ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ! Ο Ευρωβουλευτής Συναδινός για την ασφυκτική οικονομική πολιτική της Ε.Ε. (Βίντεο)

«Η υποκρισία της αριστεράς και η λανθασμένη πολιτική της Ε.Ε. ποδοπατούν την αξιοπρέπεια των Ελλήνων».
Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την ετήσια έκθεση της ΕΚΤ για το 2015 τονίζοντας ότι ο Ελληνικός Λαός με το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, δήλωσε ξεκάθαρα τη διαφωνία του στην οικονομική πολιτική της Ένωσης, η οποία με την χρηματοδοτική πίεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, την απάνθρωπη στάση της Κομισιόν και την υποκρισία της αριστεράς, ποδοπάτησαν βάναυσα την αξιοπρέπεια του περήφανου αυτού λαού.

Ακολουθεί η ομιλία:
«Κυρία Πρόεδρε, το 2015 ο Ελληνικός λαός απώλεσε την εμπιστοσύνη του στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αντιλήφθηκε την υποκρισία της αριστεράς. Με το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Ιουλίου 2015 ξεκαθάρισε ότι, διαφωνεί ριζικά με τις οικονομικές πολιτικές της Ένωσης. Η εξασφάλιση της βιωσιμότητας του ευρώ, τον οδήγησαν στην ανεργία, τον αφανισμό των επιχειρήσεων, την φτώχια και την ανέχεια.

Η εντολή του δημοψηφίσματος όμως, δεν υλοποιήθηκε από την αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα. Έτσι, η χρηματοδοτική πίεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και η απάνθρωπη στάση της Κομισιόν, ποδοπάτησαν την αξιοπρέπεια ενός περήφανου λαού.

Η παρούσα έκθεση επιβεβαιώνει την κρίση των Ελλήνων. Χρειάζονται άμεσα υιοθέτηση νέας οικονομικής πολιτικής και νέου μοντέλου ανάπτυξης. Γενναίο κούρεμα του χρέους, μέσω σημαντικής μείωσης της ονομαστικής του αξίας και η άμεση παύση των μέτρων λιτότητας. Η καταπολέμηση της κερδοσκοπίας των τραπεζών και της διαφθοράς των πολιτικών και οικονομικών παραγόντων.

Με απλά λόγια χρειάζονται εθνικιστικές κυβερνήσεις και χαίρομαι ιδιαίτερα, που οι λαοί έδειξαν τις προθέσεις τους με το BREXIT και την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ.Βέβαια, θα ακολουθήσει η Αυστρία και η Γαλλία.»

Ως Ευρωπαίοι πρέπει να συνταχθούμε με την κυβέρνηση της Συρίας και τις δυνάμεις που μάχονται το Ισλαμικό μόρφωμα του ISISΤην Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την κατάσταση στη Συρία τονίζοντας ότι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια πολιτική σκηνή, διαφαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι έφτασε ο καιρός για ριζικές αλλαγές. Οι Ευρωπαίοι πρέπει επιτέλους να βγουν από την αδράνεια και να συνταχθούν με τις δυνάμεις που μάχονται το Ισλαμικό μόρφωμα του ISIS πατάσσοντας τον κίνδυνο εξάπλωσης των εχθρών του πολιτισμού και του χριστιανισμού.

Ακολουθεί η ομιλία:
«Κυρία Πρόεδρε, μετά και την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ, την αναθεώρηση της στρατηγικής προσέγγισης του ΝΑΤΟ, την αποκάλυψη των πραγματικών προθέσεων του Ερντογάν στην Τουρκία και την υποστήριξη της Ρωσίας στην επίσημη κυβέρνηση της Συρίας, ελπίζω ότι επιτέλους η κατάσταση στην περιοχή θα επιλυθεί.

Είναι πλέον καιρός να αλλάξει και η αντίστοιχη προσέγγιση της Ευρώπης. Να σταματήσει η υποστήριξη στη λεγόμενη μετριοπαθή αντιπολίτευση της Συρίας, που στην πραγματικότητα σφάζει, λεηλατεί, βιάζει, διακινεί παράνομο πετρέλαιο με την Τουρκία, προωθεί τον ακραίο Ισλαμισμό και εθνοκτονεί Σύριους, Γεζίντι, Πεσμεργκά και χριστιανούς.

Οι πολιτικοί υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου, υποκρίνονται και κωφεύουν χαρακτηριστικά στις κραυγές αγωνίας και τους επιθανάτιους ρόγχους αθώων ανθρώπων, γυναικών και παιδιών, στην Συρία. Ως Ευρωπαίοι πρέπει να συνταχθούμε με τις δυνάμεις που μάχονται το Ισλαμικό μόρφωμα του ISIS και να σταματήσουμε τον κίνδυνο εξάπλωσης των εχθρών του πολιτισμού και του χριστιανισμού».
Η αποτυχία ενός κακού Διοικητή οφείλεται στον ίδιο και όχι στο προσωπικό που διοικεί

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την εγκριθείσα απόφαση σχετικά με τη δέσμη μέτρων για το Ευρωπαϊκό Εξάμηνο, συμπεριλαμβανομένης και της ετήσιας επισκόπησης της ανάπτυξης για το 2017, τονίζοντας ότι η Ευρώπη δεν έχει ανάγκη από συστήματα οικονομικού ελέγχου των κρατών μελών, αλλά από πολιτικές προσαρμοσμένες στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών της με μοναδικό σκοπό να τα αντιμετωπίσει ουσιαστικά.
Ακολουθεί η ομιλία:
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση για να διασφαλίσει την πολιτική της αυστηρής δημοσιονομικής πειθαρχίας στα κράτη μέλη εφαρμόζει τα εξής εργαλεία:
Στρατηγική «Ευρώπη 2020», βάθους 10ετίας, Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, βάθους 6ετίας, Προγράμματα Σταθερότητας και Σύγκλισης, βάθους 3ετίας, Σχέδια δημοσιονομικών Προγραμμάτων σε ετήσια βάση και το Ευρωπαϊκό εξάμηνο σε 6μηνιαία βάση.

Αν υλοποιήσει δε, ένα εργαλείο σε μηνιαία βάση, τότε καμία χώρα δε θα μπορεί να αποφύγει την πλήρη κατάργηση της εθνικής της οικονομικής κυριαρχίας.
Η ΕΕ δεν μπόρεσε να προβλέψει την οικονομική κρίση, την αθρόα λαθρομετανάστευση, την αύξηση της τρομοκρατίας και το Brexit πολύ δε περισσότερο να τα αντιμετωπίσει ουσιαστικά.

Η Ευρώπη δεν έχει ανάγκη από συστήματα οικονομικού ελέγχου των κρατών μελών. Έχει ανάγκη από πολιτικές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πολιτών.
Για να μιλήσω δε, με στρατιωτικούς όρους, ο συγκεντρωτικός έλεγχος και η συγκεντρωτική Διοίκηση είναι χαρακτηριστικά ενός κακού Διοικητή. Η αποτυχία ενός κακού Διοικητή οφείλεται στον ίδιο και όχι στο προσωπικό που διοικεί.»

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

 1. Η Ευρωπαϊκή Ένωση νοιάζεται για τους πολίτες των Ευρωπαϊκών κρατών;
  Πώς εξηγείται η ύπαρξη των ανέργων, των αστέγων, οι μειώσεις συντάξεων, το κλείσιμο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στροφή στον πατριωτισμό, για να σωθεί η Πατρίδα και ο λαός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιγαντα πατριωτη στρατηγε μπραβο σου.τετοιους θελει η ελλαδα!Εκεινη η σερβιετα η σπυρακω που ειναι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τετοιυς αντρες θελει η ελλαδα,μπραβο ρε στρατηγε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΘΕΡΜΟΤΑΣΤΑ ΣΥΤΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ.ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Όταν η πλειονότητα ξυπνήσει και καταλάβει ποιους πρέπει να ψηφίζει, τέτοια χάλια, όπως τα σημερινά, δεν πρόκειται να τα ξαναδούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Όχι άλλον ύπνο. Αφύπνιση τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]