ΠΑΣΟΚ: Σοβαρευτείτε πριν είναι πολύ αργά για τη χώρα

«Σοβαρευτείτε πριν είναι πολύ αργά για τη χώρα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την τριμηνιαία Έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Σοβαρευτείτε πριν είναι πολύ αργά για τη χώρα"

 Αυτός ο τίτλος ταιριάζει στην τριμηνιαία Έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα

Οι ολέθριες επιλογές του 2015 ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στη σημερινή κατάσταση και η εμμονή σε φυγοκεντρικές πολιτικές οδηγεί στα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Το ιδιωτικό χρέος καλπάζει και το φόρο-ασφαλιστικό Κατρούγκαλου αποδεικνύεται βραδυφλεγής βόμβα στο ασφαλιστικό.

Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κωφεύει, γιατί η Έκθεση αναδεικνύει τις τεράστιες ευθύνες της για το σημερινό αδιέξοδο. Ούτε βέβαια μπορεί να καταφεύγει σε θεωρίες συνωμοσίας, στις οποίες επιδίδεται εσχάτως, αποδίδοντας εκεί όλες τις ήττες της πολιτικής της.

Το ουσιαστικότερο μήνυμα της Έκθεσης είναι ότι από μνημόνιο σε μνημόνιο, οι προϋποθέσεις εξόδου από την κρίση, δυσκολεύουν υπέρμετρα. Η άρνηση της Ν.Δ. με τον κ. Σαμαρά πρώτα και του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Τσίπρα στη συνέχεια να βάλουν πλάτη από την αρχή , μας οδήγησε στο δεύτερο και τρίτο μνημόνιο.

Η πόλωση στην οποία επιμένουν ανεπίγνωστα και σήμερα οι κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης, οδηγεί τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια σε 4ο Μνημόνιο , επαχθέστερο του σημερινού. Είναι ξεκάθαρο ότι οδηγούμαστε σε αδιέξοδο με τις διχαστικές λογικές.

Το μέγεθος των προβλημάτων και η καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου , έχουν μία απάντηση. Αλλαγή κυβέρνησης, αλλαγή πολιτικής, με την ευρύτερη δυνατή συνεργασία όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ας επιστρέψει τα δάνεια που έχει πάρει το ΠΑΣΟΚ από τις τράπεζες , που με τις ανακεφαλαιοποιήσεις πληρώνει ο ελλ.λαός και μετά να μας νουθετήσει. Εχουν το θράσος και ζητούν την ψήφο του λαού. Ας ξυπνήσει επιτέλους αυτός ο ταλαίπωρος λαός και ας τους στείλει στα τσακίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]