ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ! Πως θα κρύψουν κάτω από το χαλί την οργή των πολιτών

Τέλος στις σκηνές χάους και έντασης που διαδραματίζονται κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας από το κίνημα κατά των πλειστηριασμών
το οποίο γιγαντώνεται και «μπλοκάρει» τους πλειστηριασμούς ακινήτων επιχειρεί να βάλει τώρα η κυβέρνηση επιλέγοντας ως λύση τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, θα γίνονται χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία των συμβολαιογράφων οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν στοχοποιηθεί και δέχονται επιθέσεις και απειλές, ενώ στη διαδικασία θα μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος και οι προσφορές από του πλειοδότες θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά εξασφαλίζοντας έτσι μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία. Η διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών προβλέπεται στις νέες διατάξεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν ενεργοποιηθεί.
Σύμφωνα με τον ΚΠΔ η διαδικασία διενέργειας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, όλες οι σχετικές λεπτομέρειες, καθώς και οι ειδικότερες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται, καθορίζονται με προεδρικό διάταγμα, το οποίο θα έπρεπε να είχε εκδοθεί ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μέχρι τον Ιούνιο του 2016.
Τέλος στις «οργισμένες Τετάρτες» με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
Aγώνας δρόμου
Η κυβέρνηση δεν προχώρησε στην πρωτοβουλία αυτή. Τώρα, βλέποντας τις εικόνες έντασης που επικρατούν κάθε εβδομάδα στα Ειρηνοδικεία αλλά και μπροστά στο κίνδυνο να απαξιωθεί το μέτρο των πλειστηριασμών, που έχουν σχεδόν «παγώσει» μετά και την αποχή των συμβολαιογράφων, επιταχύνει τις διαδικασίες για τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέσω της οποίας θα διενεργούνται οι πλειστηριασμοί ακινήτων.
Τη λύση αυτή προσυπογράφουν και οι τράπεζες, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση πιέζουν εδώ και αρκετό καιρό οι δανειστές. Μάλιστα, το θέμα αυτό βρέθηκε ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων στον πρώτο γύρο των διαπραγματεύσεων που είχε η ελληνική πλευρά με τους Θεσμούς στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης. Τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τους πλειστηριασμούς ακινήτων προτείνει και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Σε πρόσφατη μελέτη του για την αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων των τραπεζών, το Ταμείο θεωρεί ότι το μέτρο αυτό θα εξασφαλίσει, μεταξύ άλλων, και τη διαφάνεια στην αγορά των πλειστηριασμών.
Οπως αναφέρει το ΤΧΣ, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ενθαρρύνουν τη συμμετοχή περισσότερων πλειοδοτών σε μια διαδικασία πλειστηριασμού και κάνουν τη διαδικασία πιο αποτελεσματική και διαφανή και ενδεχομένως πιο επικερδή για τον πωλητή.
Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα θα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος που είναι επισπεύδων, δηλαδή αυτός που κινεί τη διαδικασία του πλειστηριασμού να προχωρεί στη διαδικασία, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του ίδιου ή του συμβολαιογράφου. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στον πλειστηριασμό. Ηλεκτρονικά θα υποβάλλονται η εγγυητική επιστολή συμμετοχής και οι προσφορές από τους πλειοδότες, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία για όλους τους ενδιαφερόμενους.
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θεωρείται ότι είναι εύκολο να στηθεί αφού υπάρχει ήδη από το 2013 το μοντέλο των ηλεκτρονικών διαγωνισμών για μακροχρόνια μίσθωση ή πώληση ακινήτων που ανήκουν στο Δημόσιο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας (e-auction) του ΤΑΙΠΕΔ.
Ξανά το 2017
Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί δημοσίων ακινήτων είχαν «παγώσει» για αρκετούς μήνες και ενεργοποιήθηκαν τον περασμένο μήνα, ενώ για τον Ιανουάριο του 2017 έχουν προγραμματιστεί διαγωνισμοί πώλησης και μακροχρόνιας μίσθωσης 50 ή 30 ετών ακινήτων σε Ρόδο, Ναύπλιο, Χαλκιδική, Λασίθι, Κρήτη, Καλαμάτα, Καβάλα και Αθήνα.
Η δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τους πλειστηριασμούς θεωρείται τώρα επιβεβλημένη μετά τα φαινόμενα προπηλακισμών που υπήρξαν στα δικαστήρια της χώρας και τα οποία έχουν οδηγήσει στην αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς που δεν έχουν τη συναίνεση των ιδιοκτητών ακινήτων.
Όμως το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, απειλεί να τινάξει στον αέρα τα προγράμματα που έχουν βγάλει όχι μόνο οι τράπεζες, αλλά και το Δημόσιο και οι ιδιώτες. Υπάρχει κίνδυνος πίσω από τέτοιες πρωτοβουλίες και εντάσεις να κρυφτούν όσοι έχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία οι οποίοι ανήκουν στην κατηγορία των στρατηγικά κακοπληρωτών και έχουν εντοπιστεί από τις τράπεζες.

Πηγή:imerisia.gr
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

 1. ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ . ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ . ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 13-10-2015 αντισταση τωρα you tube και τουσ τελειωσαμε

   Διαγραφή
 2. ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

  ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΕΜΕΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΩΧΛΗΣΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ,ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..

  Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΙΛ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ,50 ΧΙΛ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ..

  ΗΔΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ ΗΠΙΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΚΡΟΝ ΠΟΤΗΡΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ....

  Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ,ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...

  ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ «Τ Ε Λ Ο Σ» ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΣΩΡΑΚΗΔΕΣ,ΗΡΘΑΝ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 150 ΕΥΡΩ ΣΤΙΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΔΕ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ Η ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ Ο ΠΣΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ,ΟΠΟΤΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ????ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ!!!

   Διαγραφή
  2. πεντε εξι γιδια του ψωρρα "κατεκλυσαν" σημερα το συνταγμα
   ειχαν κρεμασμενες και κουδουνες στο λαιμο

   5-6 οπαδοί του Σώρρα «κατέκλυσαν» το Σύνταγμα (pics)
   http://www.gazzetta.gr//plus/article/1004366/5-6-opadoi-toy-sorra-kateklysan-syntagma-pics

   Διαγραφή
  3. ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ,ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΜΟΛΥΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΟΟ...

   ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΡΠΕΤΑ...!!!

   ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΕΜΕΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΩΧΛΗΣΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ,ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..

   ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ 9.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ….

   https://www.youtube.com/watch?v=5W_9fMLiQEs

   ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΟΥ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 600ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΑΜΕΤΑΚΛΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ….

   ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ …

   ΟΛΟΣ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ..

   ΚΑΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΕΔΩ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ….!!!!!

   Διαγραφή
  4. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ:
   ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !

   ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ δειτε το βιντεο..

   υπαλληλος– ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΗΞΗΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΑΣ…

   οφειλετης– ΕΧΩ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ. ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ , ΣΑΣ ΕΞΩΦΛΗΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ !

   σε λιγο.....

   διευθυντης τραπεζας – ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΣΑΣ ;

   οφειλετης – ΣΑΣ ΕΞΩΦΛΗΣΑ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !

   διευθυντης τραπεζας – ΕΕΕΕΕΕ…. ( ΜΠΕΕΕ !!! ) …. ΚΑΛΩΣ … !
   – ΓΕΙΑ ΣΑΣ !

   https://www.youtube.com/watch?v=TZ8BzlZ8Ot4

   ΥΓ
   ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ,ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ…

   Διαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ….ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ….

   ΜΗ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ…!!!

   ΕΓΩ ΚΥΡΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑ,ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ….

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/10/Screenshot-41.png

   Διαγραφή
 3. 8.35 σωστα,οι τραπαζες δανειζουν δεν δανειζονται!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 9.00 ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ??? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ??? ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ!

   Διαγραφή
  2. 9.00 ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ???ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ?

   Διαγραφή
 4. ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και ειδικα οι δικες μας! ακου να δανειστουν ιι τραπεζες απο το γυφτο τα λεφτα που τους χρωστανε!!!

   Διαγραφή
  2. ΜΟΛΙΣ ΑΦΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗΣ..

   ΘΑ ΤΟ ΧΟΡΕΨΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΖΩΟΟΟΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ,ΑΠΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙ ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ...

   ΤΟΝ ΠΟΝΕΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΣ ΖΩΟΟΟ...

   ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ...

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
   ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ; ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ! ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΤΕ ! ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ( ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 5/11/2900 ) (βίντεο)

   https://www.youtube.com/watch?v=XgxEdzlWQ4k

   Διαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]