Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ - ΟΔΗΓΙΑ ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

γραφει ο  Αντώνης  Γρυπαίος
                Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής

Η Οικονομική κρίση οδηγεί σε Εθνική συρρίκνωση.
Την οικονομική κρίση δημιούργησαν οι Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι της Γης, για να
μπορέσουν να επιβάλλουν τα σχέδιά τους.
Από υποχώρηση σε υποχώρηση θα φθάσουμε τελικά σε διαμελισμό της Πατρίδος.
Μάθανε πως υποχωρούμε ήλθαν και οι λαθρομετανάστες.
Φθάσαμε στη πολιτική «Πάρε ότι θέλεις παλιατζή».
Για να αποφύγετε στρατιωτική ήττα σε Αιγαίο-Θράκη
Εξοπλείστε τα νησιά με πυραύλους S-400 με πληρωμή την ασφάλεια της ΡΩΣΙΑΣ. Ο Νοών Νοείτω.......
Μην  εμπιστεύεστε το ΝΑΤΟ.
Το ΝΑΤΟ θα βοηθήσει τη Τουρκία, και θα εφαρμόσει τα σχέδια των Κοσμοκρατόρων, όπως έπραξε στη ΚΥΠΡΟ!
Σε περίπτωση ήττας και απώλειας εδαφών & θαλασσών
Σας  περιμένουν λαϊκά δικαστήρια!!!
Καλέστε τη ΡΩΣΙΑ να  κατέβει κάτω.
Μην  έχετε εμπιστοσύνη στους συμμάχους ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ. Εφαρμόζουν διαταγές των Κοσμοκρατόρων.
Μην έχετε εμπιστοσύνη στους πολιτικούς.
Οι  πολιτικοί θα σας φορτώσουν όλες τις ευθύνες.
Η Νεολαία φεύγει στη μετανάστευση, με ποίους θα πολεμήσετε;;; Οι Τούρκοι-Αλβανοί -Σκοπιανοί εξοπλίζονται για να επιτεθούν στα θύματα!!!.
Οι  «σύμμαχοι» & «εταίροι» είναι υπό τας διαταγάς των της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Είσθε υπεύθυνοι για ότι  συμβεί, για πειθαρχία στους εφιάλτες πολιτικούς.
Ο Μπαλάφας λέει, οι κάτοικοι της ΧΙΟΥ πρέπει να μάθουν να ζουν με λαθρομετανάστες.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήδη ξέγραψε τη ΧΙΟ.......
Ο Ράμα της Αλβανίας λέει, σε περίπτωση πολέμου Ελλάδας-Τουρκίας, δεν θα μείνουμε σιωπηλοί.........
Οι Αλβανοί καίνε την Ελληνική σημαία, και φωνάζουν να πεθάνει η Ελλάδα, και ουδείς  «Έλλην»  αρμόδιος συγκινείται.
Ο Σουλτάνος ζητάει το Αιγαίο-Νησιά-Θράκη!!!
Οι Σκοπιανοί ζητάνε τη Μακεδονία!!!
Οι λαθρομετανάστες σιγά-σιγά καταλαμβάνουν την Ελλάδα.
Ο ΟΒΑΜΑ ήλθε εδώ, να ενημερώσει για απώλεια εδαφών, και αλλαγή της Συνθήκης της Λωζάνης, υπέρ της Τουρκίας.
Η Κυβέρνηση Τσίπρα είναι μόνο για Μνημόνια, Αξιολογήσεις, Μεταρρυθμίσεις, Υποχωρήσεις, στην Οικονομία και στα Εθνικά Θέματα.
Σε  ότι ζητήσουν οι ξένοι............
 Η τηλεόραση έδειξε  ψυχολογική  κατάρρευση του Τσίπρα κατά τις συνομιλίες με ΟΒΑΜΑ.
Γιαυτό οι ταραχές στα νησιά  ΛΕΣΒΟ-ΧΙΟ-ΣΑΜΟ,  κ.λ.π.
Οι ταραχές οργανώνονται από «Αλληλέγγυους» και Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. του ΣΟΡΟΣ.
Οι ηγέτες του στρατεύματος είναι μόνο για τις εορτές,  -πανηγύρια, πιστοί στο διεθνιστή & Εθνομηδενιστή Τσίπρα μαριονέτα των Κοσμοκρατόρων!!!
Ο Κυριάκος έρχεται για να κάνει περισσότερες μεταρρυθμίσεις με δήλωσή του, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των Εβραίων δανειστών-Τρόϊκα-«Θεσμοί».
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!!!
Η  ΕΛΛΑΣ  ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ!!!
Εφαρμόστε το ‘αρθρο 120 του Συντάγματος, παρ. 4


ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!


                                 
                     Αντώνης  Γρυπαίος
                Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

13 σχόλια :

 1. "Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα."
  Ορατή δια γυμνού οφθαλμού η ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΠΡΑΞΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Μόνο οι (εθελοντικά) τυφλοί δεν την βλέπουν.
  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΟΠΛΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΤΙΣ Ε.Δ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ. ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επειδή η Ελλάδα πεθαίνει και καθήκον μας είναι να μην πεθάνει μαζί της και ο Ελληνισμός.
  Επειδή ο τόπος εισέρχεται σε κατάσταση ελεγχόμενου χάους, ώστε φρέσκες νεοταξίτικες μαριονέτες να ξεπροβάλουν ως νέοι «σωτήρες».
  Επειδή οι ταραχές που θα ακολουθήσουν θα είναι από πολύ σοβαρές έως καταστροφικές.
  Επειδή ορδές από πρακτόρια και χουλιγκάνια μασκαρεμένα σε «επαναστάτες» βρίσκονται σε ετοιμότητα για ανάληψη δράσης, ενώ αδίστακτα λαθραία αλλοδαπά καθάρματα περιμένουν να επωφεληθούν.
  Επειδή «αντιεξουσιαστές» και κακοποιοί είναι ένα και το αυτό, δηλαδή φρουροί του καθεστώτος. Επειδή κινδυνεύει πλέον και η φυσική μας υπόσταση, δηλαδή η ζωή και η σωματική μας ακεραιότητα.
  Επειδή προστάτες του πολίτη (sic) και δικαστές, κρατάνε τα μπόσικα της εξουσίας και μόνο αφελείς θα περίμεναν βοήθεια από δαύτους...
  Επειδή είναι φανερό ότι το καθεστώς έχει επιστρατεύσει πια και ωμή σωματική βία (φόνους-ληστείες-βιασμούς από το στρατό κατοχής των εποίκων, προπηλακισμούς-ξυλοδαρμούς-βανδαλισμούς από τους εκλεκτούς του παρακρατικούς δήθεν αντιεξουσιαστές και ρατσιστοφάγους), εκτός από ψυχολογική βία, προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου (απειλές, επαγγελματικές και δικαστικές διώξεις, επιδοτούμενες κουλτουροευαισθησίες, δελτία μη-ειδήσεων κτλ).
  Επειδή πλέον τα προσχήματα δεν τηρούνται και οι καλές προθέσεις δεν μετρούν.
  Επειδή, Σώματα Ασφαλείας, Ένοπλες Δυνάμεις και Δικαιοσύνη οι δομές σας αποτελούν τμήματα διεθνών-νεοταξικών υπηρεσιών και οργανισμών, παρακολουθούνται στενά και έχουν πολιτικούς προϊσταμένους καθόλου φιλέλληνες, αν και Έλληνες. Γενικά δηλαδή είναι καθεστωτικοί μηχανισμοί και σε περίπτωση αναμετρήσεως του λαού με το καθεστώς θα κληθείτε να πάρετε το μέρος του καθεστώτος.
  Επικαλούμαι τον όρκο που δώσατε. Στο Σύνταγμα.
  Το ίδιο το Σύνταγμα ορίζει ότι ο λαός, ο πατριωτικός δηλαδή κορμός, είναι υπεύθυνος για την τήρησή του. Όταν και αν ο λαός αποφασίσει να το προστατεύσει…Δεν πρέπει να σας βρει απέναντί του.
  Και ο νοών νοείτο…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΟΣ....

   ΟΜΩΣ...!!!!
   ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΛΑΣΠΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ,ΕΣΗΕΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥΣ...

   ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ,ΕΓΙΝΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ε.ΣΥ. ΜΕ 280 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ Η ΕΜΦΥΛΙΟ,ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑΚΙ...

   ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ....

   Διαγραφή
  2. ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΜΙΧΑΛΟΥ Τ' ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΣ;

   Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  4. ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΧΑΛΟΥ ΨΑΞΤΗΝ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΣΟΥ...

   ΕΔΩ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ...!!!
   ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...!!!

   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207483805883865&set=pcb.10207483832564532&type=3&theater

   Διαγραφή
  5. ΝΙΚΕΣ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ Ο ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ
   ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

   ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΧΑΣΜΟΥΡΙΩΝΤΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ

   Διαγραφή
  6. ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΡΓΑ,ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ 11.59 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΠΤΕΙ ΤΟ "ΕΡΧΟΝΤΑΙ"...

   ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ....

   Διαγραφή
  7. ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.
   Ο ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ.

   Διαγραφή
 3. "Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας του στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει το αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να αποφύγει την ήττα." Όταν η αμυντική αποδυνάμωση της χώρας, αντιμετωπίζεται από τις κυβερνήσεις των μνημονίων ως μεγάλη «ευκαιρία» για τη «λύση» των οικονομικών θεμάτων που δημιούργησαν, τότε δεν υπάρχει ούτε μία θετική πολιτική εξέλιξη από τους προδότες που μας κυβερνούν για το μεταναστευτικό, τον ισλαμικό επεκτατισμό, τον δημογραφικό μας μαρασμό και για την συνέχιση της ζωής του Ελληνικού Έθνους..
  Η λογική του “όλα πάνε καλά, μην ανησυχείτε” που επικρατεί σχεδόν και σε όλες τις φυσικές ηγετικές θέσεις των Ε.Δ. που το φαίνεσθαι και όχι το είναι, αποτελεί το μόνο που ενδιαφέρει κάποιους για να είναι αρεστοί με σκοπό να εξασφαλίσουν μια θεσούλα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο εξωτερικό,(Κωσταράκος) η στο εσωτερικό, έχει δημιουργήσει μια άκρως επικίνδυνη εικονική πραγματικότητα κρύβοντας σκόπιμα πολύ σοβαρά προβλήματα κάτω από το χαλί. Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτή η λογική πείθει τεχνηέντως την εκάστοτε πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ με αποτέλεσμα να οδηγείται η χώρα σε επικίνδυνες ατραπούς.
  Δεν είναι δυνατόν, κάτω από αυτές τις συνθήκες η φυσική ηγεσία του στρατεύματος να δίνει έντονα την αίσθηση ότι είναι αποκομμένη από τη βάση του στρατεύματος, να παρακολουθεί άπραγη αυτό που συμβαίνει στην χώρα, να συναινεί επιλεκτικά στα σκληρά και ανάλγητα μέτρα που εξαθλιώνουν τα υφισταμένα στελέχη της, και να μην αναμένει την αντίδρασή τους. Ο κύριος λόγος όμως της δυσαρέσκειας των ΕΝΌΠΛΩΝ και οχι «ενστόλων» όπως συνηθίζει να τους λέει η πρώην και η παρούσα συγκυβέρνηση είναι ότι, εκτός των άλλων γνωστών και δυσάρεστων αποτελεσμάτων σε όλους τους τομείς που δημιούργησαν οι πολιτικές της, μειώνει συνεχώς και επικίνδυνα την αποτρεπτική ικανότητα και το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, γεγονός που εγείρει άμεσα εθνικό και ηθικό θέμα για την παραμονή της στην εξουσία.
  Η σωτηρία της πατρίδας είναι υπέρτατος νόμος. Το αντίθετο, σημαίνει βροντερή επιορκία, της ηγεσίας εφόσον παραμένει ενσυνείδητα απαθής και αδρανής μπροστά στον επικείμενο αφανισμό της χώρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ. Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ.
  Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ. ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΟΤΙ OI ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. Ο ΔΕΞΙΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥ ΧΟΤΖΑ ΨΟΦΗΣΕ, ΤΟΝ ΕΣΚΑΣΕ.
  ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ.
  ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΤΕ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΩΣΤΑ!
   ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΥΛΗ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΛΗ ΑΝΕΧΩ=ΕΝΕΧΩ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ AYTO ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ. ΑΣΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ.- Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ:
   1. TI ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
   2. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ Ε.Δ ΚΑΙ ΤΩΝ Σ.Α;
   3. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ;
   4. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ;
   5. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΩΝ;
   6. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ;
   7. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ;
   8. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ;
   9. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;
   10. KAI TEΛΟΣ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ;
   ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΛΤΟ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΗ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ 300.

   Διαγραφή
 5. ΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΡΕ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
  ΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ; ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ;
  ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙΣ Η ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ;
  ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΨΕΥΤΗ;
  ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ MNHMONIAKA ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ «ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ» ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ, ΑΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΦΕΥΡΕΣΑΝ.
  ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΥΛΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΘΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ.
  ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΘΕ ΗΔΗ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ. ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ.ΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]