Αποστόμωσε τους πάντες: Οι αριστεροί δεν ήξεραν από που να φύγουν- Τέτοια ομιλία δεν ξανάγινε (ΒΙΝΤΕΟ)

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η εκρηκτική ομιλία του αντιπεριφερειάρχη Β.Αιγαίου Άρη Χατζηκομνηνού, σε συμβούλιο με θέμα το μεταναστευτικό.
Ο αντιπεριφερειάρχης στην εισαγωγή του αναφέρθηκε στη δαιμονοποίηση του όρου «λαθρομετανάστης», τον οποίο κανείς δεν τολμά να εκφέρει υπό τον φόβο μην τον πουν ρατσιστή! Επικαλέστηκε μάλιστα, δήλωση συναδέλφου του, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι αν κάποιος Έλληνας πάρει τουριστική βίζα για 3 μήνες σε κάποιο κράτος και εν συνεχεία μείνει σε αυτό παράνομα, είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

Κατόπιν ο κ.Χατζηκομνηνός είπε: «Εγώ κύριοι, δεν φοβάμαι να πω, ότι οι άνθρωποι που μπαίνουν λαθραία σε μια χώρα είναι λαθρομετανάστες», προκαλώντας χειροκροτήματα στην αίθουσα.

Και συνέχισε: «Μιλάμε για ρατσισμό, αλλά δεν άκουσα ούτε μια κουβέντα για τους Έλληνες. Μιλάμε για φασισμό, για ακραίους, για εθνικιστές, αλλά δεν μίλησε κανένας, για τον γέροντα εκείνον ή τη γερόντισσα, που αν κάνει το λάθος να πάει στο νοσοκομείο, χωρίς κάποιο συνοδό, δεν πρόκειται να τον δει κανείς. Γιατί είναι ο τελευταίος για τον οποίο θα ενδιαφερθεί ο οποιοσδήποτε»!

«Οι άλλοι (σ.σ: μετανάστες), έχουν από ένα ΜΚΟ δίπλα τους και τους κρατάει απ το χέρι…», προσπαθεί να πει ο αντιπεριφερειάρχης, εν μέσω χειροκροτημάτων από τη μία και αποδοκιμασιών από την άλλη. Αφού η κατάσταση εξομαλύνθηκε, ο κ.Χατζηκομνηνός λέει πως αυτοί οι γέροντες, θα περιμένουν στα εξωτερικά και στα επείγοντα, γιατί οι άλλοι (σ.σ: μετανάστες), έχουν συνοδεία!

Έχουν το καρτελάκι μπροστά και πιέζουν έτσι και τους γιατρούς να τους δουν πρώτους. Όπως χαρακτηριστικά λέει, «όλοι προηγούνται εκτός από αυτόν τον φουκαρά που έδωσε όλη τη ζωή του για την πατρίδα και ζει με μια σύνταξη της πείνας»!!!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι επικρατεί στην Τουρκία, σε σχέση με τους μετανάστες. Όπως είπε «η Τουρκία έχει 3 εκατομμύρια πρόσφυγες όπως τους λέτε εσείς, λαθρομετανάστες όπως τους λέω εγώ».

Ρώτησε κατόπιν ρητορικά τους παρευρισκομένους: «Τους έχετε δει πουθενά να κυκλοφορούν; Δεν υπάρχουν πουθενά! Ούτε στη Σμύρνη, ούτε στο Αϊβαλί, ούτε στην Κωνσταντινούπολη! Ξέρετε γιατί; Γιατί οι Τούρκοι έχουν κράτος και τους έχουν σε κλειστά κέντρα και μάλιστα χωρισμένους, ανάλογα με τα θρησκευτικά τους πιστεύω και ανάλογα με το τι εθνικότητα εκπροσωπεί. Έτσι όταν θέλει ο Ερντογάν, ανοίγει τη στρόφιγγα, και έρχονται εδώ».

Αναφέρθηκε όμως και στην FRONTEX, την οποία αποκάλεσε φορέα υποδοχής και όχι αποτροπής της παράνομης μετανάστευσης.

Μέχρι το σημείο αυτό πήρατε μια γεύση από την μοναδική αυτή ομιλία.

Απολαύστε την ολόκληρη παρακάτω!

loading...