Έρχεται ο απόλυτος τραπεζικός εφιάλτης..«Εδώ το καλό, αριστερό, κούρεμα στις καταθέσεις μας»!

Θυμάστε κάποιες εποχές, όχι πολύ μακρινές που λέγαμε για το περίφημο «κούρεμα» που θα έρθει στις καταθέσεις των Ελλήνων; Τότε οι περισσότεροι μας έλεγαν «τρελούς». Ελάτε όμως τώρα που κάτι εξαιρετικά άσχημο ξημερώνει!


Άμεση διευθέτηση και φυσικά επίλυση του μείζονος ζητήματος των «κόκκινων» δανείων που ταλανίζει τις ελληνικές τράπεζες, ζητά η τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση. Μάλιστα δεν διστάζουν να απευθύνουν σαφείς προειδοποιήσεις προς την ελληνική πλευρά, πως αν δεν διευθετηθεί το εν λόγω θέμα, τότε δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σε ενδεχόμενη νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

«Εδώ το καλό, αριστερό, κούρεμα»!

Επί της ουσίας η τρόικα αφήνει να κρέμεται ως «δαμόκλειος σπάθη» το λεγόμενο bail in, ή αλλιώς «κούρεμα» στις καταθέσεις μας,  όπου μέτοχοι, ομολογιούχοι και καταθέτες θα κληθούν να «πληρώσουν» το κόστος μια νέας ανακεφαλαιοποίησης.  Παράλληλα οι Θεσμοί θεωρούν ότι η κυβέρνηση δεν καταδεικνύει την απαιτούμενη αποφασιστικότητα στην εφαρμογή μέτρων, όπως για παράδειγμα οι πλειστηριασμοί, που θα ωφελούσαν το τραπεζικό σύστημα το οποίο βρίσκεται εγκλωβισμένο στα δεσμά της κυβερνητικής αναλγησίας.

Το μείζον θέμα για τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο αποτελούν τα «κόκκινα» δάνεια, που χαρακτηρίζονται ως το μεγαλύτερο «βαρίδι» για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Βαρίδι το οποίο σύμφωνα πάντα με τους Θεσμούς, έχει αρνητικό αντίκτυπο στην πραγματική οικονομία που στενάζει, καθώς δεν «τροφοδοτείται» με τους ανάλογους πόρους από το τραπεζικό σύστημα. Για αυτό τον λόγο οι εκπρόσωποι των δανειστών, σε πρόσφατες επαφές που είχαν με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, ξεκαθάρισαν ότι δεν θα ξαναβάλουν το χέρι στην τσέπη, σε ενδεχόμενη νέα ανακεφαλαιοποίηση, αν δεν έχει διευθετηθεί μέχρι τότε το ζήτημα των «κόκκινων δανείων».

Η τρόικα διαμήνυσε ότι η οποία νέα ανακεφαλαιοποίηση θα γίνει σύμφωνα με τη νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία για τη «θέσπιση πλαισίου για την ανάκαμψη και την εξυγίανση πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων επενδύσεων», που βρίσκεται σε ισχύ από 1.1.2016 και προβλέπει, μεταξύ άλλων, και το αποκαλούμενο bail in…

Δυσαρέσκεια για πλειστηριασμούς-διοικητική κρίση τραπεζών

Μάλιστα θεωρούν ότι το ζήτημα των «κόκκινων» δανείων είναι άρρηκτα συνυφασμένο και με άλλα θέματα που σχετίζονται με το τραπεζικό σύστημα της χώρας και στα οποία η κυβέρνηση δείχνει αναποφασιστικότητα και κωλυσιεργία .

Οι Θεσμοί φέρνουν ως παράδειγμα τα προβλήματα που προκύπτουν στην εφαρμογή του μέτρου των πλειστηριασμών ή την οριστικοποίηση ενός τελικού σχεδίου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Αυτές οι αστοχίες, σύμφωνα με τους δανειστές, αποτελούν τροχοπέδη για το τραπεζικό σύστημα, προκειμένου να αντιμετωπίσει επαρκώς τους κακοπληρωτές και να ενισχύσει την ρευστότητα του.

Δυσαρέσκεια εκδηλώνεται, επίσης, αναφορικά με την διοικητική κρίση που εκδηλώθηκε τόσο στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) όσο και στις συστημικές τράπεζες, με αποκορύφωμα τις εξελίξεις στην Εθνική Τράπεζα. Επισημαίνουν ότι η εν λόγω διαμορφωθείσα κατάσταση δεν «ευνοεί» τη συγκρότηση ενός «πλαισίου» άμεσης δράσης, για την επίλυση των «κόκκινων» δανείων.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

28 σχόλια :

 1. Φυσιολογικό είναι, αφού υπάρχουν διάφοροι φορείς, σύνδεσμοι, σύμβουλοι που γυρίζουν κάθε μέρα και λένε στους δανειολήπτες μην πληρώνεται τα δάνεια σας θα σας χαριστούν ή θα τα πληρώσουν κάποιοι αόρατοι πλούσιοι και άλλες παπαριές, δημιουργούν μια τρελή κατάσταση, με τα παραμύθια τους, άλλοι πηγαίνουν και σταματούν όλους τους πλειστηριασμούς, χωρίς καμία διάκρη, τζάμπα είναι, τώρα ποιός θα τα πληρώσει ουδείς μιλάει, κάνουν το κορόιδο όλοι τους, σαν τους σωτήρες με τις αγωγές και με τον αέρα τον κοπανιστό χαρτιά μαιμού, μην πληρώνεται την ΔΕΗ ούτε το νερό, θα καθαρίσουμε εμείς, τελικά πληρώνουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι παραπάνω φόρους, παραπάνω ΕΝΦΙΑ, κτλ να καλύπτουν τους μπαταξήδες και τα λαμόγια. Άρα γιατί όχι να φτάσουμε και σε κούρεμα καταθέσεων στις τράπεζες, να πληρώσουν πάλι τα κορόιδα τους μπαταξήδες και τους φορείς, αλληλέγγυους αδέσποτους που κυκλοφορούν και πουλάνε αέρα. Έτσι θα φτάσουμε στο τρελό φαινόμενο να έχει πάρει ο άλλος 150 τ.μ. διαμέρισμα γιατί έτσι γούσταρε να πουλάει εφέ να κληθούν να τον πληρώσουν τα χρέοι οι σωστοί πολίτες π.χ. που έμεναν όλα τα χρόνια σε 60 τμ τρύπα αλλά έκαναν το λάθος να έχουν χρήματα στην τράπεζα !!!
  ή ο άλλος έπερενε κάποτε εορτοδάνεια και πήγαινε εκδρομές για να περνάει καλά !!!
  είναι σαν τις ασφαλιστικές εισφορές άλλοι πλήρωσαν 35 χρόνια ασφαλιστικές εισφορές και άλλοι πλήρωσαν 12 χρόνια ή και καθόλου και καλούνται αυτοί να πέρνουν σύνταξη πείνας για να λαμβάνουν και αυτοί που πλήρωσαν ελάχιστα χρόνια ή σχεδόν καθόλου !!! αυτή είναι η κατάσταση σήμερα δυστυχώς. Ορισμένοι παράξενοι τύποι λαμόγια που έχουν κάνει πολιτικούς φορείς και καλούν τον κόσμο να μην πληρώνει τα δάνεια δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι, το δημόσιο χρέος της χώρας έφτασε στα 328 δις ευρώ και το ιδιωτικό χρέος στα 239,7 δις ευρώ (τα κόκκινα δάνεια στα 116 δις ευρώ), περιμένουν να έρθουν οι εξωγήινοι ή οι αόρατοι πλούσιοι να τα πληρώσουν ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ Η' ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ..............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ''ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΧ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ Η ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ...'' μήπως θέλεις και ρέστα !!!!

   Διαγραφή
  2. μήπως έχεις καταθέσεις στο εξωτερικό σε ευρώ ή δολάρια και θες να χρεωκοπήσουμε επίσημα για να αλλάξουμε νόμισμα ............

   Διαγραφή
  3. Ο Τσίπρας και η παρέα του πάτησαν στο κίνημα' δεν πληρώνω' , που ήταν και δικά τους παιδια που προμόταραν την αντίδραση του κόσμου, για να ανέβουν στην εξουσία. Τώρα ήρθε η ώρα που αυτό τους γύρισε 'μπουμεραγκ'. Ας πρόσεχαν!

   Διαγραφή
  4. ΕΚΕΙ ΡΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4,14,104 !!! ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΡΟΛΛ !!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  5. Όχι θα κάτσουμε να πληρώνουμε για όλους τους δεν πληρώνω και τον κάθε μπαταχτσή! Πλήρωσε εσυ τρολ

   Διαγραφή
  6. κύριε άγνωστε G που μας το παίζεις λαικός αγωνιστής, θέλω να απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα: 1) Αν όλοι ακολουθήσουν τη συμβουλή σου και δεν πληρώνουν, ποιος θα καλύψει το κόστος των παροχών; Προφανώς όλοι οι φορολογούμενοι! Είναι όμως δίκαιο να πληρώνω εγώ την συντήρηση του αυτοκινητόδρομου που χρησιμοποιείς εσύ χωρίς να πληρώνεις διόδια ; 2) Αν κανείς δεν πληρώνει το δάνειο που πήρε, ποιος θα καλύψει το κόστος της ζημιάς των τραπεζών; Όλοι οι φορολογούμενοι μέσω της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Άρα εγώ που πληρώνω κανονικά το δάνειο που πήρα, μέσω της φορολογίας θα πρέπει να πληρώνω και το δικό σου δάνειο, επειδή εσύ αρνείσαι να το πληρώσεις... 3) Αν οι επιβάτες στα λεωφορεία δεν πληρώνουν το εισιτήριό τους, ποιος θα καλύψει το κόστος της λειτουργίας τους; Οι φορολογούμενοι, μέσω των υπέρογκων φόρων που πληρώνουμε όλοι...Άρα, θα πρέπει ακόμη κι αν εγώ δεν χρησιμοποιώ λεωφορείο, να φορολογούμαι αγρίως για να ταξιδεύουν τζάμπα τα μέλη του κινήματος "δεν πληρώνω"... Τελικά, αν όλοι δεν πληρώνουν και δεν έχουν καμία επίπτωση γιαυτό, τότε κύριε εμείς οι υπόλοιποι που πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας είμαστε τα κορόιδα, αφού μέσω της φορολογίας, θα πρέπει να πληρώσουμε και τις δικές υποχρεώσεις , για τις πανάκριβες μεζονέτες που αγοράσατε, τα τζιπ που οδηγούσατε , τις ακριβές τσάντες που πήρατε και τις διακοπές που κάνατε με τις δεκάδες απλήρωτες πιστωτικές κάρτες που εκδίδατε για να ζείτε πάνω από τις οικονομικές σας δυνατότητες... Αυτό δεν είναι κίνημα αντίστασης, αλλά κίνημα κοροϊδίας όλης της κοινωνίας, αφού το δικό σας λογαριασμό για όσα καταναλώσατε ή καταναλώνετε (σπίτια,αυτοκίνητα, μεταφορές, διόδια, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, καταναλωτικά και άλλα δάνεια) θέλετε να τον πληρώσουμε εμείς, που μας θεωρείτε κορόιδα επειδή κάνουμε το αυτονόητο, πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας... Ντροπή σας!

   Διαγραφή
  7. ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΙΤΑΛ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΜΕΝΟΥΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΗΜΕΡΕΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΡΚΕΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ,ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΕΞΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΟΡΘΙΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...!!!!

   Διαγραφή
  8. για πιες πληρωμές μιλάτε κύριε G αφού από το 2012 δεν έχει γίνει καμία, δεν υπάρχει αντίκρυσμα, δηλα΄δη ακάλυπτες επιταγές, γιατί καταστρέφετε την χώρα μου, ποιά συμφέροντα εξυπηρετείτε τελικά .....

   Διαγραφή
  9. κύριε G, προϊόν απάτης και δόλου, είναι τα χρεόγραφα των εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων, με τα οποία ο Αρτέμης Σώρρας και η παρέα του θα έσωζαν την Ελλάδα. Στις 5 Απριλίου 2013, και σύμφωνα με τα αποκλειστικά έγγραφα που παρουσιάζει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής», το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αίτημα των ελληνικών Αρχών (στις 29 Μαρτίου 2013), που διερευνά τους εθνοσωτήρες, απάντησε ότι τα χρεόγραφά τους δεν είναι έγκυρα, οι λογαριασμοί στους οποίους αναφέρονται δεν υπάρχουν και ότι σε κάθε περίπτωση η διακίνησή τους πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα. Μεγάλη έρευνα που διεξάγεται στην ευρύτερη πολιτεία της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, βγάζει πλέον... στον αφρό, την απάτη του Ελληνα υπηκόου Αρτέμη Σώρρα και του Ελληνοαμερικανού Μανώλη Λαμπράκη, της περίφημης Οργάνωσης Εnd National Debt (το τέλος του χρέους), που με το πακέτο 600 δισ. δολαρίων, που διατείνονται ότι έχουν..., θέλουν να σώσουν τη χώρα!

   Διαγραφή
  10. κύριε G,φάκελος 670 σελίδων βρίσκεται στα χέρια του κ. Γιώργου Γιαλτουρίδη, οικονομολόγου και επιχειρηματία στον τομέα του Risk solutions, τμήματος του Τειρεσία στη Βοστώνη, όπου αποκαλύπτεται ξεκάθαρα με επίσημα στοιχεία η απάτη που έχει στηθεί από τους Σώρρα-Λαμπράκη. Οι ελληνικές Αρχές ρώτησαν: «Τα λεφτά υπάρχουν;» και οι αμερικανικές απάντησαν: «...Δεν υπάρχουν». Στον αμερικανικό Τειρεσία της Μασαχουσέτης έχουν φθάσει έγγραφα που αποδεικνύουν ότι τα 600 δισ. εμπεριέχονται σε πλαστά χρεόγραφα που έχει τυπώσει και διακινεί ένας πρώην δικηγόρος ονόματι Στίβεν Λούις Γουόσνι. Ο εκδότης και υπογράφων τα ομόλογα είναι κάτοικος της πολιτείας της Ουάσιγκτον και το 2003 διεγράφη ως ανίκανος να ασκήσει δικηγορία, από τον Δικηγορικό Σύλλογο της πολιτείας, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της πολιτείας, που φιλοξενείται στον επίσημο δικτυακό τόπο του συλλόγου. Μετά την αργία του λοιπόν, «είχε τη φαεινή ιδέα» ή άλλως πρόκειται για τη λεγόμενη «θεωρία του αχυρανθρώπου», να αποδώσει σε αμερικανική εταιρεία με τον τίτλο «UNITED STATES» που εδρεύει στην Ουάσιγκτον, την έκδοση χρεογράφων, τα οποία φέρονται να ενσωματώνουν χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών... έναντι διαφόρων που τα χρησιμοποιούν! Συνεργάτης του Στίβεν Λούις Γουόσνι, στη συνέχεια, εξουσιοδότησε τον Αρτέμη Σώρρα να διακινεί τα χρεόγραφα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να θέλει να διοχετεύσει τα υποτιθέμενα 600 δισ. στο χρέος της Ελλάδας. Μάλιστα, ανερυθρίαστα οι END παρουσίασαν πέρσι τον Οκτώβρη στην Αθήνα πλαστό, όπως απεδείχθη, έγγραφο που αναφέρει ότι ο κ. Αρτέμιος Σώρρας έχει καταθέσει το ισόποσο των 600 δισ. δολαρίων σε χρεόγραφα του αμερικανικού Δημοσίου με ημερομηνία λήξεως τον Αύγουστο του 2014. Δεν δίστασαν να μπλέξουν και την Bank of Montreal στην περίεργη υπόθεσή τους, ισχυριζόμενοι ότι εκεί βρίσκεται ο θησαυρός του Μίδα. Η Bank of Montreal είναι μία από τις 5 μεγαλύτερες τράπεζες του Καναδά με καταθέσεις που φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια, δηλαδή το ένα τέταρτο από τα υποτιθέμενα κεφάλαια που κατέθεσαν οι ομογενείς. Οι κ.κ. Σώρρας και Λαμπράκης επιμένουν στους απίθανους ισχυρισμούς τους περί των 600 δισ. και απαιτούν να γίνει έλεγχος χρεογράφων. «Τα χρεόγραφα για να ενεργοποιηθούν χρειάζονται τον Σώρρα, το κράτος και μια κεντρική τράπεζα που να συναινέσει. Οι ίδιοι μιλούν για έλεγχο χρεογράφων, όμως με τις δικές τους προϋποθέσεις που είναι οι εξής: πρώτον να κατατεθούν τα χρεόγραφα στην Τράπεζα Ελλάδος και δεύτερον η Τράπεζα μέσω σουίφτ, να στείλει στην Αμερική εξουσιοδότηση στον Σώρρα για το ποσό! Επιπλέον, ο ίδιος ζητά να ανταλλάξει τα δικά του ομόλογα, με αντίστοιχα γνήσια ελληνικά ομόλογα. Δηλαδή, θέλει να ανταλλάξει ελληνικά ομόλογα με ψεύτικα χρεόγραφα», λέει στο «Εθνος της Κυριακής» ο κ. Γιώργος Γιαλτουρίδης. Ο εκδότης είναι ένας δικηγόρος διαγραμμένος από τον σύλλογο του. Το ταξίδι ανά την υφήλιο των πλαστών ομολόγων αξίας 2,8 τρισ. δολαρίων

   Διαγραφή
  11. ΟΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!!1

   ΝΑΤΟΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΟΝΤΙΚΟ,ΕΦΕΡΕ ΛΑΣΠΕΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΟΝ ΑΠΟΞΕΡΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ "ΚΥΡΙΟ" ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΙ...

   ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΕ..!!

   Διαγραφή
  12. ΕΜΕΙΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΑΣ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ???? ΧΑΧΑΧΑΑ

   http://www.ksipnistere.com/2016/10/blog-post_9479.html#comment-form
   Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
   Ο Σώρρας και τα λεφτά που (δεν) υπάρχουν

   Η πλαστογραφημένη απόφαση του δικαστηρίου που διακινούν τα τσιράκια του Σώρρα !

   http://emploki.blogspot.gr/2016/09/blog-post_33.html

   Διαγραφή
 3. Ορισμένοι συνέλληνες τι έκαναν γνωστοί μου λαμόγια, έγραψαν την περιουσία που είχαν στα παιδιά τους και κράτησαν μόνο το διαμέρισμα που πήραν πριν από 10 χρόνια στο όνομά τους, τα παιδιά τους είναι ενήλικα και τι λένε τώρα λόγω της οικονομικής κρίσης δεν μπορώ να πληρώσω το δάνειο στη τράπεζα, να μου το χαρίσουν ή να μου το κουρέψουν, αυτοί δυστυχώς είμαστε, απατεώνες και λαμόγια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εμφανίζονται δε διάφοροι φαντομάδες σε ορισμένα site στο διαδίκτυο ως σωτήρες, μυστηριώδη τύπου αγνώστου προελεύσεως, οι οποίοι υπόσχονται σωτηρία αρκεί να μην πληρώνεις το δάνειο σου, χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί τι αποβλέπουν για ποιους εργάζονται, τι αποσκοπούν να πετύχουν, π.χ. μπορεί αυτοί να έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, χιλιάδες ευρώ και επιδιώκουν την χρεωκοπία της χώρας ώστε να καθιερωθεί εθνικό νόμισμα, δραχμή, η οποία θα υποτιμηθεί φυσιολογικά τουλάχιστον κατά 50 % τους πρώτους μήνες εφαρμογής και έτσι θα αγοράσουν στη μισή τιμή οικόπεδα, ακίνητα, μαγαζιά με τα χρήματα που έχουν στο εξωτερικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άντε με το καλό. Καλώς να δεχθούμε τον επόμενο Βαρουφάκη, που εμφανίσθηκε εδώ. Με λίγη προβολή ακόμα τη Βουλή την έχει άνετα. Το γεγονός ότι διαπράττει ποινικά αδικήματα θα μας απασχολήσει ποτέ σε κανένα άρθρο? Ή θα συνεχίσουμε να αβαντάρουμε φελλούς?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλα η αστυνομια που ειναι να τους μαζεψει ολους αυτους ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
  ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΑΡΑΡΟΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

   Διαγραφή
  2. ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ,ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ...

   ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ??

   ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΓΓΥΗΣΗ Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ,ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ,ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ,ΧΑΛΑΛΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ,ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ,ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΣ...

   Διαγραφή
  3. ΚΟ! ΚΟ! ΚΟ! ΚΟ! ΚΑΚΑΡΙΖΑΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ

   Διαγραφή
  4. ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD... ......666...... είπε...18 Νοεμβρίου 2012 11:10 μ.μ.
   Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ''ΙΔΙΩΤΩΝ'' ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ!


   PROJECT WORD EVACUATION,ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΝΕΦΕΛΕΣ...ΣΤΟ ΑΓ.ΟΡΟΣ...


   O EΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ SPACE TIMELORD ΠΑΡΕΣΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΑ....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΟΜΙΣΕ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ....

   {ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, ΝΟΈΜΒΡΙΟΣ 18, 2011 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ BLOGSPOT}
   Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΤΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
   ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ….
   ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ-ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ…ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.
   ΚΑΙ ΤΑΥΤΑ ΕΙΠΩΝ ΒΛΕΠΟΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΠΗΡΘΗ ,ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΗ ΥΠΕΛΑΒΕΝ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΑΥΤΩΝ.
   ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΕΣ ΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ…ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΑΝΔΡΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΕΙΣΤΗΚΕΣΑΝ ΑΥΤΟΙΣ ΕΝ ΕΣΘΗΤΙ ΛΕΥΚΗ,
   ΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΟΝ,
   ΑΝΔΡΕΣ ΤΙ ΕΣΤΗΚΑΤΕ ΕΜΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ;
   ΟΥΤΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΑΝΑΛΗΦΘΕΙΣ ΑΦ’ΥΜΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ,ΟΥΤΩΣ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ,ΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΕΘΕΑΣΑΣΘΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ…
   ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΑΚΤΙΝΑ.
   Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.
   ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ.
   ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ….
   ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΔΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΡΦΗ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ….
   ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: UFO? TAKING ENERGY FROM EARTH? TAKING WATER? WHAT IS IT?
   http://www.youtube.com/watch?v=a66GDKGfwIE&feature=player_embedded

   ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ!!!.....ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΛΗΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ Α.Τ.Ι.Α. ..ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ''ΞΕΝΟΙ'' ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ!

   ΑΚΟΥΣΤΕ....slayer - angel of death...

   ...Ο ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΤΟΥΝΕΛ...
   ...Ο ΑΠΟΜΑΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ...
   ...Ο (εξωγήινος ΕΛ) ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΓΗ'Ι'ΝΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ...και των απανταχού μασώνων!!!
   ...O EPISTROFEAS AΠO TON SYMPANTIKO AXRONO...
   ...Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜΙΚΟΥ 666...
   ...Ο ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΛ SPACE TIMELORD...
   ......666......

   Διαγραφή
  5. ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΟΛΑΕΙ,ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΑ,ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ...

   ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΜΤ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΙΛ ΘΥΜΑΤΑ...

   Διαγραφή
  6. ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΣΜΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΓΥΦΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

   Διαγραφή
  7. http://www.ksipnistere.com/2016/10/blog-post_9479.html#comment-form
   Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
   Ο Σώρρας και τα λεφτά που (δεν) υπάρχουν

   Η πλαστογραφημένη απόφαση του δικαστηρίου που διακινούν τα τσιράκια του Σώρρα !

   http://emploki.blogspot.gr/2016/09/blog-post_33.html

   Διαγραφή
  8. @Giannis Paterakis11 Νοεμβρίου 2016 - 8:35 μ.μ. ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΗΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΕΡΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ????? ΝΤΑΞ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΒΡΙΣΙΜΟ ΜΩΡΗ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΣΩΡΙΑΣΗ ΒΡΙΣΤΕΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΙΕΣΥ "ΦΤΙΑΧΝΕΣΑΙ"..ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ ΤΣΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
 8. Στίχοι:
  Μουσική:
  1. Πίσσα Και Πούπουλα

  Πίσσα και πούπουλα στον βασιλιά
  Πίσσα και πούπουλα στα αφεντικά
  Πίσσα και πούπουλα στους υπουργούς
  Πίσσα και πούπουλα στους αρχηγούς

  Όχι άλλες βόμβες και μολότοφ
  κρεμάλες, δολοφονίες
  το μόνο που αξίζει είναι αυτό
  μόνο πίσσα, πίσσα και πούπουλα

  Πίσσα και πούπουλα στα δημαρχεία
  Πίσσα και πούπουλα στη νομαρχία
  Πίσσα και πούπουλα στην Βουλή
  Πίσσα και πούπουλα στην κρατική γραμμή

  Όχι άλλες βόμβες και μολότοφ
  κρεμάλες, δολοφονίες
  το μόνο που αξίζει είναι αυτό
  μόνο πίσσα, πίσσα και πούπουλα

  Πίσσα και πούπουλα, αστυνομία
  Πίσσα και πούπουλα, στρατονομία
  Πίσσα και πούπουλα, Ρωσία Αμερική
  Πίσσα και πούπουλα στην κρατική γραμμή

  Όχι άλλες βόμβες και μολότοφ
  κρεμάλες, δολοφονίες
  το μόνο που αξίζει είναι αυτό
  μόνο πίσσα, πίσσα και πούπουλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]