Οι “σύμμαχοί” μας, τα μνημόνια και η ανυπαρξία εθνικής πολιτικής

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο η Ελλάδα είπε το υπερήφανο ΟΧΙ στους Ιταλούς και ετάχθη στο πλευρό των “συμμάχων”, οι οποίοι τελικά ήσαν
και οι νικητές του μεγάλου πολέμου, το αποτέλεσμα του οποίου κρίνει μέχρι σήμερα την διεθνή κατάσταση. Όνειρα πολλά και ελπίδες και πόθοι εθνικοί θέριεψαν στα στήθη των Ελλήνων για την δικαίωση του Έθνους μας μετά την σκλαβιά της κατοχής και το τέλος του πολέμου. Μιλούσαμε για Βόρειο Ήπειρο, για Κύπρο και για Δωδεκάνησα. Τελικά δεν έγινε τίποτε απ’ όλα αυτά και είναι χαρακτηριστικό το χρονογράφημα τότε του Παύλου Παλαιολόγου του 1946, που ζητούσε μετά την διάσκεψη ειρήνης στο Παρίσι, όπου δεν πήραμε τίποτε, να κτυπήσουν πένθιμα οι καμπάνες σε ολόκληρη την χώρα.

 Οι νικημένοι νικητές…

Πήραμε μόνον τα Δωδεκάνησα και αυτό όχι μετά τον πόλεμο, αλλά το 1948. Μία περιοχή πάντοτε Ελληνική της οποίας η βαθιά Ελληνικότητα χάνεται στο βάθος της Ιστορίας. Τα Δωδεκάνησα, τα οποία σήμερα με περισσό θράσος διεκδικεί ο Ερντογάν και οι νεοθωμανοί, αμφισβητώντας την εθνική μας κυριαρχία. Όσο για την Βόρειο Ήπειρο σκοτάδι και σιωπή, σκλαβιά μαύρη κάτω από τον κόκκινο τύραννο Χότζα, ο οποίος κατεδίωξε τον Ελληνισμό, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα για τους ενταύθα μπολσεβίκους σε κάθε περίπτωση να τον υμνούν και να τον θεωρούν ήρωα.

Η Κύπρος όπως γνωρίζουμε ανέβηκε και αυτή τον δικό της Γολγοθά και σταυρώθηκε κυριολεκτικά με τον Αττίλα το 1974 και πάνω στο σταυρό παραμένει ακόμη, προσμένοντας την Εθνική Ανάσταση! Πριν συμβεί αυτό όμως, είχαμε την θαρραλέα πρωτοβουλία του Στρατάρχη Παπάγου να θέσει το θέμα στον ΟΗΕ, ενάντια σε ένα ξενόδουλο μεταπολεμικό κατεστημένο, το κατεστημένο της εποχής του ψυχρού πολέμου.

 Αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε ότι στις σχετικές ψηφοφορίες οι οποίες έγιναν στον ΟΗΕ όλοι οι “σύμμαχοί” μας και μαζί τους βεβαίως και μία νέα “σύμμαχος” η Τουρκία, ψήφισαν κατά της Ελλάδος, πλην της μικρής και υπερήφανης Ισλανδίας.

Το γεγονός ότι βασική αρχή των νικητών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ήταν η ελευθερία και η αυτοδιάθεση των λαών, δεν είχε καμμία σημασία για τους Έλληνες της Κύπρου, οι οποίοι παρέμειναν υπό βρετανική κατοχή. Εν συνεχεία, ως γνωστόν, ακολούθησε ένα Έπος ο εθνικός αγώνας της ΕΟΚΑ και με τους “συμμάχους” μας, τους Άγγλους, να κρεμούν τα Ελληνόπουλα στην αιματοβαμμένη γη της Κύπρου μας και όλοι αυτοί, οι οποίοι μας υμνούσαν το 1940 για την αντίστασή μας στον Ιταλό εισβολέα, να σιωπούν χωρίς καμμία ενοχή, χωρίς αιδώ.

Η ένοχη σιωπή των “συμμάχων”

Δεν ήταν, όμως, μόνον το θέμα της Κύπρου το μόνο θέμα για το οποίο αυτοί που στο πλευρό τους πολεμήσαμε και χύσαμε το αίμα μας, προτίμησαν τα τουρκικά συμφέροντα από τα Ελληνικά. Σιώπησαν και για τον ξεριζωμό των Ελλήνων από Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο και όλα αυτά προς χάριν μίας… “συμμαχίας”, η οποία τίποτε δεν προσέφερε στο Έθνος μας. Κάτω από την πίεση αυτής της “συμμαχίας” θυσιάσαμε τα εθνικά μας συμφέροντα αναγνωρίζοντας την Γιουγκοσλαβία του Τίτο, η οποία καλλιεργούσε αλυτρωτισμό εις βάρος της Ελλάδος, έχοντας μέσα στα όρια της επικράτειάς της και την ομόσπονδη δημοκρατία της… “Μακεδονίας”, δηλαδή τα σημερινό κράτος των Σκοπίων. Ο Τίτο, όμως, είχε συγκρουστεί με τον Στάλιν και εμείς έπρεπε να είμαστε αρεστοί στον Τίτο και να μην έχουμε καμμία αντίρρηση για το γεγονός ότι έθιγε τα εθνικά μας συμφέροντα.

Μέσα στα πλαίσια και προς χάριν αυτής της περίφημης συμμαχίας, το Ελληνικό κράτος (το Ελληνικό κράτος ή το ψευτορωμαίικο;) επέτρεψε στην Τουρκία να αναπτύξει επιρροή και ισχυρούς μηχανισμούς προπαγάνδας στους μουσουλμάνους της Ελληνικής Θράκης και να έχουμε σήμερα τα σημερινά προβλήματα στην εν λόγω περιοχή μέχρι του σημείου να ομιλεί ο ίδιος ο Ερντογάν για “σύνορα της καρδιάς” που φτάνουν μέχρι την Θεσσαλονίκη και να γίνονται συγκεντρώσεις με την παρουσία βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου κάτω από την σημαία μιας ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης!

Το 1974 η Ελλάδα προδόθηκε για μια ακόμη φορά από τους “συμμάχους” της και όσο για τον ΟΗΕ “καταδίκασε” την εισβολή απλά και μόνον στα λόγια χωρίς να λάβει κανένα αποφασιστικό μέτρο κατά της Τουρκίας. Δέκα επτά χρόνια, όμως, μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο είχαμε την εισβολή από το Ιράκ του Σαντάμ Χουσεϊν στο Κουβέιτ και ξαφνικά ο ΟΗΕ αποφάσισε στρατιωτική εισβολή για την προστασία της ανεξαρτησίας του Κουβέιτ. Φαίνεται πως οι σεΐχηδες με τα πετρέλαια είχαν ψυχή για τον ΟΗΕ και τους “συμμάχους” μας, αλλά ο Ελληνισμός της Κύπρου που σφαγιάσθηκε και ξεριζώθηκε από τις πατρογονικές του εστίες δεν είχε!

Ελπίδα και πόθος για πραγματική εθνική ελευθερία

Έτσι πορεύθηκε και συνεχίζει να πορεύεται η Πατρίδα μας δυστυχώς, με μία πλήρη ανυπαρξία εθνικής πολιτικής απέναντι στις προδοσίες των “συμμάχων” και την επιθετικότητα της Τουρκίας. Ακόμη και σήμερα όπου δεν υπάρχει κομμουνιστική απειλή και όπου κυβερνούν την χώρα κομμουνιστές το “ανήκομεν εις την Δύσιν” παραμένει το απαράβατο δόγμα μιας εξωτερικής μας πολιτικής ξενόδουλης, μίας πολιτικής προτεκτοράτου και όχι ελεύθερου και εθνικά ανεξάρτητου κράτους.

Σχέδιο λύσεως του Κυπριακού θα φέρει, μας λένε, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα και αυτό το σχέδιο δεν είναι τίποτε άλλο από μία θλιβερή επανάληψη του σχεδίου Ανάν, ένα σχέδιο που οδηγεί στην πλήρη τουρκοποίηση μιας μαρτυρικής νήσου πάντοτε Ελληνικής. Από κοντά και ο… σουλτάνος Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε ότι εάν έχουμε αντίρρηση για την “λύση”, που αυτοί θέλουν στο Κυπριακό, θα εγκαταστήσει ένα εκατομμύριο εποίκους στην κατεχόμενη Κύπρο. Εμείς όμως ψύχραιμοι… Ψύχραιμοι σαν τα φίδια που σέρνονται στην γη, χωρίς να έχουμε χαράξει μια εθνική πολιτική ενάντια στα σχέδια αφανισμού του Ελληνισμού που απεργάζονται οι ξένοι αφέντες  με πρώτους απ’ όλους τους περίφημους “συμμάχους” μας.

Διακόσια χρόνια συμπληρώνονται το 2021 από την ημέρα κατά την οποία με το Αίμα των παιδιών της έγραψε το Γένος μας με χρυσά γράμματα στην Ιστορία την λέξη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Διακόσια χρόνια με “συμμάχους”… Διακόσια χρόνια χωρίς εθνική πολιτική. Τι κι αν ο Ανδρέας Κάλβος έγραψε στα χρόνια εκείνα του μεγάλου ξεσηκωμού τους εμπνευσμένους στίχους του ότι οι “προστάτες” είναι τελικά τύραννοι;

Τι κι αν είπε ότι το χέρι που προσφέρεται από ξένο έθνος είναι χέρι σκλαβιάς και υποταγής; Τίποτε δεν έμαθαν αυτοί που εξουσίασαν και εξουσιάζουν την Πατρίδα μας. Γι’ αυτό και αποτελεί χρέος ιστορικό και παραμένει πάντοτε ελπίδα ζωντανή και πόθος του Ελληνισμού μια πραγματική Εθνική Ελευθερία και αυτό είναι το πρώτιστο το οποίο πρέπει να επιδιώξει το Έθνος και όχι συνεχώς όλο και περισσότερα δανεικά από τοκογλύφους που θέλουν την γη μας, την ψυχή μας, την Ιστορία μας.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή


Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

61 σχόλια :

 1. ΒΡΕ ΦΥΡΕΡΙΣΚΟ ΑΦΥΣΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΜΝΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΟΝΤΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΑΣ...

  ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ Η ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΙΧΕΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ,ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΟ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΤΥΧΕΣ??

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΕΧΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

  ΕΤΣΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ Η ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΠΕΙΣ...

  ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ,ΑΥΤΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ??
  ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΜΕ "ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ" ΚΙ'ΟΛΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??

  ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ??
  ΟΧΙ.!!!
  ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΙ'ΕΣΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΛΕΟΝ ΠΟΙΟΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΦΤΟ ΒΛΑΚΑ?ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΕΙΠΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΒΛΗΜΑ????ΔΗΛΑΔΗ ΣΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ 12ΘΕΟ ΑΔΩΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ???Ε???ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ??

   Διαγραφή
  2. ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΕΝΩ Η ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ,ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 302 ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΚΑΜΙΑ 60ΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΜΩΣ..

   ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ,ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΣΟΥ,ΤΟΣΟ ΑΘΛΙΟΣ,ΤΟΣΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,12ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ 16ΘΕΟΥΣ ΕΣΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΦΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΗΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ...

   ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑΠΩΝΥΜΟ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΜΕ ΣΩΡΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΜΙΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΕΥΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ...

   ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΑΡΕ ΤΟ "ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑ" ΚΑΙ ΑΜΟΛΑΤΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ,ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΛΑΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ,ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ,ΜΟΝΑΧΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..!!!!

   Διαγραφή
  3. ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΜΟΝΟΟΟΟΟ..!!!!

   ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ "12ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ" ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΑΜΟΛΑΤΑ...

   Διαγραφή
  4. ΠΟΙΕΣ ΣΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΠΕΣ??? ΤΙΣ ΕΞΩΦΛΗΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ?ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ?ΠΟΙΕΣ,ΤΗ ΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΣΙ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ? ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΠΕΣ??ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΘΖΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΕΝΟΣ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ?ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΖΩΑ,ΥΒΡΙΔΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑ ΖΙ ΤΟΥ?ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΦΛΕ ΠΟΥΣΤΗ!!!

   Διαγραφή
  5. ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Η ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΟΜΩΣ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΣ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!

   Διαγραφή
  6. ΟΛΗ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΕΣ,ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΟΥ,ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΣΠΕΣ ΣΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΝ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ..

   ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΙΑ ΜΕΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΣΕΙ ΤΟ ΧΤΥΠΟ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΙ..

   ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ...

   ΕΔΩ Η "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΑΚΤΩΡ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΚΥΡΙΟ" ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

   ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ"??

   ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΚΤΟΣ,ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΟΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΕΟΝ,ΠΟΣΟ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΙΣ,ΤΕΣΣΕΡΙΣ,ΠΟΣΟ???

   ΟΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΑΚΤΩΡ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΣ ΙΣΩΣ…!!!!

   Διαγραφή
  7. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ???? ΓΥΦΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ!!!!

   Διαγραφή
  8. ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΨΕΥΤΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΡΟΛΕΞ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ 12ΘΕΟΥ!!!!

   Διαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ,Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ...

   ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΕΣΥ??

   ΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΦΥΡΕΡΙΣΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ,ΟΧΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

   Διαγραφή
  10. Gianni Pateraki ROTA TI MOGGOLA MANA SU ME PIUS GAMITHIKE K PIOS APO APO OLUS INE O FISIKOS SU PATERAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SIGURA KAPIOS APO TUS NAZI!!!!!!!!!!! k O THIOS SU ADOLFOS.H. INE KI AFTOS SAN KI ESENA MPASTARDOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  11. ΜΟΛΙΣ ΑΦΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ ΡΗΤΟΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ ΡΟΜΠΑ ΑΠΟΨΕ,ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ??

   ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   Διαγραφή
  12. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑΣ! ΕΒΑΛΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!!

   Διαγραφή
  13. τι περιμενες φιλε,του χωθηκαν για τις παρανομες διαταγες τοκογλυφια του χωθηκαν για το πασοκ επρεπε ναξεφυγει ο σιχαμενος πουστης!

   Διαγραφή
  14. ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ,ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ??

   ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΖΑΡΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΔΡΟΜΟ ΖΗΤΩΩΩΩΩ..!!!!!

   ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ,ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΟΙΚΟΥΣ,ΕΙΜΟΥΝ ΣΑΦΗΣ ΣΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...

   ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ,ΗΧΕΙΑ ΦΟΥΛ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑ..!!!!

   Έλληνα Αθάνατε μη σκύβεις το κεφάλι!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=AElujWmibSY

   **************************************

   Διαγραφή
 2. Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή τάχθηκε (προς το παρόν) υπέρ των θέσεων του Τραμπ, αποδεικνύει ότι το κόμμα αυτό δεν υπηρετεί το διεθνές σύστημα ή αλλιώς την παγκοσμιοποίηση, που εξαθλιώνει τις λαϊκές μάζες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΝΩ Ο ΓΥΦΤΟΣ?ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ε? ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΑ!

   Διαγραφή
  2. https://youtu.be/DsmoZZvanmM
   http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/11/blog-post_603.html
   http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/11/blog-post_514.html
   https://www.google.gr/search?q=χρυση+αυγη+αγκυλωτος+σταυρος&client=opera&hs=Gt0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiT3Mm496PQAhVJ3WMKHSDeAU4Q_AUICCgB&biw=1024&bih=658
   προδοτες ειστε απαντες και με αποφαση απο τον αρειο παγο με στοιχειο τα πρωτοκολλα της σιωνας.ανθελληνικο και αντιχριστο νεοελλαδικο εβραιοτουρκοφραγκογερμανολατινικο "κρατος" και σια α.ε. και εδω τα φ.ε.κ. σας>

   https://mega.nz/#!hJJxWarB!fx7WHPxx0GGU_Pt120mCzU_g7OragcbAumBAqgfwbAk

   Διαγραφή
 3. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΦΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΟ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ Η Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ??
   ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΕ ΑΦΗΣΑ,ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..

   ΕΓΙΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΕ???

   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ
   ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ,ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΕ Ψ@ΛΗ ΘΑ ΛΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ,ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??

   ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ??
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  2. ο ραββινος σε πηδαει εμαθα τρεις φορες τη μερα

   Διαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΛΟιπον ΑΝΤΕ ΚΑΙ ... ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΜΟΥ ....ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   Διαγραφή
  4. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΥΦΤΕ ΣΤΟ ΞΥΠΝ.6 ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο ΤΥΠΟΣ!ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΚΡΑΤΟΣ?ΟΧΙ,ΑΡΑ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ!ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ!ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ?ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ

   Διαγραφή
  5. ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΗ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...

   Διαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΣΚΙΣΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΓΕΡΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ!!!

   Διαγραφή
  7. και βεβαια τιμη σου να σε πηδανε ανωμαλε
   παλια σου τεχνη κοσκινο

   Διαγραφή
  8. ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ...

   ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ,ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥ,ΜΗΝ ΕΝΩΧΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ...

   ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΤΟ ΕΦΑΓΕ,ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ,ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ 100.000 ΧΙΛ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΝΑΣ ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΥΠ-ΟΙΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ΛΕΞΗ ...

   ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΥΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ...

   ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,ΑΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...

   ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ...!!!!!

   ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ 24.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ 100 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ...

   https://www.youtube.com/watch?v=z8HRhZqoPSI

   Διαγραφή
  9. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΚΡΑΤΟΣ,ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!!!ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΙ!!!ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ!!

   Διαγραφή
  10. ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΜΟΓΓΟΛΟ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ!!!

   Διαγραφή
  11. DRAMA TV
   ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

   ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!!!!
   ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΕΜΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

   ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΡΠΕΤΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,,,

   ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΣΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΣΚΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ..

   ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΤΕΛΟΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΕΤΕ??...ΣΟΒΑΡΑΑΑΑΑ.!!!!!

   ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΥΘΥΤΗΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

   https://www.youtube.com/watch?v=pEedY7td47Y

   Διαγραφή
  12. τι να βαλει ρε φιλε? δεν βλεπεις πως ξεβρακωνεται το κορακι? μαλλον καρακαξα γιατι μονο μια παλιοαδερφη θα εκανε την κοτα!

   Διαγραφή
  13. ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ............ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ.

   Διαγραφή
  14. ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΓΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ Η ΛΟΥΓΚΡΑ!

   Διαγραφή
  15. ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΡΙΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΣΙΟΚΑΠΗΛΟΣ!!!!

   Διαγραφή
  16. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΒΡΕ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΨΕΛΙΣΕΙ ΛΕΞΗ...

   ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

   ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ 12ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ 16ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ..

   ΒΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ??

   ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΤΕ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΕΔΩ...

   ΑΚΟΥΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΜΕΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...

   https://www.youtube.com/watch?v=9AnDholFIV4&feature=share

   ΠΡΕΠΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ...!!!

   ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ???

   Διαγραφή
  17. ΓΥΦΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΗ

   ΑΜΗΝ

   Διαγραφή
  18. ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΣΑ ΜΑΣΑΓΕΣ ΜΩΡΗ ΓΟΥΡΟΥΝΑ

   Διαγραφή
  19. τι ρητορας ρε παιδιμου αυτος ο γυφτος...!!!
   τον ακουν τα ραδικια και μαραινονται
   μα καλα, υπαρχουν νοημονες ελληνες που πιστευουν αυτον τον γελοιο παραμυθα παπατζη;

   Διαγραφή
  20. ..ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ,ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ,ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;Η ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙ

   Διαγραφή
  21. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

   ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΕΧΟΥΝ...

   ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ..!!!

   ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΕΝΑ,ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΟΙΧΕΙΟΥ, ΕΠΟΔΕΙΞΗΣ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ..

   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑΑΑΑΑΑ...!!!!

   Διαγραφή
  22. ΟΙ ΙΚΕΤΕΣ ΑΘΛΙΕ ΑΡΟΥΡΑΙΕ ΝΕΟΚΟΠΕ ΕΦΙΑΛΤΗ ΑΘΛΙΕ ΙΠΠΙΑ ΑΚΑΤΟΜΑΣΤΕ ΓΛΥΦΤΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΙ!!!!

   ΒΡΩΜΕΡΟ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΑΘΛΙΕ ΝΕΝΕΚΟ.

   Διαγραφή
  23. Ο ΓΥΦΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑ,ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ 12ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΟΡΑΚΙΩΝ!ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ! Ο ΜΑΛΑΚΑΣ!!

   Διαγραφή
  24. 11.06 οντως ειναι νουμερο ο γυφτος,θεωρει τον εαυτο του απογονο του αλεξανδρου!

   Διαγραφή
  25. ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ?
   ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΡΙΟΛΗ....

   Διαγραφή
  26. ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΨΕΦΤΟΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!ΘΑ ΦΑΤΕ ΓΑΜΗΣΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΡΙΑ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!

   Διαγραφή
  27. ΡΕ ΜΟΡΦΕΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ;
   ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙΣ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ ΒΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.

   Διαγραφή
 4. ΕΝΑΣ ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΦΙΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΟΠΟΗΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ 10ΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ 15Ορικα ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ 150ΡΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΓΕΝΙΚΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΟΝΤΑΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΡΦΟΥ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΟ 150ΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ 20,000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΩΣΕΤΕ. ΒΑΛΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΟΥΛΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΨΕΜΑΣ ΚΑΙ 2 ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΟΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΣ ΡΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΛΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΥΥΣΤ ΚΟΠΡΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΤΣΟΜΠΑΝΗ.,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΦΛΟΓΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΦΑΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ!!!

   Διαγραφή
  2. ΕΣΕΝΑ ΜΠΑΜΠΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΣΕ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ....

   Διαγραφή
  3. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΓΕΣ ΠΑΛΙΑ

   Διαγραφή
  4. ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ,12ΘΕΟΙ,ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ,ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ,ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑΚΩΜΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΜΟΓΓΟΛΟΚΟΜΠΑΝΙΑ!

   Διαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ... 10:14 μ.μ.
   ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!!!ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ   Διαγραφή
 5. *******χο..
  Εσεις νομιζετε οτι τον προσβαλετε… τον τουρκόγυφτο?
  αυτος γουσταρει.. είναι μαζόχας!
  Γιατι ετσι νιωθει σημαντικος αυτο ειναι το στυλ ενός ψυχάκια που προωθει. τη λαμογιά
  Έτσι νιωθει ΗΓΕΤΗΣ το ΖΑΒΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. που πας Μιχαλολιακο με τετοιο καιρο
  ποτε δεν θα λυσεις τον γορδιο δεσμο
  τον κοβει ο Αδολφος ο μεγας Αλεκος
  και συ χατζιαβατης κομπαρσος ναιναικος
  που σ'εριξε η μανουλα σου μεσα σ'αυτον τον βοθρο
  ειχες ονειρα για Ντ'Αρτανιαν και σε φωναζουν Βοθρο
  μαξιμου βουλη μελισι βουβο κηφηνες κλωσανε φηδισιο αυγο
  μπορεις να δαγκωσεις μασονικο μηλο με γευση τσουκνιδας
  με γονιδια απο Ροτσιλντ
  που σ'εριξε η μανουλα σου μεσα σ'αυτον τον βοθρο
  ειχες ονειρα για Ντ'Αρτανιαν και σε φωναζουν Πορδο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΧΕΖΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΑΣ ΠΟΥ Σ'ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΒΛΗΜΑ !. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΣ
   "Σκοτάδι, πισσοσκόταδο, μαύρο σκοτάδι πίσσα,
   σκοτάδι είσαι σκοτεινό, σκοτοσκοτεινιασμένο,
   σκοτάδι κατασκότεινο, και βράδυ βραδιασμένο."

   Διαγραφή
 7. ΗΡΘΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΘΑ ΤΟΥ Η ΠΟΥΣΤΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ
   ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ

   Διαγραφή
 8. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ,,,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο'''ΒΑΡΥΣ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ.... ΧΕΙΜΩΝΑΣ....ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΜΑ ΠΑΡΑ...ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ...ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ... Ι Δ Ε Α...ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΜΕ...ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ...ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕ...ΠΟΙΟ...ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ.....Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,,,,,,,,,,,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΡΕ Ο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ...Η ΜΗΠΩΣ ΙΔΡΥΣΕ ΜΚΟ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΣΙΓΑΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΔΩ!ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΑ ΤΟΥ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. υπάρχει τρόπος να μην βλέπω τα σχόλια και γενικά ότι γράφει αυτός ο βλάκας ο Giannis Paterakis, μπορώ να τον κάνω ignore ή κάτι τέτοιο μπας κι ησυχάσω από δαύτον ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΣΚΑΤΩΜΕΝΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]