Μηδενα προ του τελους μακαριζε

Μες στις σακκουλες τα εκρυβα,κι ηρθαν και μου τα πηραν τωρα δεν εχω ουτε ευρω να πιω εστω μια μπυρα

 Εγω η πολυταλαντη,η μοσχοαναθρεμενη κλεισμενη μεσα στο κελι κλαιω η μαλακισμενη.

 Η Καιλη,που εβριζε τους ανεργους,που επαινουσε το Καταρ,εκει που στα εργα για το παγκοσμιο κυπελλο σκοτωθηκαν 6500 χιλιαδες εργατες….. οτι εκανε εργασιακες  μεταρρυθμισεις,με το αζημιωτο.

Αν ευσταθουν οι φημες μιλαμε για χρηματα που ενας απλος ανθρωπος δεν θα τα δει ποτέ στην ζωη του,ουτε σε φωτογραφια,αλλα το χειροτερο ειναι οτι ολο αυτο το οικοδομημα που εχουν φτιαξει,αυτος ο πυργος της Βαβελ η Ε.Ε.ειναι ΣΑΠΙΟ,οπως σαπιοι ειναι ολοι οσοι ασχολουνται με την πολιτικη με τον τροπο που ασχολειται η Καιλη,για δικο τους οφελος,και εδω στην χωρα μας εχουμε εκατονταδες.

Σκληρος κριτης των παντων η Καιλη,αλαζονας,ζουσε με τους παχυλους μισθους της Ευρωβουλης αλλα δεν της αρκουσαν,οπως και οι δικοι μας εδω ζουν με τα 8 χιλιαρικα αλλα θελουν περισσοτερα,τον λαο τον εχουν με 200-500 ευρω το πολυ,αλλα ποιος σας ειπε ποτέ οτι νοιαζονται για αυτο?

Λεφτα υπαρχουν μονο για αυτους,για τα bluetooth του διοικητη του Οαεδ,τα ταξιδακια του Χατζηδακη,ολα τα χρεωνουν στο κρατος,πως θα ζησουν με τα ψίχουλα που κερδιζουν?

Και δυστυχως το χειροτερο το βλεπουμε στην εκει αντιδραση της δικαιοσυνης,αν ειχε συμβει εδω αυτο ακομα θα ψαχναμε τι και πως,θα χανοντουσαν ολα στον κυκεωνα και την αλληλοκαλυψη,θα κατηγορουσαν οσους το ανακαλυψαν και οχι τον μιζαδορο,και μετα απο χρονια με καποιο βουλευμα θα απαλλασονταν οσοι ειχαν κατηγορηθει και θα ετρωγαν ηρεμα και ησυχα τα εκατομμυρια που κερδισαν σε καποια παραλια στο Γιωτ τους πινωντας σαμπανια σε υγεια των κοροιδων.

Θεια δικη στο θεμα της Καιλη,ποσοι ομως εχουν φαει τα ιδια και παραμενουν ελευθεροι ενω υποχρεωνουν τους λαους τους να ζουν με κουπονια και επιδοματα?

Χιλιαδες,και κουνανε το δακτυλο στους συνταξιουχους,τους ευαλωτους και τους μισθωτους.

https://harrytsopanos.blogspot.com

loading...