροι. Όλα αυτά είναι περίπου 10 δις ευρώ τον μήνα.

Όλα τα σημερινά έξοδα του Ελληνικού δημοσίου σε μισθούς, συντάξεις, προνοιακά και οικογενειακά επιδόματα, υγεία, παιδεία και άμυνα, δεν ξεπερνούν τα 2.5 δις ευρώ τον μήνα. Όπως καταλαβαίνετε περισσεύουν και 7.5 δις ευρώ τον μήνα. ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;

ΣΤΗΝ “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”

Στις 28. 03. 2012 σε συμπληρωματικό άρθρο που κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και ψηφίστηκε από την Βουλή, αναφέρεται το εξής: Θα τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος από δω και πέρα ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ με τον τίτλο "Ελληνικό Δημόσιο (ΕΔ) Εισπράξεις και Πληρωμές για την εξυπηρέτηση του Δημόσιου χρέους". Αυτός ο λογαριασμός θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την άμεση εξυπηρέτηση ειδικού δημόσιου σκοπού και ειδικότερα για την εξυπηρέτηση του Δημόσιου Χρέους και δεν διενεργείταικαμία άλλη πληρωμή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό...... Από τον λογαριασμό αυτόν πληρώνονται οι δαπάνες χρεολυσίων και τόκων όλων των δανείων, για την εξυπηρέτηση και την εν γένει διαχείριση του Δημόσιου Χρέους. Τα Έσοδα του λογαριασμού αυτού θα αποτελούν οι εισροές από τα Ευρωπαϊκά ταμεία, καθώς και από τα Ταμεία του Ελληνικού Δημοσίου, ως συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στην εξυπηρέτηση του Δημόσιου Χρέους.Για όποιον δεν κατάλαβε, αυτή είναι η “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ” που δημιούργησαν και εκεί μέσα ρίχνουν όλο το Ελληνικό ΑΕΠ, αφού όλα τα Δημόσια ταμεία, με αυτόν τον λογαριασμό συνδέονται. Και αφού από αυτόν τον λογαριασμό δεν διενεργείται καμία άλλη πληρωμή, για να μπορούν να πληρωθούν οι μισθοί, οι συντάξεις και τα άμεσα έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου, αναγκαζόμαστε να ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Δηλαδή τα δικά μας 10 δις κάθε μήνα, τα δίνουμε στα παράνομα και απεχθή χρέη και για τους μισθούς τις συντάξεις και τα τρέχοντα έξοδα του κράτους, ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Γι’ αυτό και όσο υπάρχει αυτή η “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”, όσο περισσότερα πληρώνουμε, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΕΟΝΟΜΑΣΤΕ. Γι’ αυτό και εκτοξεύτηκε το χρέος από το 110% στο 180% του ΑΕΠ.

Αυτός είναι και ο λόγος, που ούτε Ρώσοι, ούτε Κινέζοι, ούτε “Μογγόλοι”, δεν έδωσαν, ούτε και θα δώσουν ποτέ στην Ελλάδα ένα ευρώ, γιατί ότι ποσόν μπεί στον λογαριασμό “Ελληνικό Δημόσιο” (EΔ) ΧΑΝΕΤΑΙ. Γι’ αυτό και γύρισαν από την Ρωσία με άδεια χέρια, γιατί οι Ρώσοι δεν δίνουν λεφτά που θα χαθούν μέσα σε “μαύρες τρύπες”.

Όσο όλα τα έσοδα του Δημοσίου, πηγαίνουν σε αυτή την “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ” σωτηρία δεν υπάρχει και αυτό το ξέρουν πολύ καλά και στην τωρινή Κυβέρνηση , αλλά όπως και οι προηγούμενοι, έτσι και αυτοί κοροϊδεύουν αισχρά αυτόν τον εξαθλιωμένο λαό.

Αυτά τα γνώριζαν πριν γίνουν Κυβέρνηση και ήταν τελείως ψεύτικες οι “μαγκιές” που έκαναν και αυτό το έλεγα από την αρχή. Αποδεικνύεται τώρα, πως με τις ενέργειες τους δεν υπηρετούν το συμφέρον του Ελληνικού λαού, αλλά συνειδητά ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Ελληνίδες και Έλληνες.

Τους προηγούμενους της Σαμαροβενιζελικής συγκυβέρνησης, τους λέγαμε “Γερμανοτσολιάδες” επειδή τα έδιναν όλα αδιαμαρτύρητα στους Γερμανούς. Αυτοί της νέας συγκυβέρνησης είναι “Αμερικανοτσολιάδες” που παρουσιάστηκαν στην αρχή ως “αντιστεκόμενοι”, ενώ όπως όλα αποδεικνύουν, είναι και αυτοί πλήρως συνεργαζόμενοι, πάνω στην κατεύθυνση της ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ της χώρας.

Η διαφορά τους από τους προηγούμενους, είναι πως αυτοί δεν “εργάζονται” για τα συμφέροντα της Γερμανικής ολιγαρχίας, αλλά υπηρετούν τα συμφέροντα του Σόρος και των Αμερικανών ολιγαρχών.

Το σίγουρο λοιπόν είναι, πως ούτε αυτοί υπηρετούν το γενικό συμφέρον του Ελληνικού λαού, γι’ αυτό, αντί να ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ τα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου από τον ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”, επιλέγουν να “ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ” όλα τα ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, από όπου υπάρχει Ελληνικό χρήμα και να τα μεταφέρουν στην ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ, που συνδέεται με τον λογαριασμό της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”.

Δεν θα σταθώ στον πραξικοπηματικό τρόπο με τον οποίο το επιχειρούν – αυτό άλλωστε είναι ευθύνη της ανύπαρκτης Βουλής – αλλά θα σταθώ, στο αποτέλεσμα και τις συνέπειες που θα έχει για την χώρα, αυτή η αρπαγή όλων των ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ του ΚΡΑΤΟΥΣ , που δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του υπουργού Οικονομικών, αλλά σε αυτοδιοίκητους θεσμούς, οργανισμούς, και ασφαλιστικά ταμεία.Ελληνίδες και Έλληνες

Το πρόγραμμα των μνημονίων που επέβαλαν στην Ελλάδα μετά την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, δεν στόχευε στην ανάπτυξη και ανασυγκρότηση της χώρας, αλλά στην χρεοκοπία της, ΥΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

Οι όροι αυτοί, που μέχρι στιγμής έχουν τηρηθεί κατά γράμμα και μέχρι σήμερα έχουν πετύχει τον επιδιωκόμενο στόχο, προχωρούν ένα σχέδιο, με το οποίο θα χρεοκοπήσουν η Ελλάδα και οι Έλληνες, αλλά χωρίς αυτό να επηρεάσει κανέναν άλλο λαό ή κράτος.

Νομίζω πως όλοι μας καταλαβαίνουμε, πως αυτό μέχρι στιγμής το έχουν πετύχει. Η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση και είναι πρακτικά χρεοκοπημένη, αλλά αυτό δεν έχει επηρεάσει σε τίποτα τους Ευρωπαίους εταίρους, που αντιθέτως κερδίζουν πολλά χρήματα από την χρεοκοπία μας. Αυτό βέβαια επιτυγχάνεται με την πλήρη συνεργασία των Ελληνικών Κυβερνήσεων, από το 2009 μέχρι και σήμερα.

Ό λόγος είναι βασικά ένας. Διότι δεν χρεοκοπούν οι τράπεζες. Γι’ αυτό οι τράπεζες στηρίζονται από την Ε.Ε. και έχουν καρπωθεί το μεγαλύτερος μέρος των χρημάτων που έχουν έρθει στην Ελλάδα.Χρεοκοπεί λοιπόν το Ελληνικό Δημόσιο και οι Έλληνες, αλλά όχι οι ιδιωτικές τράπεζες.

Για τον λόγο αυτό, δώθηκε μόλις τώρα στις τράπεζες από την ΕΚΤ 1,5 δις ευρώ, για να μη υπάρξει “Graccident” καμίας τράπεζας, από την αυξανόμενη διαρροή καταθέσεων στο εξωτερικό. Βλέπετε όσοι γνωρίζουν τι θα γίνει βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Όχι για να μην χαθούν, γιατί οι τράπεζες δεν πρόκειται να κλείσουν, ούτε να χρεοκοπήσουν, αλλά για να μην “κουρευτούν”, καθότι το “κούρεμα” είναι αναπόφευκτο. Το ποσοστό μπορείτε να το υπολογίσετε γιατί αν το πω θα τρομάξετε.

Το σχέδιο λοιπόν της ΕΠΙΣΗΜΗΣ πτώχευσης της Ελλάδος, αλλά όχι των τραπεζών, οδηγείται στην τελική του φάση. Λέω “ΕΠΙΣΗΜΗΣ”, διότι σε κατάστασης σιωπηλής πτώχευσης, βρισκόμαστε από τον Ιούλιο του 2012.

Σε αυτή τη φάση πρέπει να ανακοινωθεί ΕΠΙΣΗΜΑ η πτώχευση και η στάση πληρωμών του Δημοσίου, και γι’ αυτό το λόγο το Δημόσιο “στραγγίζεται” τώρα εντελώς. H Κυβέρνηση ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τους πάντες να ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ τα ταμειακά ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΆ τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, που σημειωτέον ο λογαριασμός αυτός, συνδέεται με την “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”.

Ελληνίδες και Έλληνες.

Η χώρα εισήλθε σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ και αυτό δεν αφορά τις ιδιωτικές τράπεζες που θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται , αλλά αφορά όλο το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και όλους τους αυτοδιοίκητους οργανισμούς και υπηρεσίες, που αυτήν την στιγμή τους αρπάζουν τα ταμειακά αποθέματα και ως συνέπεια θα νεκρωθούν οι λειτουργίες τους.

Αυτόν τον μήνα θα γίνουν κανονικά οι πληρωμές του Δημοσίου σε ευρώ, αλλά από τον επόμενο τα πράγματα θα “σφίξουν” επικίνδυνα.

Ή θα επικρατήσει η επιδίωξη των Αμερικανών και η Ελλάδα θα πτωχεύσει εντός του ευρώ, ή θα αναζητηθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ έναλλακτικό νόμισμα, που αυτό αποτελεί επιδίωξη των Γερμανών, αφού δεν θέλουν η Ελλάδα να πτωχεύσει μέσα στο ευρώ, για να αποφύγουν τυχόν χρηματοοικονομικό ρίσκο για την υπόλοιπη Ευρώπη.

Είπαμε πως ο σκοπός είναι να πτωχεύσει η Ελλάδα, χωρίς αυτό να επηρεάσει κανέναν άλλον.

Το τραπεζικό σύστημα ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να επηρεαστεί, γιατί θα συνεχιστεί κανονικά η ρευστότητά του, αλλά για να μην υπάρξει κανένα ρίσκο για την Ευρωζώνη, πρέπει η Ελλάδα με τον πλάγιο τρόπο του εναλλακτικού νομίσματος, να βγεί από το ευρώ.

Εκτιμώ πως θα το επιχειρήσουν με τρόπο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ, διότι θα πουν πως η χώρα έχει “στεγνώσει” από ευρώ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. Αν δεν υπάρξουν αντιδράσεις και το δεχθούμε, τότε πέτυχαν τον σκοπό τους, αφού η χρεοκοπία μας δεν θα επηρεάσει ούτε το τραπεζικό σύστημα, αλλά ούτε την Ευρωζώνη.Ελληνίδες και Έλληνες.

Η Ελλάδα, όπως ανέφερε και σε άρθρο του στους "New York Times" ο νομπελίστας Πωλ Κρούγκμαν, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Μετά και την πραξικοπηματική απόφαση του Πρωθυπουργού, για την μεταφορά των ταμειακών αποθεμάτων αυτοδιοίκητων οργανισμών, στην “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ” της Τράπεζας της Ελλάδος, η χώρα εισέρχεται επίσημα και φανερά, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ.Στο σημείο που βρίσκονται σήμερα τα πράγματα, δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση συμβιβαστικής λύσης. Ή θα σωθεί η Ελλάδα και θα βουλιάξει το ΔΝΤ και η Ευρώπη, ή θα βουλιάξει η Ελλάδα για να σωθούν οι τοκογλύφοι τραπεζίτες.

Μία Ελληνική και πατριωτική Κυβέρνηση αυτή τη στιγμή, θα ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ όλες τις πληρωμές ΤΟΚΟ-ΧΡΕΩΛΥΣΙΩΝ, που γίνονται μέσω του ειδικού λογαριασμού της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”, επικαλούμενη την ανθρωπιστική κρίση της χώρας και μέχρι να ολοκληρωθεί ο λογιστικός έλεγχος του κράτους, ώστε να δούμε αν χρωστάμε και τι πρέπει να πληρώσουμε.

Κάτι τέτοιο φυσικά ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αλλά όχι τους κερδοσκόπους δανειστές μας.

Η Κυβέρνηση όμως ενεργεί για να σώσει το ΔΝΤ την ΕΚΤ και τους ξένους τραπεζίτες, αλλά όχι την Ελλάδα. Αυτοί βέβαια προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα, γιατί με το υποχρεωτικό και το “εθελοντικό” άρπαγμα των ταμειακών αποθεμάτων, έβαλαν την χώρα στην “ΕΝΤΑΤΙΚΗ”.

O ξαφνικός θάνατος της χώρας δεν είναι μακριά, αλλά ένα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ.

Καμία Κυβέρνηση, δεν θα ήθελε να είναι Κυβέρνηση, εκείνη την στιγμή. Εκτιμώ λοιπόν πως θα αναζητηθεί επειγόντως μία συλλογική Κυβέρνηση, που θα την ονομάσουν Κυβέρνηση “ειδικού σκοπού”, ή Κυβέρνηση “σωτηρίας” ή ακόμα μπορεί να προκηρύξουν ξαφνικές εκλογές, για να φτιάξουν “Οικουμενική” Κυβέρνηση.

Αλλά αυτό το βάρος της ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ χρεοκοπίας, για το οποίο έχουν “δουλέψει” σιωπηλά και μεθοδικά, όλες οι Κυβερνήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα, αποκλείεται να το φορτωθεί μόνη της η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.Σχόλιο: Όλα τα λεφτά του Δημοσίου πηγαίνουν στα ταμεία του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ !!!!
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

67 σχόλια :

 1. ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ- ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ - ΣΩΡΡΑ

  ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΟ Ν ΠΕΙΡΑΖΕΙ!

   Διαγραφή
  2. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ,ΠΛΟΥΤΟΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΣΕΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 2.3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΕΔΩΘΕΙ..

   ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ...

   ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥ ΚΤΗΝΟΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ,ΝΑ ΜΗ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ??

   Διαγραφή
  3. http://www.ksipnistere.com/2016/11/blog-post_9894.html?showComment=1480104120745#c8084522746895877089
   ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΠΣΩΡΟΜΟΥΣΟΛΙΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  4. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΙΝΚ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ..

   ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ??

   ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ...

   ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ Η ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...!!!

   ΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΡΕ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙΣ??
   ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝΕ??

   ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ...
   ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ??

   Διαγραφή
  5. ΤΕΤΟΙΟ 12ΘΕΟ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΡΔΟΒΟΥΛΩΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ 3.36 ΓΕΛΑΔΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΗ ΓΥΦΤΟΥ!ΤΕΤΟΙΑ ΕΒΡΑΙΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ,ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΛΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ!

   Διαγραφή
  6. ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΩ ΜΑ ΠΩ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΛΕΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ,ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ??

   ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΟΠΑΝΑΤΕΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣ...

   ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ,ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΤΟΤΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ...

   ΞΑΝΑΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...!!!!

   Διαγραφή
  7. https://youtu.be/LBSFn2MmKSM
   ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΓΕΛΟΙΕ 12ΘΕΕ?????????????????????ΜΟΥΓΚΑ ΕΔΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ?????????????????ΤΟΛΜΑΕΙ??

   http://www.ksipnistere.com/2016/11/blog-post_9894.html?showComment=1480104031521#c3804947580645626697
   ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ?Η ΘΕΣΜΟΥΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΙΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ?ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ!

   Διαγραφή
 2. ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ - ΣΩΡΡΑ

  ΦΕΡΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ

  ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΑΓΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 12ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑ!
  http://www.epsilonellas.gr/2016/11/blog-post_96.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. http://www.epsilonellas.gr/2016/11/blog-post_61.html
   ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 12ΘΕΟΙ ΠΣΩΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!http://www.epsilonellas.gr/2016/11/blog-post_7.html
   ΜΗΠΩΣ Ο ΣΩΡΡΟΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?

   Διαγραφή
  2. ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΒΛΗΤΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ??????????????????ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΛΗΡΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ?

   Διαγραφή
  3. ΙΔΙΩΤΗΣ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!ΑΦΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ!ΑΡΑ ΟΣΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ!

   Διαγραφή
  4. ΣΩΣΤΑ 3.51. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΠΑΧΑΜΕΣ!

   Διαγραφή
  5. Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΝΑ ΠΛΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ...

   ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΙΝΚ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ..

   ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ??

   ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ...

   ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ Η ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...!!!

   ΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΡΕ ΚΥΡΙΕ??
   ΠΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝΕ??

   ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΜΩΣ,ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ...
   ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ??

   Διαγραφή
  6. ΚΟΛΗΣΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΒΕΛΟΝΑ ΣΟΥ ΚΕΚΕ??????????????????????????ΘΑ ΣΟΥΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ!
   https://youtu.be/LBSFn2MmKSM
   ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΛΑ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ 12ΘΕΕ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗ!ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗ ΔΑΒΙΤΗ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΠΟΡΔΟΒΟΥΛΩΜΑ!

   Διαγραφή
  7. ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΩ ΜΑ ΠΩ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΛΕΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ,ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ??

   ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΟΠΑΝΑΤΕΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣ...

   ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ,ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΤΟΤΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ...

   ΞΑΝΑΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...!!!!

   Διαγραφή
  8. http://www.ksipnistere.com/2016/11/blog-post_9894.html?showComment=1480104031521#c3804947580645626697
   ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΙΚ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ 12ΘΕΕ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ?

   Διαγραφή
  9. ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΙΔΙΩΤΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ?

   Διαγραφή
  10. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ,ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…

   ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΟΦΕΛΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΙΚΑ Η ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΠΟΙΝΗ…

   ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΠΕΣ ΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΝΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΛΥΘΕΙ Ο ΠΥΘΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΧΛΩΡΙΝΗ Η ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΣΟΔΑ ΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΜΑΝΙΚΑ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΠΕΝΤΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΩΝ ΕΠΙ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΛΥΜΟΞΕΩΝ,ΤΟΤΕ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ…

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ ΑΡΚΕΙ…

   ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΨΕΥΔΕΣΑΙ??

   Διαγραφή
  11. ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ο 12ΘΕΟΣ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΡΑ ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ!!!!!!!!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!

   Διαγραφή
  12. ΣΤΟ 8.52 ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ..!!!

   Διαγραφή
  13. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΡΝΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ,ΜΑ ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΦΥΓΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ,Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΟ Ξ/Ρ ΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ..!!!!

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

   Διαγραφή
  14. ΜΑΛΑΚΑ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ,ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑΣΜΑ...

   Διαγραφή
  15. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΓΕΛΑΔΕΡΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΓΕΛΑΔΕΡΟ ΧΟΙΡΙΝΟ?ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑ ΓΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!

   Διαγραφή
  16. ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΕΛΑΔΕΡΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ!ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΜΙΣΘΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ Η ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΟΥ ΖΗΝΟΣ!ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΛΑΔΕΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ??

   Διαγραφή
  17. Παλι ηρθε πατερακη ο γελοιος χαχαχαχαχαχαχαχαα

   Διαγραφή
  18. ΚΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ 12ΘΕΗ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΘΕΑΤΡΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!
   https://youtu.be/LBSFn2MmKSM

   Διαγραφή
  19. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ,ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΛΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ....

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…
   ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΝΕΚΡΟ,ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΜΠΛΑΜΠΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ??
   ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ???

   ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝ???
   ΟΠΟΤΕ ΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ??
   ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΝΕΨΑΤΕ??

   ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΑΚΤΩΡ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΚΥΡΙΟ" ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

   ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ…ΔΕΙΤΕ..!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΛΟΓΑΚΙΑ Η ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ..!!!!

   ΥΓ
   ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ,ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ...!!!!

   Διαγραφή
  20. ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟΥΡΑ ΠΟ Υ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΙΨΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ [ΤΟΚΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΛΠ] ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΔΙΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!1ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΑΝ!

   Διαγραφή
  21. ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΓΕΛΑΔΕΡΟ?ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ?ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΚΑΣ ΡΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΝΣΕΡΒΑ?? ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ?

   Διαγραφή
  22. ΕΝΩ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΣ ΑΥΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ,ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ...

   ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ,ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΦΤΥΝΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ,ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ...

   ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΞΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...
   ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΜΜΕ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

   ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
   ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ...

   ΕΛΠΙΖΩ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..

   Διαγραφή
  23. http://www.ksipnistere.com/2016/11/blog-post_8523.html?showComment=1480276798739#c550397479184184796
   ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΔΩΣΑ 3 ΤΡΙΣ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ???????????
   https://youtu.be/LBSFn2MmKSM
   Η ΓΙΑ ΑΥΤΟ?https://youtu.be/yS_BpnZh890 ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΓΙΑ ΔΙΑΛΕΞΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  24. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙ ΑΧΑΡΗ ΦΥΛΗ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ Κ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ!!!!Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΑΜΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ!!!!!!!!ΕΛΕΕΙΝΕ Κ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ!!!!!!!!

   Διαγραφή
  25. ωραιες απαντησεις πατερακη,αυριο δεν πρεπει να παταει ψυχη στα γραφεια σας.εισαι σοβαρος ρε βλακα? ειναι απαντησεις να τους λες ολους πρακτορια και τιποτα αλλο?μονο τυποποιημενα εχεις?αντε ρε στο διαολο εσυ και ο γυφτος.

   Διαγραφή
  26. καλα εσκισε ο τσαπελοφαγος παλι.τυποποιηση λες και ειναι μπελντες ο μαλακας ο πατερακης 10.000 λεξεις καμια ουσιαστικη αποδειξη,μονο πρακτορες.αντε ρε βλακα δεν ντρεπεσαι λιγο ζωντοβολο με τις βλακειες που γραφεις.

   Διαγραφή
  27. ΗΡΘΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΨΕΜΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ,ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ "Π Ο Τ Ε" ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

   ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ,ΥΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΡΓΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΤΙΖΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟ...

   ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ??

   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ...

   ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ....ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ...

   Διαγραφή
 4. EΨΙΛΟΝ ΕΚΕΙ?....ΝΑΙ ...ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΣΘΗΝ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΑΝΗΛΕΩΣ ΤΟΝ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΡΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟ ΗΝΙΚΑΟΝ ΟΣΤΟΥΝ ΟΒΕΡ.....ΕΛΗΦΘΗ (ΟΒΕΡ)...ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΗΛΕΗ ΛΑΚΤΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΟΝ ΟΒΕΡ....ΟΚ (ROGER) ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΥΤΗΣΕΙ Ο ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ...ΟΒΕΡ....OK I WILL REPLAY TO YOU AS SOON AS POSSIBLE A.S.A.P OVER)....ANTE NΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΡΑΝΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ελληνίδες και Έλληνες.
  Αυτή η πορεία της χώρας, που αργά ή γρήγορα θα κατέληγε στην ΑΒΥΣΣΟ, Δεν ξεκίνησε την 23η Απριλίου του 2010, αλλά την 17-11-1973, που οι ξένες μυστικές υπηρεσίες, μαζί με τους Καραμανλήδες καί τους άλλους αυτοεξόριστους προδότες, παλαιοπολιτικούς, απάτριδες καί απατεώνες, κατάφεραν να αλλάξουν την ομαλή μετάβασή μας από το στρατιωτικό καθεστώς, στην λεγόμενη Δημοκρατία!................. Τα υπόλοιπα τα ακροώμαι...... βερεσέ!......... Καληνύχτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το ακαθάριστο εθνικο προϊόν είναι το σύνολο των παραγομένων αγαθών , υλικών ή άυλων , απο όλους τους Ελληνες στην διάρκεια ενός έτους . Απο αυτα ενα μέρος , μέσω φόρων , καταλήγει στο κράτος . Το κράτος δαπανά αυτα τα χρήματα για μισθούς , συντάξεις , υγεία , παιδεία , τοκοχρεολύσια κλπ . Ο ισολογισμός είναι ακόμα ελλειμματικός δηλαδη με απλά λόγια δεν περισσεύουν τα 7,5 δις .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. η μαύρη τρύπα δεν μπορεί να ρουφίξει τον G.P. να ησυχάσουμε επιτέλους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ G.P.
  γνωστοί προδότες, σπιούνοι και μασόνοι, απορρώ πως από την Ελλήνων Συνέλευση δεν τους έχουν διαγράψει ακόμη @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΤΕΡΜΑΛΑΚΑΚΗ?ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΜΙΑ 10αρια ΜΑΛΑΚΟΣΧΟΛΙΑ Ε?

   Διαγραφή
  2. Μαρη λουγκρα 27 Νοεμβρίου 2016 - 3:58 μ.μ. εσυ τα ανακατευης παντα ..αιντε ψωναρα ψωφια βρωμησε ο τοπος ΜΩΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ουςτ λουγκρ

   Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ( HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 – FOREIGN GOVERNMENTS0 ) ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ…

   Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΙΛ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ,50 ΧΙΛ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...

   ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ..

   ΗΔΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ ΗΠΙΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΚΡΟΝ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ....

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ,ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...

   ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ «Τ Ε Λ Ο Σ» ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

   ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ Η ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΡΕΙΠΙΑ,ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΙΟ,ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ..!!!!

   Διαγραφή
  4. https://youtu.be/LBSFn2MmKSM
   ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΤΣΑΔΕΣ 12ΘΕΕ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΡΟΘΤΣΙΛΤΝ!ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!

   Διαγραφή
  5. ΑΚΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ!ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΟΜΙΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΑΦΟΥ ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΓΕΛΟΙΟ 12ΘΕΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ!

   Διαγραφή
  6. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ??..ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ??... Ο ΣΟΡΟΣ??

   ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΩ ΜΑ ΠΩ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΛΕΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ,ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ??

   ΓΙΑ ΦΕΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΚΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ 12ΘΕΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΠΑΝΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...

   ΜΕΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΣ ΚΟΠΑΝΑΤΕΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΡΑΒΒΙΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΣ...

   ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ,ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΤΟΤΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ...

   ΞΑΝΑΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ...!!!!

   Διαγραφή
  7. http://www.ksipnistere.com/2016/11/blog-post_9894.html?showComment=1480104031521#c3804947580645626697
   ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΙΚ!ΘΕΣΜΟΣ,ΟΧΙ 12ΘΕΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ!https://youtu.be/LBSFn2MmKSM
   ΤΗΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ?ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΨΩΡΑΙΙΚΟΥΣ!

   Διαγραφή
  8. http://www.ksipnistere.com/2016/11/blog-post_9894.html?showComment=1480106729520#c3436347437191688841
   http://www.ksipnistere.com/2016/11/blog-post_9894.html?showComment=1480107163562#c6849885510506294614
   ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ?ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣ????????????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  9. ΞΑΝΑΠΑΡΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ....
   ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ..

   ΜΑ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..!!!

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΤΑΙΣΑΝ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ 20.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΘΕΙ ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ...

   ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ..!!!
   "Στις 5 Απριλίου 2013, το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών και της ΤτΕ"

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ??..ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΤτΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ,ΤΡΟΦΙΜΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ...

   ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ 600 ΔΙΣ$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ 600 ΔΙΣ$ ΟΠΩΣ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η 67650/13 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ...

   ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΝΤΙ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΡΘΙΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ...ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..!!!
   http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html

   ΑΝΤΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΔΙΚΟ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..

   ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΑΚΟ ΠΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΤΟΝ ΙΓΝΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ..

   ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΓΙΑ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ...
   ΜΑ ΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ...

   ΕΛΕΙΝΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ..!!!!

   Διαγραφή
  10. ΩΡΑΙΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ 600 ΔΙΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ!

   Διαγραφή
  11. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ?ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΑΣ?

   Διαγραφή
  12. Α.....ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΔΩΣΑΝ 3 ΤΡΙΣ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΟ?

   Διαγραφή
  13. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ,ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΟΛΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΟΤΑΝ ΕΧΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΙΞΕ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ....

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΟΔΙΑΡΡΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…
   ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ ΝΕΚΡΟ,ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΜΠΛΑΜΠΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ??
   ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ???

   ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝ???
   ΟΠΟΤΕ ΡΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ??
   ΔΥΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΑΣΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΑ ΧΩΝΕΨΑΤΕ??

   ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΑΚΤΩΡ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΚΥΡΙΟ" ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

   ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ…ΔΕΙΤΕ..!!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=26217

   ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΛΟΓΑΚΙΑ Η ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ..!!!!

   ΥΓ
   ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ,ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ...!!!!

   Διαγραφή
  14. ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΓςΕΛΑΔΕΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΕΧΕΤΕ?ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ,ΓΕΜΙΣΕ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ!

   Διαγραφή
  15. ΕΝΩ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΣ ΑΥΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ,ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ...

   ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΕ,ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΦΤΥΝΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ,ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ...

   ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΑΞΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...
   ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΜΜΕ,ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

   ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
   ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ...

   ΕΛΠΙΖΩ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ..

   Διαγραφή
  16. Α ΚΑΙ ΣΤΟ 8.31 ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 12ΘΕΟ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!

   Διαγραφή
  17. ΑΡΑ ΓΕΛΑΔΕΡΕ ΦΛΩΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ9ΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ!ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΕΒΡΑΙΟΤΣΟΛΙΑ!ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ?ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΕΤΣΙ ΓΕΛΑΔΟΦΛΩΡΕ?ΓΙΑ ΓΕΛΑ ΤΩΡΑ!

   Διαγραφή
  18. καταλαβαμε πατερακη και πολυ καλα μαλιστα.δεν υπαρχει χαρτι καταθεσης των χρηματων στην τραπεζα οπως λεει και ο 9.59.αν ειχες θα μας την εριχνες και θα ησουνα και απο πανω.βλεποντας ολα τα ασχετα σχολια σου καταλαβαινει καποιος ποσο ηλιθια αποφευγεις τις δυσκολες ερωτησεις.

   Διαγραφή
  19. ΗΡΘΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΨΕΜΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ,ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ "Π Ο Τ Ε" ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...

   ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ,ΥΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΡΓΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΤΙΖΕ ΤΟΝ ΚΗΠΟ...

   ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΡΩΤΟΥΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ??

   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ...

   ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ....ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ...

   Διαγραφή
 9. ΔΕΝ ΨΩΦΑΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ. ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΙΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ...ΑΑ ΡΕ ΡΑΒΒΙΝΕ ΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙς ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝΕ ΤΑ 10ρικα ΚΑΙ ΤΑ 150ρια? ΟΥΥΣΤ ΧΑΣΙΚΛΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΚΑΡΑΦΛΑ ΚΩΛΟΓΕΡΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ??

   ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΙ ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ 50 ΚΑΙ ΒΑΛΕ,ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ 20.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ...

   Διαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΛΑΧΩΝ 12ΘΕΕ!

   Διαγραφή
 10. ΛΟΤΑΑΑΑ ΛΟΤΑΑΑΑΑ...ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙ Ο ΓΕΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΝΕ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ....ΤΟΥ ΤΑΦΑΓΕ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ Η ΦΑΛΑΚΡΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΣΩΡΡΑ....ΑΤΙΜΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ....ΛΟΤΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]