ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ… ΕΡΧΟΝΤΑΙ: Νέα ομάδα «ράμπο» της εφορίας στήνει η ΓΓΔΕ

Στη δημιουργία μόνιμου μηχανισμού για την διενέργεια επιτόπιων ελέγχων σε όλη τη χώρα, στρέφεται τώρα η ηγεσία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.


Μια ενέργεια που λαμβάνει χώρα ακριβώς μετά τα σαρωτικά αποτελέσματα που είχε η «απόβαση» 2.188 εφοριακών σε τουριστικούς προορισμούς το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΓΓΔΕ προχωρούν στην συγκρότηση μιας «ομάδας κρούσης» που θα αναλάβει να καλύψει τα κενά και τις αδυναμίες που διαπιστώνονται μετά την αποδυνάμωση του ΣΔΟΕ και την μεταφορά αρμοδιοτήτων στην ΥΠΕΕ, δηλαδή των δύο βασικών φοροελεγκτικών μηχανισμών του κράτους. Επίλεκτα στελέχη των υπηρεσιών αυτών θα επιχειρούν δυναμικές εφορμήσεις για την διενέργεια επιτόπιων ελέγχων, καθώς η εμπειρία του καλοκαιριού απέδειξε ότι τα καλύτερα εισπρακτικά αποτελέσματα έρχονται, όταν καταργούνται οι χωροταξικοί περιορισμοί και οι δεσμοί εντοπιότητος των ελεγκτών. Στόχος είναι να προλάβει να λειτουργήσει άμεσα ο μηχανισμός αυτός, για να μην μείνει ανεξέλεγκτη η εορταστική αγορά των ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Παράλληλα στην ΓΓΔΕ ετοιμάζουν και εισηγήσεις προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών για αλλαγές στο σύστημα προστίμων και κυρώσεων που επιβάλλονται αν διαπιστωθεί πως δεν κόβονται αποδείξεις. Και αυτό γιατί, όπως διαπιστώνεται, για άλλους τα πρόστιμα φαντάζουν «χάδι», ενώ γiα άλλους είναι υπέρογκα και δημιουργούν πολλαπλά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Αύξηση 70% στην παραβατικότητα λόγω του… rotation

Στην πράξη, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων θέλει να κεφαλαιοποιήσει τα θεαματικά αποτελέσματα που είχε η έφοδος της εφορίας στα νησιά, στην Χαλκιδική και τα τουριστικά θέρετρα της χώρας.

Κυριότερο όλων όμως ήταν το συμπέρασμα πως το ποσοστό παραβατικότητας σε ελέγχους που έγιναν από μετακινούμενες ομάδες εφοριακών (πχ από ΔΟΥ της Θεσσαλονίκης στα νησιά ή από την Αθήνα στα νησιά στην Χαλκιδική ή στο Ιόνιο) ήταν τουλάχιστον 70% υψηλότερο, σε σχέση με τις παραβάσεις που διαπίστωναν οι «εντόπιοι» εφοριακοί στις περιοχές της χωρικής αρμοδιότητός τους. Φαίνεται δηλαδή έτσι πως οι ελεγκτές που «χτυπούν και φεύγουν» έχουν καλύτερα αποτελέσματα από εκείνους που κάνουν ελέγχους στην περιοχή όπου ζουν και εργάζονται και οι ίδιοι.

Όργιο φοροδιαφυγής

Ενώ σχεδιάζονταν να γίνουν 30.000 επιτόπιοι έλεγχοι, από τον Ιούλιο μέχρι και τον Οκτώβριο διενεργήθηκαν τελικά 39.246 έλεγχοι. Αυτοί έδειξαν ότι το ρεκόρ παραβατικότητας ανήκε στην Κέρκυρα καθώς τουλάχιστον ένας στους τρεις που ελεγχόταν (ποσοστό 39%) συλλαμβανόταν να φοροδιαφεύγει. Από κοντά ακολουθούν και τα υπόλοιπα Ιόνια νησιά, με ποσοστά παραβατικότητος 35,2% στην Κεφαλονιά, 34% στην Ζάκυνθο, 33% στην Λευκάδα, ενώ έπονται με ποσοστό 30,3% οι επιχειρήσεις στα παράλια της Λάρισας.

Οι έλεγχοι έδειξαν πάντως πολύ χαμηλότερη φοροδιαφυγή στα κοσμικά νησιά του Αιγαίου. Αυτό οδήγησε όμως, για παράδειγμα, στην Μύκονο όπου πέρυσι καταγραφόταν υστέρηση εσόδων 60%, να έχει φέτος στο τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου τετραπλασιασμό εισπράξεων φόρων, καταγράφοντας υπέρβαση 253% έναντι του στόχου για το αντίστοιχο διάστημα σε αυτήν την περιοχή.

Αντίστοιχα και στην Ρόδο υπήρξε υπέρβαση 238,5%, στην Ζάκυνθο 132,5% ενώ έπονται η Κέρκυρα (+92,4%), η Σαντορίνη (+87,9%) η Κως (+75,8%), το Ηράκλειο (+68,4%), ο Άγιος Νικόλαος Κρήτης (+54,5%), τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής (+53,8%), το Ρέθυμνο (+50,7%), τα Χανιά και η Σάμος (+48,5%) κλπ.

Στο τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου μπήκαν 110 «λουκέτα» σε επιχειρήσεις που αρνήθηκαν τον έλεγχο, ενώ το 94% των παραβατών πιάστηκε να μην εκδίδει αποδείξεις.

Αλλαγές στις κυρώσεις

Η εμπειρία των ελέγχων του καλοκαιριού όμως οδηγεί την ΓΓΔΕ να προτείνει αλλαγές και βελτιώσεις στο σύστημα ποινών και προστίμων που εφαρμόζεται σήμερα.

Για παράδειγμα, εξετάζεται να επιβάλλεται άμεσα το κλείσιμο των επιχειρήσεων που εμποδίζουν την είσοδο στους ελεγκτές ή συλλαμβάνονται να είναι υπότροποι σε παραβάσεις, ώστε να χάνουν άμεσα ολόκληρη την σαιζόν, αντί πχ να κλείνουν μετά από 30 μέρες μόνον, που οδηγεί ουσιαστικά σε ατιμωρησία.

Επιπλέον προτείνεται και να ισχύσουν ξανά τα αυτοτελή πρόστιμα, στις περιπτώσεις εκείνες όπως πχ τους γιατρούς, τα φροντιστήρια ή κάποιες πολύ μικρές επιχειρήσεις που απαλλάσσονται από τον ΦΠΑ και, ως εκ τούτου, τα πρόστιμα με το ισχύον σύστημα είναι μηδενικά (το 50% του ΦΠΑ που δεν αποδόθηκε).

Από την άλλη, διατυπώνονται και εισηγήσεις να μην επιβάλλονται με την ίδια ευκολία ποινές κλεισίματος για γραφεία και επιχειρήσεις «κοινωνικού ενδιαφέροντος», όπως στις υπόλοιπες επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Και αυτό γιατί, για παράδειγμα, το «κλείσιμο» για φοροδιαφυγή πχ ενός ιατρείου ή ενός φαρμακείου (ειδικά σε περιοχές μακριά από τα αστικά κέντρα) μπορεί να σημαίνει ταλαιπωρία για τις τοπικές κοινωνίες -και ειδικά για ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που έχουν διαρκή ανάγκη των υπηρεσιών που αυτά τους παρέχουν.

Πηγή: protothema
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

15 σχόλια :

 1. ρε δεν πα να γαμηθειτε μουνοπανα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αθανασία Γεωργοσοπούλου ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

  Και δια να τελειώνουμε, με τον παραλογισμό της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, λεκτέα τα εξής :

  Σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο, αλλά και με το Δίκαιο των οργανωμένων πολιτειών, φορέας δικαιωμάτων και υποχρεώσεων μπορεί να είναι μόνο το πρόσωπο (φυσικό ή νομικό) …

  Άρα ή είσαι φυσικό πρόσωπο ή είσαι νομικό πρόσωπο δια να έχεις δικαιώματα κι υποχρεώσεις….

  ***Άρα η »ΑΡΧΗ» χωρίς νομική προσωπικότητα, δεν είναι πρόσωπο, άρα δεν μπορεί να έχει ούτε δικαιώματα, ούτε υποχρεώσεις .
  Κι αφού δεν είναι πρόσωπο είναι ή ζώο ή πράγμα…
  Ζώο δεν είναι , άρα είναι πράγμα…***

  Κι εμείς σε πράγματα δεν προσκυνάμε, δεν πληρώνουμε φόρους και δεν απολογούμαστε ….

  Αντιληπτόν ή όχι ?????
  Πιό κατανοητόν νομίζω δεν μπορεί να γίνει …..
  Αντισταθείτε Έλληνες στην μιζέρια και στην χολέρα τους..

  Ή ΤΩΡΑ , Η ΠΟΤΈ ΞΑΝΑ,ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

  http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/06/%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%9F%CE%9B%CE%97%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%A3-%CE%A6%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A3%CE%9C%CE%91-1.png

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ….ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ….ΜΗ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ…!!!

   ΕΓΩ ΚΥΡΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑ,ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ….

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/10/Screenshot-41.png

   Διαγραφή
  2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ:
   ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !

   ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ δειτε το βιντεο..

   υπαλληλος– ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΗΞΗΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΑΣ…

   οφειλετης– ΕΧΩ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ. ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ , ΣΑΣ ΕΞΩΦΛΗΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ !

   σε λιγο.....

   διευθυντης τραπεζας – ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΣΑΣ ;

   οφειλετης – ΣΑΣ ΕΞΩΦΛΗΣΑ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !

   διευθυντης τραπεζας – ΕΕΕΕΕΕ…. ( ΜΠΕΕΕ !!! ) …. ΚΑΛΩΣ … !
   – ΓΕΙΑ ΣΑΣ !

   https://www.youtube.com/watch?v=TZ8BzlZ8Ot4

   ΥΓ
   ΕΛΑΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ..
   ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ...

   Διαγραφή
  3. ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ...

   ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΛΗΣΙΑΣΑ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΓΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ...

   ΟΠΟΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,ΑΣ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ,ΑΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ,ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΥΟ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ,ΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΠΕΛ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ...   Διαγραφή
  4. Μετα λυπης μου διαπιστωνω οτι ουτε ο προεδρος της Ελληνων Συνευρεσης στον οποιον εκαμα καποιες προτασεις σχετικα με την διαχειριση των ποσων που διατεινετε οτι κατεχει υπο μορφην καταπλασματος εις Αμερικανες Τραπεζεσ και μεσω αυτου θα ξεπληρωσει ολα τα χρεη των ιθαγενων και κατα συνεπεια της Ελλαδος ολης αλλα ουτε ο ατυπος ας μου επιτραπει η εκφρασις κοινοβουλευτικος εκπροσωπος της παρουσης οργανωσης ο κυριος Πατερ Ακης γνωστος απο οτι ακουω εδω μεσα και ως Τσαπελοφαγος ο οποιος ειναι ο ανταυτου θα ελεγα μολις εκδηλωθει καποιο ερωτημα οτιδηποτε αμεσως απανταει αυτος ειναι απο οτι φαινετε ο εκπροσωποσ τυπου και ο εξ'απορρητων του αρχηγου του. Σαν ατομο λοιπον που γνωριζει τα παντα και απανταει αντ'αυτου θα ηθελε να κανω μια ερωτηση αναφορικα με τον Αρχηγο του θα μπορουσε να μας πει εαν η περιπρωκτιος περιοχη (τα σουφροφυλα δηλαδη) του Αρχηγου του εχουν ροδαλο προς το ανοικτο χρωμα η ειναι μπλαβια προς το μαυριδερο σαν σκωτι που λενε? θα ημουν ευγνομων εαν μας απαντουσε και επ'αυτου. Ευχαριστω εκ των προτερων

   Διαγραφή
  5. ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ??

   ΕΣΥ ΠΟΡΔΗ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ??
   ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ..!!!

   ΕΔΩ Η "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΑΚΤΩΡ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΚΥΡΙΟ" ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

   ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ"??

   ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΚΤΟΣ,ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΟΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΕΟΝ,ΠΟΣΟ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΙΣ,ΤΕΣΣΕΡΙΣ,ΠΟΣΟ???

   ΟΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΑΚΤΩΡ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΑΣ ΙΣΩΣ…!!!!

   Διαγραφή
 3. META ME MIA ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ ΤΗΣ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΝΙΟΤΕ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ (Η ΓΝΩΣΤΗ ΧΑΡΤΟΦΤΙΑΧΤΡΑ) ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΑ 150 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΧΩΡΙΚΟ (ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟ ΣΔΟΕ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΕΗ ΕΦΟΡΙΕΣ ΔΑΝΕΙΑ ΕΝΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΠΣΩΡΡΑ ΕΙΣ ΔΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΕΛΑΔΟΚΟΥΡΕΜΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ 20,000 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ....ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΗΡΑΚΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΥΚΑΝΟΥΜΕ....ΧΛΙΟΥΤΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΥΖΑΚΙ Η ΕΚ ΒΑΦΗΣ ΞΑΝΘΙΑ ΝΤΙΖΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΙΞΤΕ ΤΟ 10ρικακι ΣΑΣ ΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΛΙΟΥΤΣ ΧΛΙΟΥΤΣ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΥΖΑΚΙ.... ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ Ο ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΡΟΜΑ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...ΖΕΥ..ΖΕΥ...ΖΕΥ..ΖΕΥ...ΑΗΡ..ΑΗΡ...ΑΗΡ...ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΡΑΤΣ ΧΡΟΥΤΣ ΜΠΑΝΓΚ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΑΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΕΦΤΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΝ ΑΛΟΦΡΟΝΕΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΡΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΗΠΙΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΛΕΤΕΣ....ΠΡΑΑΑΑΤΣΣΣΣ ΠΡΡΡΙΙΙΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΝΩ ΕΝΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΧΧΧ ΜΟΛΙΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΟΛΩΝ....Ο ΒΡΑΧΥΣΩΜΟΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΡΟΜΑ ΚΥΤΤΟΥΣΕ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΟΛΟΓΩΝΤΑΣ..ΕΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΗ ΚΙ'Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΕΡΚΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 15 150ρια ΚΑΙ 34 10ρικα ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ....ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΚΑΙ Η ΝΤΙΖΕΖ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΚΥΛΩΤΑ ΤΑ 150ρια ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΥΜΠΟΩΣΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΝΤΙΖΕΖ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ 10ρικα ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΗΘΟΔΕΣΜΟ ΤΗΣ...Ο ΜΠΑΤΗΡΑΚΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ...ΤΣΑΠΕΕΛΕΣΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΕΧΕΤΕ Κε ΠΑΤΕΡΑΚΗ????ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ???ΓΙΑ ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ???ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ 12ΘΕΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΣΤΟΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ!!!ΗΑΦΙΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΟΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ????ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΟ ΦΤΗΝΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΩΤΗΡΕΣ!!!!!!!ΑΣ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΤΟ ΕΞΩΦΛΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΣΦΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ!!!!

   Διαγραφή
  2. ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!!!!ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ε????ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!!

   Διαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ….ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ….ΜΗ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ…!!!

   ΕΓΩ ΚΥΡΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑ,ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ….

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/10/Screenshot-41.png

   Διαγραφή
  4. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ:
   ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !

   ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΘΕΡΜΗΣ δειτε το βιντεο..

   υπαλληλος– ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΗΞΗΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΑΣ…

   οφειλετης– ΕΧΩ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ. ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ , ΣΑΣ ΕΞΩΦΛΗΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ !

   σε λιγο.....

   διευθυντης τραπεζας – ΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΣΑΣ ;

   οφειλετης – ΣΑΣ ΕΞΩΦΛΗΣΑ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !

   διευθυντης τραπεζας – ΕΕΕΕΕΕ…. ( ΜΠΕΕΕ !!! ) …. ΚΑΛΩΣ … !
   – ΓΕΙΑ ΣΑΣ !

   https://www.youtube.com/watch?v=TZ8BzlZ8Ot4

   ΥΓ
   ΕΛΑΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ..
   ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ...

   Διαγραφή
 5. ΚΑΙ ΜΗ ΣΒΗΝΕΙΣ ΡΕ 12ΘΕΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΙΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ "ΛΙΣΤΕΣ" ΟΣΩΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;
  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ;
  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ "ΡΑΜΠΟ" ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΟΨΑΝΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ; ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΡΙΔΑ.
  ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΠΤΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]