Φύλακας Άγγελος

Ολοι γνωρίζουμε για την ύπαρξη των Αγγέλων καθώς και των Αρχαγγέλων. Τους επικαλούμαστε συνήθως όταν
αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα ή όταν αισθανόμαστε την ανάγκη προστασίας.

Εκεί που θα έπρεπε να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή είναι στην ύπαρξη του φύλακα – Αγγέλου μας. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του, αποκλειστικά προσωπικό φύλακα – Αγγελο. Ακόμα και τα δίδυμα αδέλφια έχουν ξεχωριστό φύλακα – Αγγελο το καθένα.

Για την ακρίβεια έχουμε δύο φύλακες – Αγγέλους οι οποίοι μας συνοδεύουν από τη στιγμή που θα γεννηθούμε και είναι οι ίδιοι σε κάθε μας ενσάρκωση. Ο πρώτος κάνει αισθητή την παρουσία του όταν ξεκινάει η πνευματική μας αφύπνιση και φυσικά αφού το ζητήσουμε εμείς. Μετά από αρκετό διάστημα και αφού εδραιώσουμε την επαφή μας μαζί του κάνει την εμφάνισή του και ο δεύτερος φύλακας – Αγγελός μας.
Ο φύλακας – Αγγελός μας έχει σαν έργο του την προστασία μας, την καθοδήγησή μας και την πνευματική μας αφύπνιση.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε την επαφή μας μαζί του το ταχύτερο δυνατόν γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να μας βοηθήσει δημιουργικά και άμεσα στα διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας. Από μόνος του δεν επιτρέπεται να παρέμβει παρά μόνο εάν κινδυνέψει η ζωή μας, για αυτό και θα πρέπει εμείς να ζητήσουμε τη βοήθειά του σε όποιο τομέα της ζωής μας τη χρειαζόμαστε.

Η επικοινωνία με το φύλακα – Αγγελό μας είναι μια συνομιλία καρδιάς που βγαίνει από μέσα μας αβίαστα σαν να μιλάμε στον καλύτερό μας φίλο χωρίς φόβο ότι θα μας κατακρίνει για τις πράξεις μας και χωρίς ενοχές για αυτά που λέμε. Αμέσως θα αισθανθούμε τη ζεστασιά από την ενέργεια του Αγγέλου μας να μας περιβάλλει διώχνοντας μακριά οποιαδήποτε συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας.
Μπορούμε να ζητάμε τη βοήθειά του σε καθημερινά θέματα που αντιμετωπίζουμε καθώς επίσης και σε δύσκολες καταστάσεις της ζωής μας.

Ο φύλακας – Αγγελός μας έχει ευρύτερη εικόνα του πλάνου της ζωής μας. Έτσι λοιπόν όταν θα έρθουμε σε επαφή μαζί του μπορούμε να του ζητήσουμε να αναλάβει το πλάνο της ζωής μας και να το διαμορφώσει ανάλογα ώστε να είναι κατάλληλο για εμάς και σύμφωνα με την πνευματική μας εξέλιξη τη συγκεκριμένη στιγμή.

Έτσι η ζωή μας γίνεται πιο αρμονική και περνάμε τα {μαθήματά} της πιο ανώδυνα. Ο φύλακας – Αγγελός μας ανυπομονεί να συνδεθούμε μαζί του ώστε να μπορεί να μας προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Πηγη aneksigito
loading...