Ο ρατσιστικός κατά των Ελλήνων "αντιρατσιστικός νόμος" των νεοφιλελεύθερων ΝουΔούλων και των αμερικανοκατσαπλιαδοσυριζονιών ως φονικό όπλο κατά των Ελλήνων !

Δρ Κρίτων Δ. Ιακώβου
Αγαπητοί ελεύθεροι-πολιορκημένοι Μπλογκοσφαιρίτες,
Είμαι δρ φαρμακοποιός και εργάζομαι περίπου είκοσι συναπτά έτη στο Υπουργείο Υγείας (Υ.Υ.), εκ των οποίων τα 10 ως υγειονομικός επιθεωρητής.
Επειδή θεωρούσα καθήκον μου να
κάνω χρήση του συνταγματικού και δημοσιοϋπαλληλικού δικαιώματός μου να εκφράζω ελεύθερα τις πολιτικές, θρησκευτικές, φιλοσοφικές και επιστημονικές πεποιθήσεις μου, έκρινα σκόπιμο να αναρτώ στους πίνακες ανακοινώσεων του Υ.Υ. κείμενα με φωτογραφίες που εξέφραζαν την αποδοκιμασία και την αγανάκτησή μου για τον πόλεμο που εξαπολύει η παρούσα Κυβέρνηση μαζί με την Αντιπολίτευση εναντίον της Ελληνορθοδοξίας.
Για αντίποινα, προκειμένου να με τρομοκρατήσουν, τρεις φορές «άγνωστοι» εισέβαλαν στο γραφείο μου, έσκισαν τις αφίσες που είχα κολλήσει, έσκισαν εικόνες Αγίων της Ορθόδοξης Πίστεώς μας και έκλεψαν προσωπικά μου αντικείμενα. Επίσης, επανειλημμένως με απειλούσαν ότι αν δεν σταματούσα τις αντικυβερνητικές αναρτήσεις θα με έκαναν "μαύρο στο ξύλο" ή θα με σκότωναν.
Προσφάτως, μια κατ' ανάθεση Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας και Πρόεδρος του Συλλόγου των υπαλλήλων (Καλλιόπη Φράγκου) με χαρακτήρισε στη καταγγελία της, ρατσιστή, σεξιστή και χυδαίο,  με αποτέλεσμα να τεθώ σε αργία για το αδίκημα της απρεπούς και ανάρμοστης συμπεριφοράς που μπορεί να επισύρει την απόλυση, κυρίως για μια φωτογραφία (που είχε αναρτηθεί σε πίνακες ανακοινώσεων του Υπουργείου Υγείας) στην οποία απεικονίζεται μια γυναίκα με μουσουλμανική μαντήλα, ντυμένη (όχι γυμνή) με φόρμα γυμναστικής σε στάση γιόγκα με γραμμένα τα ακόλουθα : «Στο Σχιστό σε ειδυλλιακό περιβάλλον γίνονται σεμινάρια αναρχοαπλυτοαριστερίστικης τζιχαντιστικής επαναστατικής γυμναστικής, χοτ γιόγκα, διαλογισμού, υπνωτισμού και υπερβατικής αριστερόχειρης αυτοϊκανοποίησης».
Στο γραφείο μου υπάρχουν χριστιανικές εικόνες (όσες γλίτωσαν από το αντίθεο μένος τους), προσωπικά μου αντικείμενα και αρκετά πορίσματά μου. Με εντολή του Υπουργού κλείδωσαν το γραφείο μου και μου απαγόρευσαν να εισέρχομαι στο Υπουργείο πριν από τις 12 το μεσημέρι (την ημέρα που πληροφορήθηκα την εντολή του Υπουργού με συνόδευσε αστυνομικός μέχρι την τουαλέτα στο ισόγειο του Υπουργείου και αποχώρησα ευθύς αμέσως).
Απειλούμαι λοιπόν με οριστική παύση διότι τόλμησα να επικρίνω την ανθελληνική και μισελληνική πολιτική του κυβερνώντος πολιτικού κόμματος, την κατ' εντολή των ξένων επικυρίαρχων πολιτική των ανοιχτών συνόρων και την αθρόα  και κατόπιν προσκλήσεως εισβολή, του λαθρομεταναστευτικού Ισλάμ  και να διαμαρτυρηθώ για τον ρατσισμό κατά των γηγενών, των Ορθοδόξων Ελλήνων. Αυτές τις δόλιες μεθόδους χρησιμοποιούν οι διαστρεβλωτές της αλήθειας και της πραγματικότητας, οι άσοι του ψέμματος και της υποκρισίας, οι νεοταξικοί αριστεροδεξιοί που κυβερνούν τη Χώρα μας, προκειμένου να εδραιώσουν το αντίχριστο καθεστώς τους. Διαπόμπευση, κατατρομοκράτηση, εκβιασμός και πειθαρχική και/ή ποινική δίωξη είναι τα όπλα που μεταχειρίζονται, προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις μας και να παραδειγματίσουν αποτρεπτικώς, όσους σκοπεύουν να αντιδράσουν, προβάλλοντας τη δήθεν "παντοδυναμία" και το δήθεν "αήττητο" της καθεστηκυίας Τάξης.
Επειδή η κατηγορία της «αναξιοπρεπούς και ανάρμοστης συμπεριφοράς» είναι εντελώς ασαφής και αυθαίρετη, γίνεται "εκμετάλλευση" από τους επιτήδειους υπαλλήλους της αδυναμίας αποδείξεως της αθωότητας των "στοχοποιημένων" από αυτούς. Έτσι, το Δημόσιο μετατρέπεται σε φασιστικό-ρατσιστικό  μόρφωμα με στρατιωτική δομή, όπου επικρατεί η τυφλή υποταγή στον ανώτερο, η αμείλικτη στάση στον κατώτερο, οι "κατασκευασμένες" σκευωρίες και επιβάλλεται το μέτρο της αργίας αφηρημένα και αδιακρίτως για να "ξεφορτωθεί" τους μη "αρεστούς". Προκειμένου λοιπόν να απαλλαγούν ευκολότερα από εμένα μηχανεύτηκαν τον εμπλουτισμό του κατηγορητηρίου μου, με τις ιδεοληπτικές εμμονές τους περί δήθεν ρατσιστικής, σεξιστικής, ομοφοβικής, φασιστικής  και χυδαίας συμπεριφοράς. Με το αυτό ψυχολογικό τέχνασμα  κατάφεραν να προβάλλουν και να μεταθέσουν σε μένα, το ρατσισμό τους (που πάντοτε εμπεριέχει το στοιχείο της υποτίμησης) κατά των Ελλήνων.
Σε μια διαδικτυακή ανάρτηση εικονίζεται στο εξώφυλλο ενός πεσμένου στο έδαφος περιοδικού η Τασία Χριστοδουλοπούλου (πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και νυν γ' αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας) και ένας σκύλος με γυρισμένα οπίσθια να αφοδεύει επ' αυτής. Η εν λόγω φωτογραφία αναρτήθηκε στο σταντ ανακοινώσεων του Υ.Υ. και προκάλεσε αρνητικά σχόλια.
Ο γράφων, ερωτηθείς από τον Διευθυντή της υπηρεσίας του (Τάσο Παππά από το χωριό Παπαδάτες Πρέβεζας ή όπως τον αποκαλεί ο γράφων, Παππατασούλη), αν ήταν ο δράστης της εν λόγω ανάρτησης (ο προϊστάμενος θεώρησε τη σκυλίσια αφόδευση επί φωτογραφίας, προσβολή δημοσίου προσώπου), απήντησε αρνητικά. Μελετώντας τη φωτογραφία, ο γράφων διεπίστωσε ότι ο συντάκτης της δεν προέβη σε τίποτε το μεμπτό, αντιθέτως παρουσίαζε ένα σκύλο με ιδιαίτερη ευφυΐα στον οποίο ανέθεσε η ξενόδουλη Πολιτεία να απονείμει δικαιοσύνη αντ' αυτής. Ο δε σκύλος ορθώς πράττων, αφόδευσε με περισσή ευγένεια επί της φωτογραφίας και όχι επί του προσώπου της συριζαϊκής μούμιας που προσκαλούσε συστηματικά και βάσει ξενοκίνητου εθνοκτόνου σχεδίου είτε διαδικτυακώς, είτε με πολιτικές πράξεις είτε με ομιλίες της τη λαθρομεταναστευτική μουσουλμανική πλημμυρίδα, προκειμένου να ζήσει το μύθο της (παρασιτικώς και σε βάρος των λιμοκτονούντων, ανέργων Ελλήνων) στη χώρα των ανοιχτών συνόρων και της ελλιπούς έως ανύπαρκτης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (για τους γηγενείς).
Εμβαθύνοντας ακόμη περισσότερο, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι Αρχές της χώρας, είναι φυσικό να αδυνατούν να πράξουν το καθήκον τους και να επιβάλλουν την ποινή που προβλέπεται σε περιπτώσεις εσχάτης προδοσίας, σε μια χώρα προτεκτοράτο των ξένων τοκογλύφων, με καταλυμένο το Σύνταγμα και παραχωρημένη την Εθνική κυριαρχία. Ως εκ τούτου, αυτό που δεν τολμούν να πράξουν τα αρμόδια όργανα του Κράτους, το πράττουν, κατόπιν ανάθεσης, οι άμοιροι οι σκύλοι, κατά το "σκυλίως" δυνατόν !
Στη φωτογραφία αυτή ήταν γραμμένη η φράση : Ελλάς, ένα απέραντο μουσουλμανικό αφοδευτήριο. Και τα ακόλουθα : Ε, όχι τη πεντάμορφη κυρά Τασία. Τι σου έκανε αυτή η καλή κυρία ; Έφερε κατόπιν διαδικτυακού προσκλητηρίου μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμολάθρο. Ε και λοιπόν, εσύ έπρεπε να τη χέσεις γι' αυτό ; Γιατί, γλυκό μου σκυλάκι ; Τόσοι άνθρωποι χάρη σ' αυτή ζουν το μύθο τους κι εσύ αποπατείς πάνω της ; Ντροπή !
Μάλιστα στην ανάρτηση αυτή ήταν γραμμένο και ένα άκρως συγκινητικό ερωτικό ποίημα αφιερωμένο στη λαθρομουσουλμανόφιλη ζαρωμένη συριζόγρια από έναν ερωτοχτυπημένο υπαλληλίσκο του Υπουργείου Υγείας. Σας το παραθέτω προς ανάγνωση και σας συνιστώ να έχετε δίπλα σας μωρομάντηλα για να σκουπίσετε τα δάκρυά σας από τον κλαυσιγέλωτα :
Σ’ έχω ερωτευθεί:
Στης Βικτώριας τα παγκάκια ψάχνω θέση ναλιαστώ,
με τους λάθρο της Τασίας να συγχρωτιστώ.
Την εικόνα σου’ χω στο γραφείο, μεσ’ το λούμπεν Υπουργείο,
κάτ’ από τη φωτό του Κουρουμπλή, της Τασίας έχω τη μορφή,
Μέρα νύχτα μέσα στο μυαλό, δεν μπορώ να κοιμηθώ,
Στην καρδιά μου μια τρύπα, μια πληγή ανοιχτή.
Χθες το βράδυ στο ‘πα.
Σ’ έχω ερωτευθεί, Τασία μου χρυσή,
σ’ έχω ερωτευθεί.
Είσαι ότι έχω σκεφτεί ότι έχω ονειρευτεί,
σ’ έχω ερωτευτεί, μεσημέρι θλιμμένο, το μυαλό αδειανό,
πες μου τι περιμένω και δεν τηλεφωνώ;
Αγάπη μου θλιμμένη, ο  Δρίτσας σ’ έχει στενά μαρκαρισμένη,
η όψη του είναι ταραγμένη, η καραμπίνα του οπλισμένη,
δεν μπορείς να μιλήσεις, κάπου έχεις κρυφτεί,
μην ζητάς εξηγήσεις, σ’ έχω ερωτευθεί.
Το απόγευμα σβήνει και η νύχτα θα ‘ρθει,
όποιος ξέρει να δίνει, μόνο αυτός θα σωθεί.
Μπερδεμένες οι σκέψεις, μια ανάσα καυτή
και μονάχα τρεις λέξεις, σ’ έχω ερωτευθεί.
Σε λατρεύω Τασία μου,
την ανεργία θα σκίσεις,
δούλους πολλούς, εισαγωγής,
τον τόπο θα γεμίσεις.
Μόνο, για τα πολλά τα ’ντηλιακά της ηλιοθεραπείας, Κορρέ να προτιμήσεις, τα εισαγόμενα να τα περιφρονήσεις, μη δειλιάσεις τα ξένα να ‘κτοπίσεις.
Τασία λέω το πρωί, Τασία το μεσημέρι, μην ζητάς εξηγήσεις, σ’ έχω ερωτευθεί.
Το απόγευμα σβήνει και η νύχτα θα‘ρθει,
όποιος ξέρει να δίνει, μόνο αυτός θα σωθεί.
Και για αυτή τη φωτογραφία της "θεσμικής" και "διαφανούς" γηραιάς συριζαϊκής ισλαμολάτρισσας, την οποία έθιξα κατά τον Παππατασούλη, παραπέμφθηκα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Υ. Υ. και τέθηκα σε δυνητική αργία.
Αγαπητοί διωκόμενοι Μπλογκοσφαιρίτες ούτε η ουδετερότητα ούτε η σιωπή αποτελούν λύση στα  προβλήματά μας. Άλλωστε, σύμφωνα με το ρητό «ο σιωπών δοκεί συναινείν», η σιωπή μπορεί να ερμηνευθεί σαν αποδοχή ή συναίνεση. Οι κυβερνώντες σε αγαστή συνεργασία με τους δήθεν αντιπολιτευόμενους, σφυγμομετρούν το ορθόδοξο χριστιανικό και το εθνικό μας φρόνημα και ενεργούν αναλόγως με τις αντιδράσεις μας. Δυστυχώς, τη στιγμή αυτή το φρόνημά μας έχει καμφθεί λόγω της γενικευμένης νεοταξικής επίθεσης της σχολής Σικάγου και του δόγματος του Σοκ και προπάντων λόγω της δικής μας αμετανοησίας και σκληροκαρδίας και γι' αυτό θυμίζει το σφυγμό ενός μελλοθάνατου. Έτσι, οι θρασύδειλοι νενέκοι, βλέποντας ότι "δεν κινείται τίποτα" στη λεηλατημένη Πατρίδα μας, προβαίνουν σε ολοένα και μεγαλύτερα εθνικά εγκλήματα. Μάλιστα, το τελευταίο καιρό φοβούμενοι τις κοινωνικές εξεγέρσεις και την ανατροπή του απάνθρωπου καθεστώτος τους, έβγαλαν από τη φαρέτρα τους το όπλο του ρατσιστικού κατά των Ελλήνων, επαίσχυντου αντιρατσιστικού νόμου.
Το υβριδικό-χιμαιρικό τερατούργημα του αμερικανομπολσεβικισμού που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από τον ΣΥΡΙΖΑ των αμερικανοκατσαπλιαδοσυριζονιών, εκτελώντας έξωθεν εντολές αφελληνισμού και αποχριστιανοποίησης μεθοδεύει τη διάλυση της ελληνορθόδοξης κοινωνίας, εμφανίζοντας ως δήθεν διωκόμενους τους μουσουλμάνους λαθροεισβολείς (που "προσκαλέστηκαν" από τις ανθελληνικές Κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης με τον πακτωλό χρημάτων του George Soros και τις ευνοϊκές νομοθετικές ρυθμίσεις) από τους "ισλαμοφοβικούς" Έλληνες. Έτσι, οι κομμουνιστοκαπιταλιστές με την αμέριστη συμπαράσταση της νεοφιλελεύθερης ανθελληνικής Δεξιάς, θέλοντας να δικάζουν ανεμπόδιστα τους πάντες σύμφωνα με την "αριστερή ηθική", θέσπισαν την Εισαγγελία κατά του ρατσισμού. Πρόσφατο θύμα αυτής της υποβολιμαίας Δικαιοσύνης, ήταν ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος, ο οποίος τόλμησε να πει τα αυτονόητα. Σε δημόσιες δηλώσεις του ανέφερε ότι  οι πολιτικοί μας έχουν κατεβάσει τα παντελόνια, προσκυνούν τους ξένους επικυρίαρχους, έχουν παραδώσει τη χώρα στους ξένους και θεσμοθέτησαν την ανωμαλία με το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, που ψήφισαν. Επίσης, είπε ότι δεν υπάρχουν πρόσφυγες και ότι όλοι είναι λαθρομετανάστες. Δηλαδή, τον Ιεράρχη που εξεστόμισε τις μεγάλες αυτές αλήθειες, παρέπεμψαν στην Εισαγγελία προς διερεύνηση της καταγγελίας για ρατσισμό και μισαλλοδοξία. Πριν κατακαθίσει ο κουρνιαχτός από την ανίερη αυτή επίθεση των μισελλήνων στον θαρραλέο ιεράρχη, ακολούθησε αμέσως η υπόθεση Ωραιοκάστρου.  Στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης στοχοποιήθηκαν οι γονείς, επειδή αρνήθηκαν την εφαρμογή των σχεδίων της Νέας Τάξης, δηλαδή την δημιουργία πολυπολιτισμικών σχολείων με είσοδο σε αυτά των παιδιών των μουσουλμάνων «μεταναστών» που έχουν κατακλύσει βάσει σχεδίου τη χώρα μας. Εκεί, είχαμε την παρέμβαση της  προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών που παρήγγειλε από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, αρμόδιο για ρατσιστικά εγκλήματα, την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί, εάν στοιχειοθετούνται αδικήματα που εμπίπτουν στο νόμο περί ρατσιστικής βίας. Αυτά είναι μόνον η αρχή των δεινών μας ! Θα ακολουθήσει λίαν συντόμως πολύ μεγαλύτερη "αντιρατσιστική" επίθεση, με φονικό όπλο, εναντίον μας, τον αντιρατσιστικό νόμο ! Για να μας τιμωρήσουν για το "ρατσισμό" μας, θα μας φέρουν νέο ισλαμικό "τσουνάμι" λαθροαλλοδαπών !
Θα αφήσουμε τους εγχώριους ολετήρες να συνεχίσουν τη διάλυση και τη καταστροφή ; Θα τους αφήσουμε να εξαφανίσουν την Ελληνορθοδοξία ; Θα τους παραχωρήσουμε αμαχητί το Χριστό και τη ψυχή μας, στο όνομα μιας ανύπαρκτης ασφάλειας, ψευτοευημερίας, "άνετης" και "εύκολης" ζωής ;

Δρ Κρίτων Δ. Ιακώβου ή Κικέρων Κίκος (Κικ) του Faceτσιbookιού
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

19 σχόλια :

 1. Καιρός να μπει τέρμα σε αυτή την κατάσταση. Υπάρχει και δυναμώνει η οργάνωση που θα ενώσει όλους τους Έλληνες, στον κοινό στόχο, στον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από τον τερματισμό της κατοχής που υφιστάμεθα από τους ξένους, την Εθνική Ανεξαρτησία και την πραγματική Δημοκρατία, για να ελέγχει ο καθένας από εμάς, το τι συμβαίνει στην Πατρίδα του και όχι να έχει τυφλή εμπιστοσύνη σε κάποιους «σωτήρες».

  Αυτή η οργάνωση είναι το ΕΠΑΜ, που φτιάχτηκε μέσα από το λαό μας, χωρίς επαγγελματίες πολιτικούς, από ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που κατάλαβαν ότι ο καθένας μόνος του δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα, αλλά χρειάζεται οργάνωση απέναντι σε αυτούς που μας πίνουν το αίμα και είναι τέλεια οργανωμένοι.


  …όταν ΟΛΟΙ σε εχουν πουλησει, και σε εχουν σε εχουν απογοητευσει,
  τοτε MIA είναι η ΕΠΙΛΟΓΗ σου…https://www.youtube.com/watch?v=YHrR9931imU
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
  Ε.ΠΑ.Μ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
  ΨΗΦΙΖΩ Ε.ΠΑ.Μ ΨΗΦΙΖΩ ΕΛΛΑΔΑ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ε όχι και από όλους.

   Διαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 7.42 !! ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΩΡΑ?

   Διαγραφή
  3. Η κάλπη θα δείξει, 9:45, αλλά καλό είναι μας αδειάσετε τη γωνιά από τώρα, σας έχουμε βαρεθεί όλους.

   Διαγραφή
 2. Ενας ... αλλά λέων !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

  "Ανώνυμος12 Νοεμβρίου 2016 - 7:37 μ.μ.
  Ε.ΠΑ.Μ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
  ΨΗΦΙΖΩ Ε.ΠΑ.Μ ΨΗΦΙΖΩ ΕΛΛΑΔΑ !!"

  ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!

  ΕΠΑΜ (ΚΑΖΑΚΗΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ) ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΥΓΚ!
   ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΚΟΣΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

   Διαγραφή
 4. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ κ. ΚΡΙΤΩΝΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΧΕΙ "ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ" : Χ Ρ Υ Σ Η Α Υ Γ Η. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΩΝ ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΠΣΩΡΡΑ! ΚΕΡΔΗ ΠΟΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 8.23ΤΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ Κ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΩΡΡΑ -ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!!!!!!!!!!!Κ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. 8.50 ΑΣΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΗΣΥΧΟ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ6 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ!!!!ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥΔΟΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!

   Διαγραφή
  3. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΩΝ,ΛΕΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ,ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ..

   ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ,ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΤΑΡΑΧΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΙ,ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΤΡΙ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ...

   ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...

   Διαγραφή
  4. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ,,,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο'''ΒΑΡΥΣ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ.... ΧΕΙΜΩΝΑΣ....ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΜΑ ΠΑΡΑ...ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ...ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ... Ι Δ Ε Α...ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΜΕ...ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ...ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕ...ΠΟΙΟ...ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ.....Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,,,,,,,,,,,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΡΕ Ο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ...Η ΜΗΠΩΣ ΙΔΡΥΣΕ ΜΚΟ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ..

   Διαγραφή
  5. ΤΟΚΟΓΛΥΦΕ ΨΩΡΑΚΗ ΠΟΣΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ??

   Διαγραφή
  6. 11.47 ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ???ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ?

   Διαγραφή
 6. ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ Η ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Απ' το καζανάκι πέφτει χιόνι
  κρύο κωλαράκι πλαδαρό
  πάλι θα βουλώσει το σιφόνι
  σύρε να φωνάξεις το γιατρό

  Στάζουν τα βυζιά σου σιλικόνη
  κλαίω και τσιρίζω σαν μωρό
  Θα μου μαγαρίσεις το σεντόνι
  Φύγε τσούλα έχω μπιμπερό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
 8. Πολύ δυνατό το ποίημά σου φίλε. Το αντιγράφω.

  Κρίτων

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]