ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ

ΨΗΦΙΣΤΕ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ Γ@ΜΩΤΟ…




Κοινοποιεί ο Γεωκών
Γράφει η  Ε. Αχαιού. 

Ο Αντισθένης, ο Έλληνας φιλόσοφος και ιδρυτής της σχολής των Κυνικών φιλοσόφων, 400 χρόνια π.Χ. είχε πει πως τα κράτη καταστρέφονται,
όταν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους σπουδαίους από τους ασήμαντους.

Από ιδρύσεως της …Δημοκρατίας, δυστυχώς, δεν καταφέραμε ποτές μας σαν λαός να ξεχωρίσουμε τους σπουδαίους από τους ασήμαντους.

Αποδεχτήκαμε, (αφού ήταν εκτός από διακαής μας πόθος και το φανερό και το κρυφό όνειρο του κάθε ενός από μας η πρόσληψη και το βόλεμα στη δημόσια υπηρεσία), το κάθε ασήμαντο τσοπανόσκυλο και ο κάθε …κομματικός σαλίγκαρος να στρογγυλοκαθίσει σε θέσεις κλειδιά της κρατικής μηχανής.

Να βολευτεί και να εξασφαλίσει, χωρίς να αξίζει, σίγουρο…μηνιαίο εισόδημα για να μπορεί να κάνει το κομμάτι του, αφού η ηλιθιότητά μας ανέχτηκε την εξαργύρωση της δουλοπρεπούς κομματικής του υποταγής σε βάρος της αξιοκρατίας και του καλώς νοούμενου συμφέροντος του τόπου.

Η νοσηρή αυτή νοοτροπία που μας διακατέχει ευνόησε την υπό των εκάστοτε κυβερνώντων, ειδικά από τους σημερινούς κομμουνιστές της εξουσίας…αναγωγή της ρουσφετολογίας σε επιστήμη υψηλών ταχυτήτων για βόλεμα και προώθηση των…ανίδεων στις υψηλότερες βαθμίδες της…κρατικής μηχανής.

Αν καταφέρναμε να ξεχωρίσουμε τους σπουδαίους από τους ασήμαντους, δεν θα δίναμε καμιά ευκαιρία στον κομμουνιστή να αναρριχηθεί στην εξουσία.

Το κράτος νοσεί εκ βάθους και όποιος δεν έχει αντιληφθεί ακόμη πως οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια στην ολική καταστροφή κοιμάται ύπνο βαθύ !

Δυστυχώς για τον τόπο, η νοοτροπία, ο τρόπος σκέψης και ο τρόπος αντίληψης και αντίδρασης στα γεγονότα, των εκάστοτε ασήμαντων…κυβερνώντων, σε συνδυασμό με τις διάφορες ανίδεες κομματικές μαριονέτες δεν μπορεί να αλλάξει με ευχολόγια αλλά με λήψη πολύ δραστικών μέτρων…

Η ευθύνη για την κατάντια της πατρίδας μας δεν βαραίνει μόνο αυτούς που ζεσταίνουν με τον κώλο τους τις καρέκλες των διάφορων κυβερνητικών γραφείων αλλά βαραίνει και όλους εμάς που τους ανεχόμαστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

1 thought on “ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ

  1. εσύ το παίζεις δήθεν πατριώτης , κατηγορώντας τους σημερινούς για………κομμουνιστές και αφήνοντας πίσω τους πραγματικούς καταστροφείς, του ΠΑΣΟΚ και της δικής σου ΝΔ,
    Σου συστήνω λοιπόν , να ψηφίσεις για δήμαρχο το κοπέλι της ντόρας και τον Κούλη για πρωθυπουργό, και κάποια μέρα τη Μαμά για το αξίωμα του προέδρου, όσο γισ τη κόρη, καλά έχει βολευτεί, αλίμονο όμως σε σένα και τα παιδιά σου που δεν νοιάζεσαι,

Comments are closed.