Συνεχίζεται η κόντρα Κ.Ζουράρι - Α.Λιάκου - Ζουράρις: «Η διαφωνία μας έγκειται στο αν οι Βαυαροί δημιούργησαν το ελληνικό έθνος»

Συνεχίστηκε και σήμερα η κόντρα Ζουράρι-Λιάκου, μετά το σχόλιο του δεύτερου για τον νέο υφυπουργό Παιδείας Κ. Ζουράρι
«Βαζεις έναν τέτοιο τύπο στο υπουργείο Παιδείας; Είμαστε καλά; Γρήγορα αποπομπή, πριν γίνει διεθνές θέμα». Ο κ. Λιάκος επανήλθε σήμερα μέσω facebook δηλώνοντας «Ελπίζοντας ότι η ατυχής τοποθέτηση του κ. Ζουράρι ως υφυπουργού δεν θα σημάνει μια συνολικότερη αναδίπλωση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου σε αντιδραστικές επιλογές όσοι εργαστήκαμε για τις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις θα συνδράμουμε στην υλοποίησή τους».

Ο νέος υφυπουργός Παιδείας πάντως μιλώντας σε ιστοσελίδα διευκρίνισε ότι δεν έχει καμία κόντρα με τον κ. Λιάκο ο οποίος ολοκλήρωσε την εργασία που είχε αναλάβει στο υπουργείο Παιδείας, που είχε και η διάσταση που έχει είναι επιστημονική και αφορά στις απόψεις του «ότι δεν υπάρχει έθνος και ότι το έθνος είναι κατασκευή των Βαυαρών μετά τη Γαλλική επανάσταση και το κράτος έκανε τους Έλληνες».

Για να τονίσει: «Οσον αφορά τους τίτλους δημοσιευμάτων περί εξόδου του από το υπουργείο Παιδείας ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου τονίζει:
Διαβάζω στο διαδίκτυο ευφάνταστους τίτλους σχετικά με την άδοξη λήξη της συνεργασίας μου με το Υπουργείο Παιδείας. Λ.χ. «Την “έξοδο” από το Υπουργείο Παιδείας βλέπει ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Επιτροπής Διαλόγου» κλπ. Ο Διάλογος για την Παιδεία, του οποίου ήμουν πρόεδρος, ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάιο με την επίσημη υποβολή του Πορίσματος, το οποίο υπάρχει σε ηλεκτρονική έκδοση στον κόμβο του Υπουργείου. Εκτοτε, τόσο με τον απερχόμενο υπουργό όσο και με τον νέο, πριν την υπουργοποίησή του, είχαμε σειρά συναντήσεων αναφορικά με την εξειδίκευση της πρότασης για την αναμόρφωση της Μέσης Εκπαίδευσης και την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια».

Η κόντρα πάντως των δύο ανδρών έρχεται από το παρελθόν καθώς με αφορμή το θέμα των Αρχαίων Ελληνικών και τα όσα είπαν οι έφηβοι βουλευτές στον πρώην υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, ο νέος υφυπουργός Παιδείας, ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είπε στη Βουλή για τον κ. Λιάκο:«-Εγώ έχω ένα πρόβλημα και δεν είναι ο Φίλης, είναι ο Λιάκος.

-Δεν τολμά να βάλει ακόμη θέμα βιβλίων λόγο αχρηματίας και δεν θα τυπωθούν τα καινούρια για 4-5 χρόνια.-Ο Λιάκος είναι το πρόβλημα, με τη θεωρία του που είναι μερική, περί ασυνέχειας του ελληνικού έθνους, ότι δεν υπάρχει έθνος και ότι το έθνος είναι κατασκευή των Βαυαρών μετά τη Γαλλική επανάσταση και το κράτος έκανε τους Έλληνες.

-Αυτός ο Λιάκος που είναι κλασικός πατριδοκλάστης λέει ότι δεν υπάρχει πατρίδα είναι κατασκευή ιδεολόγημα μετά το 1830.Τώρα κρύβεται, δεν μπορεί να εκτεθεί απέναντι σε ένα ολόκληρο λαό και έθνος και πολιτισμό καταλαβαίνει πως αυτά θα τον ρίξουν και αυτόν και τους άλλους»

pronews.gr
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

 1. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΩΜΕΝ ΠΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ROCHE Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ CIBA ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΕΡΥΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕ ΤΟΥΣ ΠΑΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΟΥ HANSEN H CIBA (ΕΛΕΒΤΙΚΙΑ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΦΑΡΤΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΠΡΩΣΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΛΕΠΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΟΣ Η ΠΑΘΗΣΙΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΛΑΒΑΝ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΤΟΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΝ ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΨΥΧΚΙΗ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΛΕΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΚΡΙΜΑ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ...ΚΡΙΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ,ΣΙΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ,ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΤΕΜΕΚ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΘΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ "ΕΘΝΟΣ" ΑΛΛΑ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ...

  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
  «Οι Έλληνες είναι Έθνος, είναι το μοναδικό Έθνος στον πλανήτη… Η διακήρυξη είναι πιστοποιημένη και στον Ο.Η.Ε όπου τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να πάρω register από τον Ο.Η.Ε…» 5/11/2900 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ TV ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. http://alfeiospotamos.gr/?p=25971

  Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΜΕ REGISTER ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

  Μέσα λοιπόν στην διακήρυξη είναι τα δίκαια και τα δικά μας, στον παγκόσμιο ιστό όλα αυτά τα χρόνια του Έθνους των Ελλήνων, γιατί πραγματικά οι Έλληνες είναι Έθνος, είναι το μοναδικό Έθνος στον πλανήτη οι Έλληνες, δεν υπάρχει άλλο Έθνος με την έννοια αυτή. Η διακήρυξη είναι πιστοποιημένη και στον Ο.Η.Ε όπου τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να πάρω register από τον Ο.Η.Ε., είναι πιστοποιημένη στον Άρειο Πάγο, ο Εθνικός Πολιτικός Φορέας των Ελλήνων όπου υπέγραψαν πάνω από 110 γραφεία-οργανισμοί στην Ελλάδα αυτόνομοι να δημιουργηθεί ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα, χωρίς χρώμα.

  Άρα δεν έχει να κάνει με εμάς εάν είσαι χριστιανός, αν είσαι μουσουλμάνος, αν είσαι ιεχωβάς, αν είσαι πεντακοστιανός, αν είσαι Ολυμπιακός, αν είσαι Παναθηναϊκός, με εμάς έχει να κάνει με μια Πολιτεία των Πολιτών όπου μπορούμε να συμβιώσουμε και να ζήσουμε όλοι μαζί με κανόνες, το αξιακό μας. Πραγματικά υπάρχει ένα Ελλάνιο Αξιακό, το οποίο είναι 33 Πρωτόκολλα όπου από εκεί απορρέουν οι νόμοι, από εκεί απορρέει όλη η διαδικασία και πως θα κυβερνηθεί η Ελλήνων Πολιτεία.

  Ουσιαστικά εγκαθιδρύεται η Ελλήνων Πολιτεία, ο πλανήτης έχει κρίση πολιτικής και αυτή την στιγμή πραγματικά η Ελλάδα και οι Έλληνες με την διανόησή τους με την νόησή τους – το έχουν ξανακάνει δηλαδή δεν είναι κάτι που δεν το ξέρουμε καλά να το κάνουμε – είναι όλοι οι μηχανισμοί έτοιμοι για την μεγάλη παλιγγενεσία ώστε να μπει η Ελλήνων Πολιτεία με Αξιακό και Πρωτόκολλα στον δρόμο και στην λεωφόρο της Ελληνικότητας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΡΕ? ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ...

   Διαγραφή
 4. ζουραρι δεν οας να ξυσεις κανεναν πατσα καλυτερα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]