Λέτε να ακούσουμε και το… «Λευτεριά στον Λιγδάδη!»

Ο σκοπός του παρόντος άρθρου είναι να προκαλέσει τους αναγνώστες να το διαβάσουν και φυσικά να μην προλάβουν να κρίνουν από τον παραπλανητικό τίτλο που λειτουργεί ως click bait και αποδεικνύει δυστυχώς περίτρανα πως η συντριπτική πλειοψηφία των περιηγητών του Διαδικτύου μένει στις επικεφαλίδες και τις εντυπώσεις. Κανείς ή για να είμαι ακριβοδίκαιος ελάχιστοι μπαίνουν στην ουσία μιας υπόθεσης και δεν την αντιμετωπίζουν επιφανειακά και πρόσκαιρα όπως κάνουν συστηματικά τα «έγκυρα» και «έγκριτα» Μέσα Μαζικής… Ενημέρωσης (;) της χώρας.

Λευτεριά στον Λιγδάδη, λοιπόν, μήπως και κάποιες συνειδήσεις ξυπνήσουν και σταματήσουν να κρύβονται πίσω από το παραπέτασμα της απέραντης υποκρισίας. Με το να χώνει η παραπαίουσα, ασύνδετη και σαπισμένη Ελληνική κοινωνία βαθιά το κεφάλι της συνέχεια στην άμμο, δεν σημαίνει ότι η φωτιά που έχει ανάψει γύρω μας θα σβήσει!

Το μείζον ζήτημα της υπόθεσης Δημήτρη Λιγνάδη, αυτού του σκουπιδιού που δεν έχει δικαίωμα να αναπνέει, αυτού του διάσημου, «ευυπόληπτου» και καταξιωμένου θεατράνθρωπου που όλοι έσκυβαν να του φιλήσουν το… χέρι δεν είναι η παιδεραστεία, ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

Μιλάω για μια ατέλειωτη κοινωνική υποκρισία που νομίζει ότι πίσω από το δάχτυλο ενός χεριού μπορούν να κρυφτούν όλες οι πομπές της. Ρωτάω λοιπόν:

*Γιατί είναι απεχθές το «Λευτεριά στον Λιγνάδη», αλλά είναι ως ένα σημείο αποδεκτό το «Λευτεριά στον Κουφοντίνα», του κατά συρροή ψυχανώμαλου δολοφόνου; Ενός αδίστακτου ανθρώπου που αφαιρούσε ανθρώπινες ζωές βάσει της ψευτοϊδεολογίας του, αλλά τώρα ζητά… Δικαιοσύνη. Ενός «κοινωνικού αγωνιστή» που έχει προστρέξει σχεδόν όλος ο ΣΥΡΙΖΑ προς υπεράσπισή του.
*Γιατί είναι σιχαμένος ο Κούγιας τώρα, ο υπερασπιστής του Κορκονέα, αλλά ήταν κοινωνικό πρότυπο όταν ήταν συνήγορος της Οικογένειας Τοπαλούδη; Τότε ήταν καλός ο Αλέξης; Τώρα είναι εμετικός; Τίποτα από όλα αυτά, απλά είναι δικηγόρος ο άνθρωπος και παθιάζεται κάθε φορά με την υπόθεση που αναλαμβάνει.
*Γιατί κάποιοι επιλέγουν να μιλήσουν τώρα (ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ), οι οποίοι ισχυρίζονται ότι ήξεραν εδώ και δεκαετίες (βλέπε Π. Αναστασοπούλου & Κ. Γρηγοριάδη), αλλά σιωπούσαν; Ειλικρινά πόσα παιδάκια έπρεπε ακόμα να βιάσει ο Λιγνάδης για να βγουν κάποιοι να καταγγείλουν; Ξέρουν το άρθρο του Ποινικού Κώδικα (232) για την παρασιώπηση εγκλήματος; Τι νομίζουν ότι κάνουν τώρα, λέγοντας ότι ήξεραν, αλλά δεν μιλούσαν;

Το ίδιο συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με το «γουρούνι της πολιτικής, τον καθηγητή Νομικής του ΑΠΘ» που όλοι φωτογραφίζουν ως τον Βαγγέλη Βενιζέλο όπως ο Φ. Κρανιδιώτης, αλλά κανείς δεν μιλάει με στοιχεία και ντοκουμέντα. Πάλι κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο…
*Πότε θα σταματήσει αυτή η υποκρισία με το να πέφτουν συνέχεια τα κανάλια και οι έκπληκτοι δημοσιογραφίσκοι από τα σύννεφα, όταν ακούν για πιάτσες ανηλίκων, για trafficking, για παιδεραστία και κυκλώματα; Σοβαρά τώρα; Δεν ξέρετε τι γίνεται στην πλατεία Κουμουνδούρου, δεν ξέρετε πού πουλιούνται τα ναρκωτικά στην Ομόνοια, πού συχνάζουν οι κωλομπαράδες και πως τα παιδιά των παράνομων μεταναστών και δη τα ασυνόδευτα είναι βορά στα νύχια των ανώμαλων; Αγνοείτε ότι όταν στοιβάζαν ανθρώπινες ψυχές στην πλατεία Βικτωρίας οι ανώμαλοι όλης της Αθήνας πήγαιναν εκεί για εκτόνωση με 5 ευρώ; Σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ε…
Τέλος, μέσα στην απέραντη υποκρισία σας, γιατί δεν ομολογείτε πως η ενδεδειγμένη ποινή για τον Λιγδάδη και τους ομοίους του, αφού φυσικά καταδικαστούν αμετάκλητα με ντοκουμέντα, είναι η επαναφορά της θανατικής ποινής. Πώς μπορεί να σωφρονιστεί ένας άρρωστος άνθρωπος και μάλιστα μέσα στην φυλακή; Θα έπρεπε ο ίδιος να επιλέξει από νωρίς να ευνουχιστεί, πριν διαπράξει εγκλήματα. Τώρα είναι αργά… Αλλά κάτι τέτοια είναι «φασιστικά», ε; Φάτε λοιπόν παιδεραστία!
Τώρα δυστυχώς είναι πολύ αργά για δάκρυα πάνω από τις χαμένες ψυχές των παιδιών, την αθωότητα των οποίων στέρησε για πάντα ο Λιγνάδης. «Λευτεριά στον Λιγνάδη» λοιπόν, μήπως και αντικρύζοντας κατάματα την δυσωδία και την ασχήμια αυτής της κοινωνίας που βρωμά από το κεφάλι αποφασίσουν κάποιοι να την αλλάξουν ριζικά και συθέμελα!

loading...