ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ! Επιστολή από τα βάθη των αιώνων του Πλήθωνος Γεμιστού

Ελληνα, σ’αυτόν τον τόπο γεννήθηκαν οι πρόγονοι σου.

Δημιούργησαν τον Πολιτισμό, το Λόγο, την Τέχνη, τη Φιλοσοφία, τον Σκεπτόμενο άνθρωπο. Εδώ και σ’όλη τη Μεσόγειο ζούσαν στα χρόνια του Μ. Αλέξανδρου εκατομύρια Ελληνες. Ελληνες ελεύθεροι, περήφανοι και δίκαιοι.

Εχτισαν χιλιάδες πόλεις Ελληνικες έως τα πέρατα του κόσμου.

Εχτισαν χιλιάδες ναούς Ελληνικους.

Εχτισαν χιλιαδες Θέατρα.

Εχτισαν χιλιάδες Στάδια.

Εχτισαν χιλιάδες Μουσεία, Ιερά Μαντεία και Βωμούς.

Δημιούργησαν χιλιάδες Βιβλιοθήκες και Φιλοσοφικές Σχολές.

Σμύλευσαν το μάρμαρο, χύτευσαν το χαλκό και εποίησαν εκατοντάδες χιλιάδες αγάλματα του κάλλους και της αρμονίας.

Ολα αυτά όμως στις μέρες σου δεν υπάρχουν.Τα λεηλάτησαν, τα γκρέμισαν, τα έκαψαν, τα έκαναν στάβλους για γιδοπρόβατα και τα περίλαμπρα εγχάραχτα μάρμαρα τους τα έκαναν ασβέστη για να λευκαίνουν τις ντροπές τους.

Εκατομμύρια Ελληνες αποκεφαλήσθηκαν, τρυπήθηκαν με ξιφολόγχες, αποδεκατίστηκαν, επειδή επέμεναν να ονομάζονται Ελληνες.

Οι Ρωμαίοι για 450 χρονια σου αφαίρεσαν την ελευθερία και σε ονόμασαν ρωμιό.

Οι Βυζαντινοί για 1200 χρόνια σου απαγόρευσαν να ονομάζεσαι Ελληνας, να διαβάζεις τον Εμπεδοκλή, τον Μέλισσο, τον Ηράκλειτο.

Και οι γνωστοί άγνωστοι, ανάπηροι της γνώσης πυρπόλησαν την ψυχή σου, κατακρεούργησαν τις Υπατίες και ξερίζωσαν τη γλώσσα σε δεκάδες χιλιάδες Ελληνες επειδή μιλούσαν Ελληνικα. Με τα τσεκουρια έκοψαν τα χέρια των αγγειοπλαστών, επειδή στις υδρίες τους συνέχιζαν να ζωγραφίζουν τους Ολυμπίους, τους παππούδες ήρωες, τον Ηρακλή, το Θησέα τον Οδυσσέα, τους κένταυρους και τις αμαζόνες τις μουσες, τις ρίζες σου (ριζοσπαστες).. Μεταχειρίστηκαν κάθε βάρβαρο τρόπο για να ξεχαστεί πως αυτός ο τόπος είναι των ενδόξων Ελληνων.

Ελληνα, είσαι ο εγγονός και η συνέχεια των διανοούμενων φιλοσόφων μας. Σε χωρίζουν απο τον Αριστοτέλη και τον Επίκουρο 70 γενιές.

Πότε θα μελετήσεις την ιστορία και τον πολιτισμό μας;

Πότε θα πάψεις να σκύβεις το κεφάλι στους μισέλληνες επικυρίαρχους;

Πότε θα ανατρέψεις τις ξιφολόγχες με τον Ελληνικό Λόγο, για να μη σε ονομάζουν ρωμιό, ραγιά, γραικύλο, ποίμνιον και δούλο; Ελλην ξυπνά το τελευταίο σενάριο παίζεται τώρα, κλέβουν την γη σου την γη που θυσιαστικαν οι προγονοι σου να σου αφήσουν , διωχνουν τα παιδιά σου κ αντικαθιστουν εσένα με ξένους αλλου εθνους εποικους,,, 

Ελληνα σκλαβωμένε 2146 χρόνια αφυπνίσου, για να αντικρύζεις ξανά με περηφάνια τον Παρθενώνα, τους Δελφούς και την Πέλλα.

Γίνε Ελεύθερος , Περήφανος και Δικαιος.

loading...