Ααααχ! Και μας το έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: «ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ»

Ένα μεγάλο ποσοστό των βοοειδών πεθαίνουν αμέσως μετά από τον «εμβολιασμό» mRNA
Μια είδηση από την Αυστραλία

«Ένας φίλος μου είπε ότι η γείτονάς του, κτηνοτρόφος βοοειδών, υποχρεώνεται πλέον να εμβολιάσει την αγέλη της με εμβόλια mRNA! Συμμορφώθηκε και από τις 200 αγελάδες που είχε, οι 35 πέθαναν επιτόπου! Θέλει να μηνύσει το Τμήμα Πρωτοβάθμιας Βιομηχανίας . Όλες οι φάρμες παραγωγής γάλακτος και προϊόντων γάλακτος είναι υποχρεωμένες να τακτοποιήσουν τις αγέλες τους με mRNA εμβόλια. Δεν είμαι πολύ σίγουρος αν αυτό ισχύει μόνο για το New South Wales ή για όλη την Αυστραλία, όμως θα το διερευνήσω άμεσα. Ποιες οι συνέπειες; Το DNA των αγελών παραγωγής γάλακτος διαφοροποιείται. Το γάλα διαφοροποιείται ενώ καταναλώνεται ευρέως! Η σύσταση του βουτύρου, του γιαουρτιού, το τυριού, του κρέατος διαφοροποιείται. Θα ακολουθούν τα πουλερικά και τα άλλα κρέατα; Παιδιά, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε τα δικά σας [ζώα] ίσως να αναπτύξετε ιδιωτικές αγέλες, χωρίς τσιπ και ουδέποτε εμβολιασμένα. Ήρθε η ώρα να ιδρύσουμε ένα κοινοτικό σύλλογο κτηνοτρόφων, από φάρμες που δεν είναι μέρος του συστήματος – τα κοπάδια τους δεν είναι «εν-φολιαστικά» τακτοποιημένα ή/και σεσημασμένα/τσιπαρισμένα -, ώστε μια αντίστοιχη κοινότητα καταναλωτών να έχει πρόσβαση σε φυσιολογικά, γνήσια προϊόντα. (…)

Παρακαλώ αφιερώστε τον χρόνο για να προειδοποιήσετε, επειγόντως, και άλλους… πλέον, το να καταναλώνει κανείς γαλακτοκομικά προϊόντα θα είναι σαν να εμβολιαστεί, κυριολεκτικά… και αυτό αφορά ΤΟ ΤΥΡΙ… ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ… ΤΑ ΣΑΝΓΟΥΙΤΣ… ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΔΙΝΑ ΚΡΕΑΤΑ… ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, η λίστα δεν τελειώνει!!! ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ` ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ [διαμοιράζοντας την πληροφορία].»

Πηγή: https://www.truth11.com/they-are-giving-cows/

Σχόλιο: Αφού μας έχουν «χορτάσει», εδώ και δεκαετίες, με βιομηχανοποιημένες/μεταλλαγμένες/«ορμονούχες», ακόμα και φτιαχτές τροφές, καλά συντηρημένες και χρωματισμένες με διάφορα «Ε» ύποπτων προελεύσεων, από τώρα και στο εξής θα δεχτούμε, επιτακτικά και επίσημα, τους γενετικούς τροποποιητές, μέσω γαλακτοκομικών προϊόντων και του βοδινού κρέατος, για αρχή.

Θυμίζω ότι οι «μοντέρνοι» κτηνοτρόφοι και αγρότες είχαν κάποτε υιοθετήσει με μεγάλη αφέλεια ή ευκολία τα χημικά σκευάσματα που υπόσχοντο ταχεία «ανάπτυξη» και πρόωρη «ωρίμανση» τόσο στα φρούτα και στα λαχανικά, όσο και στα κτηνοτροφικά προϊόντα. Ως εκ τούτου, αποκτήσαμε, ως κοινωνία, διατροφικές διαταραχές και εθισμούς που επέφεραν την τόσο έκδηλη παχυσαρκία, την τόσο φανερή «παχυδερμία» και την ακαταμάχητη μαλθακία! Επιπλέον, λαμβάνοντας καθημερινά, μέσω φαγητού, φάρμακα ή εμβόλια, διάφορες δόσεις καρκινογόνων συστατικών, αποκτήσαμε και μια χρόνια, ανεπίσημα επιβεβαιωμένη και επικοινωνιακά υποβαθμισμένη, πανδημία καρκίνων. Και σαν να μην έφτανε αυτό, είδαμε θυληκοποιήσεις` πολλές θυληκοποιήσεις: γυναικομαστίες, ομοφιλοφιλίες και τα ρέστα. Από [τα] κοκόρια, γίναμε… κότες.

Ααααχ! Και μας το έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός:

«ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ»

loading...