ΥΠΟΙΚ: Επιβεβαιώθηκε το χρονοδιάγραμμα για λύση στο χρέος τον Δεκέμβριο

Επαναβεβαιώθηκε το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα αναφορικά με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και την εξεύρεση λύσης στο θέμα του χρέους τον Δεκέμβριο,
ώστε να αποκτήσει η Ελλάδα τον καθαρό διάδρομο που αναζητά, ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.

Τι δήλωσαν οι κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών

«Σε καλό κλίμα για την Ελλάδα ολοκληρώθηκε το σημερινό Εurogroup.

​​Επαναβεβαιώθηκε το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα αναφορικά με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και την εξεύρεση λύσης στο θέμα του χρέους το​ν Δεκέμβριο, ώστε να αποκτήσει η Ελλάδα τον καθαρό διάδρομο που αναζητά.

Φυσικά και διατυπώθηκαν ορισμένες διαφορετικές προσεγγίσεις».


Τι αναφέρει το ανακοινωθέν του Eurogroup για την Ελλάδα«Οι υπουργοί ενημερώθηκαν για τη συνεχιζόμενη δεύτερη αξιολόγηση υλοποίησης του ελληνικού προγράμματος οικονομικής προσαρμογής, μετά την αποστολή ελέγχου των θεσμών στην Αθήνα στα τέλη Οκτωβρίου.

Το Eurogroup κάλεσε τις ελληνικές Αρχές και τα στελέχη της αποστολής να συνεχίσουν την εποικοδομητική συνεργασία τους και να ολοκληρώσουν γρήγορα την αξιολόγηση.

Η δεύτερη αξιολόγηση περιλαμβάνει τον προϋπολογισμό του 2017, τη μεσοπρόθεσμη δημοσιονομική στρατηγική και τη μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας.

Το Eurogroup ενημερώθηκε για την τεχνική βοήθεια που προσφέρεται στις ελληνικές Αρχές έως σήμερα από την υπηρεσία στήριξης διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η υπηρεσία ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2015 για να βοηθήσει τις χώρες – μέλη στην εφαρμογή διοικητικών και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που ενισχύουν την ανάπτυξη. Το Eurogroup αναμένει ότι η υπηρεσία θα εστιάσει στη βοήθεια προς την Ελλάδα για την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων».
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ,ΠΑΡΑΜΙΛΑΤΕ??

  ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ...
  ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΚΟΜΜΕΝΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 24.50 ΚΑΙ ΜΕΤΑ....

  https://www.youtube.com/watch?v=z8HRhZqoPSI

  ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΕ ΔΕΗ Η ΕΥΔΑΠ ΟΛΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ..!!!

  ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...

  ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

  ΛΙΓΕ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΙ'ΕΜΕΙΣ...!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]