ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Με ποιο τρόπο θα στείλει χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια θα πετύχει ο Ερντογάν με την επιμονή του να επιστρέψει η θανατική ποινή στην Τουρκία.


Αφενός θα καθαρίσει μια και καλή με αυτούς που του αντιστέκονται και τον προκαλούν και από την άλλη όπως αποκαλύπτει ο Δημοσιογράφος-Τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης, με την απόφαση του αυτή θα καταρρεύσει η συμφωνία με την Ευρώπη για τους μετανάστες με αποτέλεσμα να δεχθεί η Ελλάδα νέο κύμα, ενώ δεν θα μπορούν οι ευρωπαϊκές χώρες να πιέζουν για την επιστροφή τους στην Τουρκία καθώς δεν θα θεωρείται ασφαλή χώρα.

Χαρακτηριστικά το άρθρο αναφέρει:

Η επαναφορά της θανατικής ποινής στην Τουρκία μετά από την επιμονή του Ταιγίπ Ερντογάν και την απαίτηση πολλών βουλευτών του κόμματος του και όχι μόνο, αυτομάτως θα θέσει σε αναστολή όλες τις διαπραγματεύσεις για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Άμεση συνέπεια όμως αυτή της εξέλιξης θα είναι και η οριστική κατάρρευση της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης -Τουρκίας για τους λαθρό, μια συμφωνία που ήδη έχει «μπάσει νερά» μετά από τις συνεχείς αναβολές για την κατάργηση της βίζας για την είσοδο των Τούρκων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αντιλαμβάνεται κανείς τι θα σημάνει μια τέτοια εξέλιξη με δεόμενο ότι εκατοντάδες χιλιάδες ήδη βρίσκονται καθ’ οδό προς την Δύση, με τα γεγονότα της Μοσούλης του Ιράκ και γενικότερα της Συρίας με την έξαρση των πολεμικών επιχειρήσεων στο Χαλέπι και όχι μόνο.

Το βάρος μου ήταν 85 κιλά! Έχανα 3 κιλά λίπους τη μέρα! Απλά έτρωγα ένα πιάτο… Το βάρος μου ήταν 85 κιλά! Έχανα 3 κιλά λίπους τη μέρα! Απλά έτρωγα ένα πιάτο…
Σπιτική συνταγή για να χάσεις 11 kg σε 7 μέρες! Πάρε 2 κουταλιές… Σπιτική συνταγή για να χάσεις 11 kg σε 7 μέρες! Πάρε 2 κουταλιές…

Το κλίμα Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας έχει βαρύνει και οι συλλήψεις των δημοσιογράφων της Τζουμχουριέτ, τις οποίες καυτηρίασε με πολύ έντονο τρόπο και ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Graf Lamsdorf.

Το πρόβλημα είναι πως η οριστική κατάρρευση της συμφωνίας αυτής οι πρώτοι που θα πληρώσουν τις συνέπειες θα είμαστε εμείς και η Ελλάδα, καθώς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή διέλευσης όλου αυτού του κυνηγημένου ανθρωπίνου όγκου.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Καλά, κανένας στο blog δεν κοιτάζει τι "ανεβάζετε" Τι μαλακίες εσωτερικές διαφημίσεις είναι αυτές; (Όσον αφορά αυτόν που έχανε 3 κιλά λίπος τη μέρα, μάλλον άρρωστος ήταν και χρειαζόταν γιατρό! Άκου 3 κιλά τη μέρα! Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΛΩΝΕΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΔΣΓΥΓΑΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ.ΜΕ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΣΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΕΣΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]